Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.10.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

V šou Tvoja tvár znie povedome mala vypuknúť tichá vojna: Nenávisť medzi Fialovou a Regešovou?!

Leží jej v žalúdku?! Speváčku Ivanu Regešovú (34) poznala pred príchodom do markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome len hŕstka ľudí.

Brunetka si v nej však rýchlo našla svoje miesto a vďaka neodškriepiteľnému talentu patrí k favoritom relácie. Pre porotkyňu Zuzanu Fialovú (44) je to zrejme málo a svoj postoj k Regešovej má dávať aj patrične najavo. Zo zákulisia šou presakujú správy o vypovedaní tichej vojny, ktorá sa už dostáva aj na televíznu obrazovku. Fialová patrí k herečkám, ktoré nešetria uštipačnými poznámkami. Bohémke na podrezanom jazyku skončil už kdekto.

Fotogaléria
13
fotiek v galérii

Odvrátenú tvár umelkyne si zlizla aj speváčka Regešová. A zatiaľ čo Ivana v našom šoubiznise vďaka relácii Tvoja tvár znie povedome ešte len zbiera body popularity, oveľa známejšia Zuzana sa ju zrejme snaží držať pri zemi. „Zuzana jej dáva pocítiť, že jej príliš nesadla. Počas tréningov pri nej šetrí emóciami, je odmeraná a usmieva sa na ňu najmä vtedy, keď sa zapnú kamery. Ivana vždy len prehltne horkú slinu, nechce si ju ešte viac znepriateliť,“ prezradil zdroj zo zákulisia šou. Ani bilancia v relácii nehovorí v prospech ich veľkého priateľstva.

Fialovej povyšovanie bolo viditeľné aj vo štvrtom kole, keď Regešová stvárnila Beyoncé. „Ona je proste bohyňa sexu, ide na to zvonka. Ona to cíti,“ ospevovala herečka americkú megahviezdu. „A to sa proste teraz ideme učiť,“ zavrčala Zuzana, aby svoje čudné slová ako-tak zmiernila, tak rýchlo dodala: „Si nádherná žena, akurát si to priznaj,“ povedala umelkyňa, ktorá speváčku napriek všetkému chváli do nebies. Jej záverečné bodovanie je už o niečom inom.

Otvoriť galériu

 

Má rada mužov

Regešová sa vo Fialovej rebríčku nachádza niekde uprostred. Schytala od nej štyri, sedem, ale aj dva a raz dokonca len jeden bod. Ivana nateraz k celej veci volí diplomatické slová. „So Zuzkou Fialovou, tak ako aj s ostatnými ľuďmi z tímu Tvoja tvár znie povedome sa mi spolupracuje výborne a veľmi si účinkovanie v šou užívam. Zuzku uznávam a obdivujem ako skvelú herečku, vážim si jej rady a verím, že aspoň sčasti dokážem napĺňať jej predstavy o hereckej časti mojich premien,“ uviedla Regešová. Aj v nasledujúcom kole si v prezlečení za Ilonu Csákovú vypočuje rady.

Otvoriť galériu
„Pocíť to, že máš milióny, ak nie miliardu poddaných. Máš absolútnu moc, to sa musí v tom tele prejaviť,“ bude ospevovať Fialová. Záhadou ostáva, prečo by Ivana mala byť tŕňom v oku hereckému tornádu. Je pravda, že Fialovej vyvolenými v šou sú prevažne mladí chlapi. V minulosti išla oči nechať na moderátorovi Viktorovi Vinczem či na spevákovi Tomášovi Bezdedovi.

V tejto sérii je jej miláčikom Dárius Kočí. „Veľmi si rozumejú. A aj na tréningoch je na nich vidieť, že si padli do oka,“ tvrdí náš zdroj. Fialová sa k celej veci vyjadrila svojsky. „Posielam vám objatie. Ale naozaj nevládzem mať antipatiu s každým, koho si zmyslíte," reagovala s úsmevom herečka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: rg, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Neďaleko Bratislavy vykradli bankomat! Na mieste zasahuje polícia
S Aňou sa dojatý Mário stretol v Piešťanoch.
Mário s leukémiou prišiel o zuby: Onkopacientka Aňa chce mladíkovi vrátiť úsmev!
Na snímke severokórejský vodca Kim Čong-un
Kim Čong-un testoval smrtiacu mašinériu! Pohrozil vojnou: Slová, z ktorých ide strach
Telo muža bolo nájdené 14. apríla.
Brutálna vražda Roberta († 47): Andrea ho mala bodnúť priamo do srdca! Prekvapivé tvrdenia obvinenej
Andorra
Extrémny bič na cudzincov: Za neovládanie jazyka dostanú pokutu!
Eva si mala sama zobrať život.
Foto
Krásnu Evu († 22) našli doma obesenú: Smutný nález pri tele! Čo sa dialo pred jej smrťou?
vojak
„Zmrazí“ sa vojna na Ukrajine? Exminister varuje, môže to mať katastrofálne následky!
Belindin partner už má pre Bellu aj dres s číslom 24, teda rok, keď sa narodila.
Benčičovej slovenský snúbenec: Ako to vyzerá so svadbou?
Grécky premiér Kyriakos Mitsotakis.
Grécky premiér s týmto Ukrajine nepomôže: Nezaberie ani nátlak! O čo ide?
Bratislava (ilustračné foto)
Váš Tip
Bratislava má ďalšiu národnú kultúrnu pamiatku: Je ňou TENTO chátrajúci objekt! Mesto ho plánuje obnoviť
A shot of a young woman standing outdoors with her arms outstretched
Po 10 dňoch prichádza ZMENA: Takéto počasie si pre nás prichystal víkend!
Na archívnej snímke z 8. júla 2018 osobný vlak, ktorý sa vykoľajil v provincii Tekirdag,
Hrozivá nehoda vlaku po sebe zanechala 25 mŕtvych: Dočkajú sa pozostalí spravodlivosti?!