Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.07.2018 10:05 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Už ich nespája vôbec nič: Dara Rolins urobila za vzťahom s Rytmusom poslednú bodku!

Už ich nespája vôbec nič! Popová diva Dara Rolins (45) prežívala v posledných mesiacoch turbulentné obdobie.

V marci totiž oficiálne oznámila rozchod s raperom Patrikom Rytmusom Vrbovským (41) a následne prišla prestrelka kvôli raperovej novej láske Jasmine Alagič (29). Expartneri síce tvrdili, že zostali priateľmi, no čakal ich ešte jeden dôležitý krok - majetkové vyrovnanie. Počas vzťahu si totiž postavili dom v českých Tuchoměřiciach a bolo jasné, že ten, kto tam zostane, bude musieť platiť! Ako sa Novému Času podarilo zistiť, ten kto musel ísť z domu, bol Rytmus. Luxusné sídlo, kde Dara vychováva dcérku Lolu (10), tak má patriť už výlučne iba jej.

Dara prežila s Rytmusom sedem rokov. Mnohí si mysleli, že je to jej životná láska. Na verejnosti, ale aj v súkromí pôsobili ako dokonalý pár, ktorému kríza nehrozí. Problémy sa však pomaly, ale isto začali a dvojica sa za posledný rok odlúčila. Nakoniec práve Rolins povedala „stop“ a raperovi dala zbohom. Nasledovalo delenie majetku a témou číslo jeden bol ich luxusný dom v Tuchoměřiciach priamo pri lese s pozemkom s výmerou 1 008 štvorcových metrov. „Dare sa tam býva dobre. Dom si zariadila podľa vlastných predstáv. Aj pre dcérku Lolu je to domov, a tak to zostane. Majú to miesto veľmi rady,“ prezradil pred časom zdroj blízky rozídenej dvojice. A naozaj sa tak aj stalo.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Speváčkin dom je už výhradne v jej vlastníctve. „Dara Rytmusa vyplatila pred viac ako dvoma týždňami. Išlo o polovicu z hodnoty domu,“ povedal zdroj z okolia speváčky. Podľa realitného makléra sa Dara buchla poriadne po vrecku. „Aktuálnu cenu novostavby rodinného domu odhadujem na 771-tisíc eur,“ vysvetlil Andrej Churý. Rytmusovi tak zrejme píplo na účte približne 385-tisíc eur! Nový Čas kontaktoval Daru, no tá sa do uzávierky nevyjadrila, raper už nejaký čas s médiami nekomunikuje.

 

Prišlo sklamanie

Vyzerá to tak, že dvojicu už spájajú iba spomienky na ich vzťah. Rytmus však dlho sám nezostal. Už dva mesiace po ohlásení rozchodu randil s moderátorkou Jasminou Alagič. Po prvotnom zapieraní nakoniec vyšli s pravdou von a dnes ich príspevky na sociálnych sieťach pripomínajú scény zo sladkých románov.

Po láskyplných videách a vyznaniach však prišli od Rytmusa slová, ktoré Daru nepotešili. „To, kedy a kde sme sa stretli prvýkrát, a ako sa to začalo, si necháme pre seba. Bolo to to najsilnejšie, čo som v živote zažil, a behom minúty som cítil, že si...“ napísal nedávno raper o Jasmine a reakcia Rolins nenechala na seba dlho čakať. „Mňa nemrzí, že zas miluje. Mrzí ma len to, keď svoj nový vzťah prezentuje tak, ako keby všetky tie pravé emócie prežíval prvýkrát práve teraz,“ priznala Dara exkluzívne Novému Času. Či tak skutočne zostanú priateľmi, zrejme vedia len oni dvaja.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Čokoládová nafukovačka  v tvare plameniaka
Foto
Nenechajte sa oklamať: Prídu vám tieto výtvory reálne? Neuhádnete, aké tajomstvo skrývajú!
Fotografia z miesta nehody v Malackách.
Dráma na stanici v Malackách: Dieťa zasiahol elektrický prúd, ratoval ho vrtuľník
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruským hackerom sa podaril výnimočný kúsok: Z tohto vláda nebude nadšená
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie