Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.07.2018 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Hudobník Ondrej Kandráč ukázal svoje bývanie: Idylka na Pereši

Úspešný muzikant Ondrej Kandráč (40) býva so svojou ukážkovou rodinkou v Košiciach, v televízne preslávenej mestskej časti Pereš.

Fotogaléria
14
fotiek v galérii

Priznáva, že hlavou celého domu je manželka Erika (36), ktorá sa stará o záhradku, dom a dokonca zo starého nábytku vytvára nový. Pozrite sa na ich príbytok, ktorý doslova dýcha rodinnou pohodou.

Do nového rodinného domu na Pereši sa rodina Kandráčovcov presťahovala pred piatimi rokmi z jednoizbového bytu. „Nasťahovali sme sa sem týždeň pred narodením našej druhorodenej Emky v zmysle hesla postav dom, zasaď strom a nebol to syn, ale dcéra,“ začína svoje rozprávanie Ondrej Kandráč.

Zariaďovanie celého domu bolo v rukách domácej panej, manželky Eriky. „Mojou jedinou dobrou voľbou v rámci vkusu je moja manželka a tým sa to skončilo. Odvtedy sa o všetko, čo sa týka domácnosti, stará ona. Súhlasím so všetkým, nemám na výber,“ hovorí so smiechom a jeho polovička sa snaží oponovať. „No, máš na výber, ale si rád, keď vyberiem ja.“

 

Líder skupiny Kandráčovci chodieva často so svojou skupinou na koncerty. Keď sa vráti po týždňovom turné domov, neraz sa nestačí diviť, čo všetko sa u nich zmenilo. „Sú to také milé prekvapenia. Vždy idem domov s takou malou dušičkou, čo bude zase iné a bojím sa, keď sa ráno prebudím, že aj ja budem natretý na bielo. Manželka všetko staré prerába a natiera bielou farbou,“ prezrádza.

Otvoriť galériu
„Moja sesternica tomu hovorí biela nemoc. Postupne sme chceli náš interiér zosvetliť, rozžiariť. Biela farba je farba čistoty, anjelská, tak prečo nie?“ hovorí Erika, ktorá s manželom konzultuje len dôležité veci, napríklad typ sedačky. „Tú by som si nedovolila vybrať bez neho. Inak ho nechcem zaťažovať. Poznám ho dobre, viem, čo má rád a on zase vie, že sa na mňa môže spoľahnúť.“

Úspešný muzikant súhlasne pritakáva. „Nemám rád luxus a nič mi nehovoria okázalé veci za prehnané ceny. Dôležité je, že sa tu cítime príjemne. Ja som tak trošku bordelár."

Otvoriť galériu
A ako rodina najradšej relaxuje?  „Treba vedieť vypnúť, chodíme do prírody, behať, ale ten najväčší relax je doma s rodinou, keď riešime bežné veci. Pokosím trávu, ideme do lesa, máme starú motorku, je to také malé dedičstvo, nasadím na ňu deti a vyberieme sa na nejaký posed pozorovať zvieratá. Ku šťastiu toho človek veľa nepotrebuje. Ak si niekto myslí, že hanobením majetku, áut a luxusných dovoleniek bude šťastný, tak sa veľmi mýli. Šťastie treba hľadať v bežných veciach a ako hovorili naše staré mamy - treba už len žiť. Aj keď v poslednom období som často preč, tak si rodinu snažím viac vychutnávať a tráviť s nimi viac času. V Košiciach sa cítim dobre, som hrdý východniar, máme tu priateľov a blízkych. Takže presťahovať sa nechystáme, je nám tu dobre. Je pekné, keď nezabúdame na naše korene,“ uzatvára.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas Víkend, Narcis Liptáková, Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Sun on blue sky with clouds
Máj už klope na dvere: Čo nás čaká? Najskôr bude teplo a potom... Na TOTO sa pripravte
Slovenská pošta avizuje zmeny v zasielaní poštových zásielok do krajín mimo EÚ.
FotoVáš Tip
Slovenská pošta vydáva známku Europa 2024: Fauna a flóra tatranských plies! Aha, takto vyzerá
Foto
OBAVY o zdravie Kim Kardashian: Fanúšikovia ostali z jej príspevku v šoku! Je v poriadku?
Military combat drone UAV
Rusi majú úspešnú protivzdušnú obranu: Zostreliť mali až 17 dronov
Občianski aktivisti bojujú za to, aby sa situácia prešetrila a vyriešila.
Foto
Dovolenkový raj Slovákov má problém! Obľúbená pláž je KONTAMINOVANÁ azbestom: Radšej si to rozmyslite
Pár rovnakého pohlavia drží dúhovú vlajku (ilustračná fotografia).
Irak si schválil prísny zákon: Za toto v krajine hrozí 15 rokov väzenia!
Detailné 3D snímky vraku Titanicu.
V Británii vydražili cennosť z Titanicu: Neuveríte, koľko stála nového majiteľa!
Váš horoskop od veštkyne a liečiteľky ZANY.
HOROSKOP prezradí, čo vás čaká: Problémy vo vzťahu i práci, veľké ZMENY, či lepší život? Na toto sa pripravte
Ilustračné foto
Žena († 50) tragicky zahynula pred očami manžela: Vtisne vám slzy do očí, čomu obetovala život
aerophobias concept. plane shakes during turbulence flying air hole. Blur image commercial plane moving fast downwards. Fear of flying. collapse slump, depression, downfall, debacle, subsidence, trip.
Foto
POSLEDNÉ zábery z lietadla pred katastrofou: Vpálilo do sopky, nikto neprežil! Detaily dodnes naháňajú hrôzu
Sexi farmárka Ella Burnett.
Foto
Od tejto sexi farmárky nebudete schopní odtrhnúť oči! V PODPRSENKE pri kravách? To musíte vidieť
Program Zručnosti pre trh práce sa už začal
Počuli ste o programe Zručnosti pre trh práce? Takto podáte žiadosť: Pozor, na čo úrady prihliadajú