Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.08.2018 09:40 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Princ Charles pôsobí často prísne a chladne: Kamarát odhalil, aký je v skutočnosti

Len veľmi málo Američanov môže nazývať princa Charlesa priateľom. Až na Josefa Cicio.

Obchodník a konzultant hviezd nedávno napísal svoju prvú knihu Friends: Bearing Gifts, v ktorej zaznamenáva priateľské vzťahy, ktoré si vytvoril počas svojej kariéry. Zahŕňa napríklad aj princeznú Grace z Monaka, Audrey Hepburn a Joan Rivers. No jedno nepravdepodobné priateľstvo, ktoré si vytvoril, je s britským princom Charlesom.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Josef Cicio povedal, že to bolo práve cez komičku Joan Rivers, ktorá sa síce priamo s princom nepoznala, jej známy bol však Robert Higdon, americký riaditeľ The Prince's Trus, charitatívnej organizácie, ktorú založil princ Charles v roku 1976 na pomoc mladým ľuďom.

Potreboval však pomoc a Robert Higdon navrhol, aby im práve Josef poskytol obchodné rady. Josef nemusel veľmi dlho premýšľať. "Bol som veľmi nervózny," povedal pre FoxNews. "Nikdy som kráľovskú výsosť nestretol. Zrazu som dostal všetky druhy protokolov o tom, ako sa mám správať, čo mám povedať prvý raz, čo mám povedať druhý raz. Bolo toho veľa a jasné, že ma to iba viac znervóznilo." Pravidlá napríklad zahŕňalo to, že nikdy nemáte podávať ruku, pokiaľ to neiniciuje princ. Každé stretnutie sa začína tým, že musí byť nazvaný "kráľovskou výsosťou", a potom zase "sir", teda pane.

 

Josef sa veľmi obával, že sa pokĺzne. "Moje srdce bilo neuveriteľnou rýchlosťou. Podal mi ruku a, našťastie, nebolo nič z toho, čo som očakával. Cítil som sa s ním úplne v poriadku, priam uvoľnene. Má v sebe veľmi veľa grácie a je milý, no vždy si musíte dávať pozor. Nikdy sa ho nesmiete dotknúť a keďže som pôvodom Talian, som na dotyky zvyknutý. Nikdy sa nesmiete dotknúť člena kráľovskej rodiny."

Napriek stretnutiu s potenciálnym budúcim kráľom Anglicka bol Josef šokovaný tým, čoho sa stal svedkom. "Na stretnutí boli dva stoly. Očakávate, že vás budú ľudia obsluhovať, ale nič z toho to nie je. Dom je neuveriteľný, proste typický anglický vidiecky dom. Charles si vytvoril vlastné zložky na naše stretnutie, kde bolo moje meno. Vyzeralo to naozaj profesionálne. Na čaj sme mali 45 minút, ale strávili sme spolu viac ako hodinu a pol."

"Bol naozaj veľmi úprimný, má skvelý zmysel pre humor, bezchybne oblečený a vidí do vás. Fakt má asi najhoršieho mediálneho agenta na svete, pretože to nebolo nič, čo som očakával. Je skutočne úžasný." V médiách vždy Charles pôsobí ako chladný a ľahostajný, najmä v čase, keď bol ženatý s princeznou Dianou, matkou svojich synov, princov Williama a Harryho. Josef Cicio tvrdí, že princ Charles má ďaleko od obrazu, aký o ňom vytvorili médiá v priebehu rokov.

Čo by malo byť pre bežného smrteľníka nepravdepodobné sa zmenilo veľmi rýchlo. Josef Cicio sa s princom Charlesom spriatelil a trvá to ešte aj dnes. Tvrdí, že princ neváha zodvihnúť telefón a kedykoľvek zavolať, ale rád posiela aj dlhé, ručne písané listy. "Nanešťastie sa však čítajú veľmi ťažko. Jeho rukopis je horší, než môj."

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NOVÝ ČAS, kh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?