Utorok 27. 2.
Alexander
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.01.2018 15:06 | Správy | Domáce správy

VYHLÁSENIE O OCHRANE SÚKROMIA - POUŽÍVANIE COOKIES A WEB

VYHLÁSENIE O OCHRANE SÚKROMIA - používanie Cookies a Web, FPD Media, a.s., Digital Park II, Einsteinova 25, Bratislava - mestská časť Petržalka 85101, IČO: 47237601, Obchodný register Mestského súdu Bratislava III, oddiel: Sa, vložka č. 6882/B, (ďalej len 'FPD Media, a.s.')

COOKIES

Ak navštívite stánku, ktorá zapisuje cookies, vo Vašom počítači alebo mobilnom zariadení (vrátane tabletu) sa pri jej prehliadaní vytvorí malý textový „cookie“ súbor. Ak tú istú stránku navštívite znova, vďaka súboru cookie sa pripojíte rýchlejšie. Okrem toho Vás takáto stránka „spozná“ a ponúkne Vám informácie, ktoré preferujete, zaistí neopakovanie sa už zobrazenej reklamy alebo Vám umožní vstup bez opätovného zadávania hesla. V prípade vypĺňania identifikačných údajov Vám súbory cookies ponúknu doplnenie údajov vyplnených už pri predchádzajúcich návštevách tohto webového prostredia a v nadväznosti na tieto informácie sa Vám zobrazí relevantný obsah a ponuky pre vaše predpokladané aktivity a služby, ktoré by ste mohli využiť.
Súbory cookies používame na analýzu návštevnosti našich webstránok prostredníctvom služieb ako napríklad Google Analytics, Google AdSense, Facebook, Strossle alebo Gemius SA, Exponea a iné. Ide o analytický nástroj, ktorý pomáha vlastníkom webových stránok a aplikácií pochopiť, ako ich návštevníci tieto stránky používajú. Súbory cookie je možné použiť na štatistické údaje o používaní webových stránok bez osobnej identifikácie jednotlivých návštevníkov.

PRÁVNY ZÁKLAD SPRACÚVANIA

Ak pri zaznamenávaní dokážeme identifikovať osobu návštevníka nášho webového prostredia, pôjde o spracúvanie osobných údajov. Pre takéto spracúvanie musíme disponovať právnym základom. Jedným právnym základom môže byť Váš súhlas ako dotknutej osoby.

AKÉ COOKIES VYHODNOCUJEME

Základné súbory cookies

tieto súbory cookies umožňujú používanie základných funkcií ako napríklad prihlásenie registrovaného používateľa alebo predvypĺňanie formulárov. Ak tieto cookies zakážete, nemôžeme garantovať plnú funkčnosť našich stránok.

Perzistentné cookies

slúžia na identifikáciu Vami preferovaných aktivít, ktoré vedome vykonáte na našich stránkach.

Prevádzkové súbory cookies

tieto cookies slúžia na analýzu správania návštevníka na webovej stránke a následne na zlepšovanie jej funkčnosti a vzhľadu. Ak tieto cookies zakážete, nemôžeme garantovať plnú funkčnosť našich stránok.

Reklamné súbory cookies

slúžia na optimalizáciu zobrazovaného obsahu a reklamy vzhľadom na zvyklosti návštevníka a efektívnosť marketingovej komunikácie zadávateľov. Vďaka nim sa Vám napríklad nebude zbytočne často zobrazovať reklama z oblasti, o ktorú nemáte záujem.

Cookies tretích strán

vytvárajú a využívajú poskytovatelia služieb ako Google Analytics, Google AdSense, Facebook, Strossle , Gemius SA, Exponea a ďalší. Tieto služby sú integrované do našich stránok, pretože ich považujeme za užitočné a plne bezpečné. Pravidlá používania si môžete dohľadať na stránkach týchto spoločností. Vďaka nim sa vám napríklad nebude zbytočne často zobrazovať reklama z oblasti, o ktorú nemáte záujem.

AKÉ ÚDAJE O VÁS MÔŽEME VYHODNOCOVAŤ

Informácie o Vašej návšteve nášho web sídla (stránky www);
Informácie o IP adrese pripojenia, údaj o prehliadači, ktorý používate;
Informácie o Vašej aktivite na našej stránke.

AUTOMATIZOVANÉ ROZHODOVANIE A PROFILOVANIE

V prípade, ak disponujeme Vaším súhlasom na spracúvania Vašich osobných údajov na marketingové aktivity a nenamietate automatizované rozhodovanie alebo profilovanie Vašej osoby z Vašich aktivít na našej stránke, Vaše osobné údaje môžeme spájať s informáciami o Vašich aktivitách na našej stránke, (napríklad pri zadaní: telefónneho čísla, e-mailovej adresy, čísla zľavového kupónu, registračného čísla, čísla karty vernostného klubu a pod.). Cieľom tohto spájania je lepšie poznanie Vašich preferencií a záujmov a na tomto základe lepšie nastavenie ponuky priamo pre Vás.
Takéto spracúvanie môžete kedykoľvek namietať alebo v prípade, ak by takéto automatizované rozhodnutie malo vplyv na Vaše práva a slobody, môžete požadovať individuálne rozhodnutie z našej strany (napríklad vo forme lepšej ponuky).

AKO SKONTROLOVAŤ NASTAVENIE COOKIES

Súbory cookies môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia. Podrobnosti nájdete na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo Vašom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie.
Cookies sú užitočné, pokiaľ ich majitelia stránok nezneužijú na nepovolený zber údajov. Ak funkcionalite cookies nedôverujete, môžete ich pravidelne z Vášho disku vymazávať. V niektorých prípadoch môže dôjsť k nekorektnému zápisu informácií získaných prostredníctvom cookies, a teda k problému s prihlásením sa napr. do našich internetových aplikácií. Návod na odstránenie všetkých aj nekorektne zapísaných cookies nájdete ďalej. Návody na vymazanie Cookies v jednotlivých internetových prehliadačoch

Internet Explorer™ https://support.microsoft.com/sk-sk/help/278835/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer

Safari™ https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

Opera™ https://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/

Mozilla Firefox™ https://support.mozilla.com/sk/kb/odstranenie-cookies

Google Chrome™ https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=sk&hlrm=en

UMIESTNENIE VAŠICH OSOBNÝCH ÚDAJOV

Vaše údaje bez Vášho súhlasu neprenášame do tretích krajín mimo Európskeho hospodárskeho priestoru (EHS) a Európskej únie (EÚ).

AKO DLHO BUDEME UCHOVÁVAŤ ÚDAJE Z PREHLIADANIA

Informácie, ktoré spájame s údajmi z cookies uchovávame podľa Vášho súhlasu, ktorý ste nám poskytli, alebo podľa doby trvania zmluvného vzťahu medzi nami a Vašou osobou. Skombinované údaje z cookies a našich systémov budeme uchovávať po dobu 180 dní.

ODVOLANIE SÚHLASU

V prípade, ak spracúvame Vaše údaje na základe Vášho súhlasu, je možné tento súhlas kedykoľvek odvolať.

KONTAKTNÉ ÚDAJE

Ak chcete podať sťažnosť na to, ako spracovávame Vaše osobné údaje, a to aj vo vzťahu k uvedeným právam, alebo ak máte akékoľvek ďalšie otázky týkajúce sa spracovania Vašich osobných údajov, môžete sa obrátiť na: Mgr. Ján Golais (Data Protection Officer) prostredníctvom e-mailu: gdpr@newsandmedia.sk a Vaše podnety a žiadosti budú preverené. Rovnako nás môžete v tejto veci kontaktovať písomne prostredníctvom štandardných kontaktných miest našej spoločnosti.

Ak máte podozrenie na porušenie ochrany Vašich osobných údajov alebo sa domnievate, že spracovávame Vaše údaje v rozpore so zákonom, prípadne ak nie ste spokojný s našou odpoveďou na Vaše otázky či podnet, môžete sa obrátiť na dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov SR (ÚOOÚ), a máte právo na začatie konania podľa § 100 zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov. Ďalšie informácie o ÚOOÚ a o postupe pri podávaní sťažností nájdete tu: www.dataprotection.gov.sk.

Toto vyhlásenie môžeme aktualizovať aj bez upozornenia. Preto Vás žiadame, aby ste sa pravidelne oboznamovali s jeho aktuálnym znením, ktoré nájdete buď na našom webovom sídle alebo Vám ho na požiadanie radi poskytneme. Táto verzia vyhlásenia bola vydaná dňa 1.12.2023.

Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Polizei (Police) sign on a vehicle in front of Vienna Rathaus (City hall)
Vražda matky († 51) s dcérou († 13) vo Viedni má záhadné zauzlenie: Našli telo podozrivého
Speváčka Jennifer Lopez.
Foto
Jennifer Lopez sa zrútila pred zrakmi divákov: Uplakaná a strapatá! Takto ste ju ešte nevideli
captured Russian tank in the Ukrainian army stock photo
Pripravujú sa na najhoršie? Nemecko objednalo zbrane za stovky miliónov: Toto chcú mať vo výbave
Taylor Swift
Taylor Swift a SATANISTKA?! Pozrite sa lepšie, vyzýva ľudí známy hudobník
Americký prezident Joe Biden.
Je rozhodnuté: Pošlú USA svojich vojakov na Ukrajinu? Biely dom to povedal na plné ústa
Nórsky kráľ Harald V.
Nórsky kráľ skončil v nemocnici! Dovolenka sa zvrtla nečakaným spôsobom: Čo sa stalo?
Alain Delon
Desivý objav v dome Alaina Delona: Preboha, čo chorý herec plánoval?!
Petr Janda oslávil 80-narodeniny
Foto
Petr Janda pozdravuje z Kalifornie: Oči vám vypadnú, čo má spevák na hlave!
Nepochopiteľné, čo spravila žena malému psíkovi.
Foto
Boli v tom, že ich pes zomrel v spánku: Hororové ZÁBERY odhalili zlovestnú pravdu
Futbalový Slovan sa ocitol v náročnej situácii.
Foto
FIFA nekompromisným rozhodnutím zarmútila Slovan: Zákaz prestupov na dlhé obdobie!
Francúzsky prezident Emmanuel Macron
Francúzi odhalili plán s vojakmi na Ukrajine: SEM by ich poslali!
(ilustračné foto)
Bezočivec zaškrtil ženu († 27) a sfalšoval svoju smrť: Po rokoch spravil CHYBU!