Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.08.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Moderátor Bičan pred rozvodom: S milenkou si zariaďujú nové hniezdočko za vyše 200-tisíc

Zariaďujú nové sídlo! Moderátor Andrej Bičan (43) je už niekoľko mesiacov v rozvodovom konaní, keď sa koncom minulého roka priznal, že jeho manželstvo s Editou (41) je v troskách.

Miesto po jeho boku však už viac ako rok patrilo mladej študentke Michaele (23). Hrdličky sa presťahovali do spoločnej domácnosti, keď si prenajali dom v bratislavskej Vrakuni. Po novom je už všetko inak! Zabávač si kúpil rodinný dom neďaleko hlavného mesta, ktorý už svedomito s milenkou zariaďujú.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Bičan si po krachu jedenásťročného manželstva zbalil svoje veci a odišiel z domu v Ivanke pri Dunaji, kde žil s Editou a dcérami Aničkou (12) a Ninkou (9). S milenkou Michaelou si prenajali dom v bratislavskej Vrakuni, kde s nimi žil aj jeho syn z prvého manželstva Michal. Hrdličky sa však posunuli o kúsok ďalej a zdá sa, že Bičan už vlastní nehnuteľnosť neďaleko hlavného mesta.

Nášmu fotografovi sa ich podarilo nafotiť pri odchode z domu. „Vídame ho tu aj s priateľkou. Niekoľkokrát mu sem priviezli veci pomocou kuriérskej služby. Dokonca tam chodia aj robotníci,“ povedal jeden zo susedov. „Viem o tom, že menia bývanie. Už majú zabalené veci v škatuliach,“ povedal zase zdroj z Bičanovho okolia. Keď sme sa s otázkami obrátili na Bičana, stratil reč. „No... nekúpil som dom,“ zahabkal po niekoľkých sekundách ticha. Len pár minút nato sa však už s novým bývaním pochválil na sociálnej sieti. „Kamaráti, po novom nás nájdete na Čiernej Vode,“ napísal pod fotku Bičan. Jeho ešte stále manželku Editu táto informácia neprekvapila. „Počula som od detí, že sa idú sťahovať, ale netuším kde ani čo. Andrej má trvalé bydlisko v Ivanke pri Dunaji. Zaujímavé je, že človek, ktorý sa stále nevie usadiť, chce, aby sme deti mali v striedavej starostlivosti,“ napísala Bičanová.

 

Otvoriť galériu
Nejde o malé peniaze

Bičanova nová nehnuteľnosť pritom nestála málo. „Podľa približnej výmery, ako aj lokality a ak počítam výmeru so štandardom, cena domu s pozemkom je niekde na úrovni 236 000 eur,“ povedal realitný maklér Andrej Churý. Spomínaný dom je podľa katastra stále vo vlastníctve developera. Je teda možné, že Bičan čaká na obdobie po rozvode, aby si dom mohol napísať na seba.

Ak by totiž nehnuteľnosť kúpil počas trvania manželstva, tak tá by stále bola súčasťou bezpodielového spoluvlastníctva manželov. Vykorčuľovať by však vedel v prípade, ak by ako vlastníka domu napísal svoju firmu, čím by naň nemala dosah manželka.

Otvoriť galériu
236 000 €*

* odhad realitného makléra

Deľba na polovicu

Róbert Bános, advokát

Do BSM patrí všetok majetok i dlhy nadobudnuté počas trvania manželstva. Výnimkou je dedičstvo, dar alebo reštitúcia. Pri delení BSM sa vychádza z toho, že podiely oboch manželov sú rovnaké a každý z manželov má právo žiadať úhradu toho, čo zo svojho vynaložil na spoločný majetok.

Súd pri delení BSM prihliada i na potreby maloletých detí a na to, ako sa ktorý z manželov staral o rodinu a zaslúžil o nadobudnutie a udržanie majetku. Firma, ktorú jeden z manželov založil pred uzavretím manželstva, do BSM nepatrí. Do BSM spadá len zisk, ktorý bol manželovi ako spoločníkovi reálne počas trvania manželstva vyplatený.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Tunel Sitina
Nezabudnite na víkendové dopravné obmedzenia: Polícia pripomína, kde sa s nimi stretnete
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Občianska zbierka na muníciu pre Ukrajinu: Podporuje ju aj prezidentka! Aha, čo povedala
Ilustračné foto
Aktualizované
Veľké nešťastie: Postrelený muž v Rohožníku! Na miesto leteli záchranári
Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?