Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.06.2018 12:00 | Tip od Vás | Slovensko
Foto

Oddychuj, foť, hodnoť a vyhraj rodinný pobyt: Hľadáme dovolenkových inšpektorov!

Dovolenkári, pozor! Váš obľúbený denník opäť spúšťa veľkú dovolenkovú inšpekciu a hľadá kontrolórov, ktorí sa neboja na svoju letnú destináciu pozrieť prísnym okom a zhodnotiť jej klady aj nedostatky.

Chcete sa stať dovolenkovým inšpektorom? Presný termín, lokalitu, kde budete oddychovať, vaše celé meno a telefónne číslo napíšte na tip@novycas.sk. Do predmetu správy uveďte heslo Dovolenkový inšpektor. 


Jedinečnú príležitosť stať sa dovolenkovým inšpektorom má každý z vás. Stačí sa prihlásiť a už toto leto sa budete podieľať na tvorbe najčítanejšieho denníka. A to nie je všetko. Jeden z vás získa skvelý rodinný pobyt vo Vysokých Tatrách.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Byť dovolenkovým inšpektorom sa oplatí. Jeden z vás získa rodinný pobyt na 4 noci s polpenziou v nádhernom prostredí Vysokých Tatier v najmodernejšom wellness hoteli Horizont Resort ****. Majte teda pozorné oko inšpektora a objektívne zhodnoťte klady aj zápory dovolenkovej destinácie a na štyri dni si celá vaša rodina môže ísť spoločne oddýchnuť.

 

Je to jednoduché. Na to, aby ste sa stali dovolenkovým inšpektorom Nového Času, stačí, aby ste mali naplánovanú vašu letnú destináciu na Slovensku alebo v zahraničí. Presný termín, lokalitu, kde budete oddychovať, vaše celé meno a telefónne číslo napíšte na tip@novycas.sk. Do predmetu správy uveďte heslo Dovolenkový inšpektor. Zo všetkých prihlásených záujemcov vyberieme tých, ktorí už toto leto budú dovolenkovým inšpektorom najčítanejšieho denníka. Každý dostane od Nového Času letné oblečenie inšpektora a presné inštrukcie, ako inšpekciu urobiť.

Každá inšpekcia bude uverejnená v Novom Čase alebo na jeho webovom portáli Čas.sk. Neváhajte teda, prihláste sa nám. Pomôžete tak aj ostatným čitateľom pri výbere tej vlastnej dovolenkovej destinácie a vaše hodnotenie môže byť prínosom pre všetkých. Ide totiž o akúsi kontrolu služieb zo strany cestujúcich. Je to propagácia letovísk, no v prípade negatívnych skúseností majú poskytovatelia služieb možnosť nápravy smerom k našim cestovkám, ktoré si u nich objednávajú zájazdy.

Malorka

Otvoriť galériu

Najlepšou inšpektorkou Nového Času sa naposledy stala Romana Matejíková (27). Jej dovolenková inšpekcia z Malorky zaznamenala najväčší ohlas a ona získala exkluzívny pobyt v Tatranskej Lomnici vo Vysokých Tatrách. „Dovolenková inšpekcia bola veľmi dobrá vec. Pozorne som si všímala všetko dôležité,“ povedala po víťazstve.

Inšpektori, hláste sa!

Chystáte sa na zahraničnú dovolenku k moru či niekam do exotiky? Alebo tento rok uprednostníte oddych niekde na Slovensku. Dajte nám o sebe vedieť a podeľte sa s nami o vašu skúsenosť. Hľadáme práve vás! Stačí, ak sa ozvete na tip@novycas.sk, do predmetu správy vpíšte heslo Dovolenkový inšpektor.

Získajte exkluzívny rodinný pobyt

Byť dovolenkovým inšpektorom sa oplatí. Jeden z vás získa rodinný pobyt na 4 noci s polpenziou v nádhernom prostredí Vysokých Tatier v  najmodernejšom wellness hoteli Horizont Resort ****. Majte teda pozorné oko inšpektora a objektívne zhodnoťte klady aj zápory dovolenkovej destinácie a na štyri dni si celá vaša rodina môže ísť spoločne oddýchnuť.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, df

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Cropped detail shot of seismometer printing line
Najviac zaľudnený ostrov na svete zasiahlo silné zemetrasenie: Hrozí príchod smrteľného tsunami?
Ilustračné foto
Neviete sa zbaviť chrápania? 4 jednoduché triky, ktoré vám pomôžu! JEDEN by ste nikdy nečakali
Military combat drone UAV
Jemenským povstalcom sa malo podariť zostreliť americký dron: Aha, čo ponúkli ako dôkaz
Attila Végh a jeho tréner Ilja Škondrič.
Tréner Végha Ilja Škondrič: TAKTO naložil jeho hejterom!
(ilustračné foto)
V Žiline sa strieľalo! Policajti nemali na výber: Dôvodom má byť správanie tínedžera
Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli
(ilustračné foto)
Ako v skutočnosti funguje režim inkognito? Nie ste až tak v bezpečí, ako si myslíte!
ilustračné foto
Hlavný ukrajinský veliteľ: Situácia na fronte je ZLÁ! Obsadili Rusi ďalšie územia? Desivé slová o eskalácii
Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?