Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.07.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Moderátorka Rakovská a komunálny politik Krajčír: Tajná svadba?!

Veľký životný krok zahalený rúškom tajomstva!

Moderátorka Barbora Rakovská (31) a jej priateľ, komunálny politik Ľuboš Krajčír (31), sú podľa informácií Nového Času po ročnom randení pripravení dať si manželský sľub. Zaľúbená dvojica, ktorá spolu vychováva blondínkinu dcéru Amiu (7) z predošlého vzťahu s muzikantom Tomim Popovičom (41), však svoje romantické plány zaryto tají pred svetom. Novému Času sa podarilo odhaliť, že blížiaca sa svadba hrdličiek nemá byť jedinou zmenou v ich súkromí!


Skúške svadobných šiat sa nevyhne ani moderátorka Rakovská. Podľa informácií Nového Času sa z nej totiž už čoskoro stane vydatá pani. Sympatická blondínka si však svoj veľký deň D naplánovala s komunálnym politikom Krajčírom v absolútnej diskrétnosti. Sobáš má podľa predstáv budúcich manželov prebehnúť bez povšimnutia verejnosti a všetko, vrátane príprav naň, podlieha prísnemu informačnému embargu. O životnom kroku vie len zopár šťastlivcov. „Barbora chce silou mocou svadbu utajiť. Vrátane jej termínu, ale ten má byť v polovici septembra, čiže o pár týždňov,“ tvrdí náš zdroj z okolia zamilovaného páriku.

Romantického obradu by sa mal zúčastniť len úzky okruh ľudí, primárne rodina, ktorá sa z oboch strán už dobre pozná, a najbližší priatelia. Na okázalosti a mediálny humbug má platiť stopka, čo sa stáva módnym hitom u známych Slovákov. Krajčír a Rakovská, ktorí spolu randia vyše roka, majú na to jasný dôvod. „Oslavu svojej lásky berú ako intímnu záležitosť a chcú si ju užiť v súkromí a sami,“ dozvedeli sme sa. Samotná moderátorka je na tému tajného sobáša skúpa na slovo. „Také sa vám dostalo do uší? Tak k tomu sa ja vôbec nebudem vyjadrovať. Uvidíme, čo plánujeme,“ zahmlieva Barbora, ktorá informáciu, že bude nevestou, nepoprela. A rovnako ani to, že partneri spolu zamiesili nielen na veľký životný krok, ale snažia sa aj o dieťatko. „Mne už sa dostalo do uší, že dieťa a neviem, čo všetko. Klebiet je veľa, ale keďže my už viac ako rok nekomentujeme veci naokolo, radi by sme v tom chceli zotrvať,“ zasmiala sa kráska, ktorá zarezáva v rádiu, v TV JOJ a najnovšie aj v RTVS. Barbora s dekagramami navyše vzbudila pozornosť na pondelňajšej premiére filmu. Hostia len zvedavo skúmali, či pod voľnejšími šatami neskrýva tehotenské bruško. 

 

Domácnosť v Borinke

Blondínka, ktorá má z osemročného vzťahu s Popovičom dcéru Amiu, sa budúcej rodinke postarala aj o strechu nad hlavou. V obci Borinka neďaleko Bratislavy si Barbora v roku 2016 kúpila byt. To, či si už v predstihu otestovala manželský život a spoločnú domácnosť s Ľubošom práve v ňom, nechcela prezradiť. „To si nechám pre seba. Ale myslím, že je logické, že spolu trávime čo najviac času,“ priznala. Malú Amiu musela okrem toho postupne privyknúť na prítomnosť nového chlapa po svojom boku. Moderátorka v komunálnom politikovi zrejme našla muža svojho života a zdá sa, že aj on v nej svoju oporu. „Barborka je príjemná, zodpovedná a vzdelaná žena, ktorá ma zaujala už na prvom stretnutí,“ vyhlásil v minulosti Krajčír, ktorý včera na otázky Nového Času nereagoval. 

Aj títo sobáš ututlali

Otvoriť galériu
Herec sa s kolegyňou a matkou ich ročného syna Tima vzali koncom júna na kaštieli v Tomášove.

 

Zora Illiáš Czoborová (51) a Peter Illiáš (37)

Fitneska v tichosti povedala svoje áno IT-špecialistovi v auguste 2014 v Modre. 

Otvoriť galériu

Otvoriť galériu
Herec sa na konci júla 2014 oženil s priateľkou a to rovno popri oslave svojich narodenín na Devíne.

 

Otvoriť galériu
Herci sa vzali vlani v júli vo Svätom Jure. Herec sa s kolegyňou a matkou ich ročného syna Tima vzali koncom júna v kaštieli v Tomášove.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?