Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.06.2018 10:30 | PR články

Jubilejný desiaty ročník Hviezdy deťom 17. júna

Jedno z najväčších charitatívnych podujatí na Slovensku oslavuje desiate výročie od svojho vzniku.

Akcia Hviezdy deťom organizovaná klubom AS Trenčín zažije svoje ďalšie pokračovanie 17. júna. Najväčšie osobnosti slovenského futbalu a hokeja môžete stretnúť aj tento rok v priestoroch Hoss Sport Centra v Trenčíne v časti Noviny.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Počas predchádzajúcich deviatich rokov sa AS Trenčín vďaka podpore desiatok firiem, stoviek športovcov a tisícov návštevníkov podarilo rozdeliť tým, ktorým osud postavil do cesty neľahké prekážky, finančnú podporu vo výške viac ako 144 000 €. „Charitatívno-spoločenské podujatie Hviezdy deťom je nosnou súčasť komunitného programu nášho klubu. Počas svojej desaťročnej existencie si získalo rešpekt a obrovskú podporu, čo nás nesmierne teší. Hoci často sme stáli pred otázkou, či máme pokračovať, podpora okolia každý jeden raz nás presvedčila o nenahraditeľnosti tejto akcie nielen pre náš región. Mimoriadna vďaka patrí generálnemu partnerovi Slovenským elektrárňam, ktoré sú s nami od prvého ročníka. Hviezdy deťom vyčarili nespočetnému množstvu detí úsmev na tvári. Potešili ich a inšpirovali stretnutiami so svojimi športovými idolmi. Navyše, stovkám detí a mladých ľudí prostredníctvom výťažku skvalitnilo a spríjemnilo životy,“ povedala manažérka podujatí AS Trenčín Petra Drábová.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Program dňa sa začína o 11.00 h tradičným festivalom športov. Pre najmladších, ale aj tých starších návštevníkov bude pripravené množstvo športových aktivít a atrakcií. Môžete si vyskúšať základy florbalu, hokeja, hádzanej, bedmintonu, tenisu a aikida. Každý zo športov vám predstavia zástupcovia trenčianskych klubov.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Hlavný program odštartuje o 14.00 h, kedy privítame účastníkov turnajov v plážovom futbale a plážovom volejbale. Na piesku sa predstavia štyri tímy. Hokejistov povedú bratia Hossovci, Radivojevič alebo Daňo. Futbalový tím bude mať vo svojom strede aj päticu reprezentantov Škrtel, Hamšík, Lobotka, Mazáň a Vittek. Chýbať nebude tím AS Trenčín a tím zložený z bývalých hráčov AS Trenčín, v ktorom sa črtá skutočne exkluzívne zastúpenie. Chýbať nebude tradičná a obľúbená autogramiáda.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Hokejovo-futbalová výzva v plážovom volejbale

Aktuálny ročník spestrila aj zaujímavá výzva v plážovom volejbale. Všetko to odštartoval Marián Hossa, ktorý po vlaňajšej prehre hokejistov s AS Trenčín vyhlásil, že chce proti futbalistom odvetu a tento rok to bude s víťazným koncom. „Páni hokejisti, určite nemáte šancu. Dozvedel som sa o vašej výzve a môžete bojovať, ako chcete, ale futbalisti to dajú,“ odkázal mu Marek Hamšík. A na kontru nemusel dlho čakať. „Marek, na to zabudni. Tento rok nastupujem ja, máš sa na čo tešiť...“ skonštatovala hviezda Dukly Trenčín Branko Radivojevič. 

Súčasťou podujatia je tento rok aj mládežnícky turnaj Slovak Junior Cup pre kategórie U10 a U12. Ten sa bude konať 15. a 16. júna v priestoroch This is my sen Academy za účasti tímov Inter Miláno a AS Rím.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Už vyše 300 obetí na životoch si vyžiadali záplavy vo viacerých afganských provinciách.
Foto
Krajinu sužujú ničivé záplavy: Prírodný živel usmrtil stovky ľudí, bilancia obetí stále stúpa
Nela Pocisková
Foto
Pocisková BEZ NOHAVIČIEK?! Z týchto záberov vám bude horúco: Herečka sa odviazala
Polícia obvinila muža z Medzilaboriec, ktorý sa vyhrážal mestskému policajtovi.
Váš Tip
Muž v centre Bratislavy spadol, pristavil sa pri ňom cyklista: Policajti neverili očiam, všetko zachytila kamera!
Polícia SR
Mŕtvy muž († 27) v Bratislave: Nové skutočnosti! Polícia prehovorila
(ilustračná foto)
Útok na reštauráciu! Hlásia mŕtvych aj zranených: Je za tým Ukrajina?
Foto
Dve rovnaké situácie, rozdielne verdikty: Poškodili rozhodcovia slovenský tím?
(ilustr. foto)
11 najčastejších príznakov RAKOVINY: Znepokojivé, čo je medzi nimi! Odhaľte zákernú chorobu včas
Čelná zrážka skončila tragicky.
Foto
Smrteľná čelná zrážka pri obci Vieska: Zo záberov naskakujú zimomriavky!
Foto
Zmeny v zostave Slovákov: TENTO útočník si proti Kazachom nezahrá!
Mladá žena si hovorí "Jade The Fur".
Foto
FOTO Dievča sa prezlieka za obrovského psa a zarába na tom: TOTO povedal jej priateľ!
Na bicykloch je potrebné dodržiavať pravidlá.
Teplé počasie láka na kolesá, no pozor: Ako sa ZMENILI pravidlá pre cyklistov!
Turista po páde v oblasti Horných dier utrpel poranenie hlavy
Foto
Dráma v oblasti Horných dier! Turista po páde utrpel hrôzostrašné zranenie