Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.06.2018 13:02 | Prominenti | Domáci Prominenti

Knechtová v najbolestivejšej spovedi svojho života: Prečo možno nikdy nebudem mať deti!

Otvorila trinástu komnatu! Speváčka Katarína Knechtová (37) sa dlhé roky sústredila na svoju kariéru a na hudobnej scéne si vydobyla miesto uznávanej umelkyne.

Spokojnosť na pracovnom poli však u Katky zatieňuje fakt, že je stále slobodná a nemá deti. Porotkyňa speváckej šou sa dokonca priznala, že s pribúdajúcim časom sa zmieruje aj s možnosťou, ktorá pre ňu bola ešte pred rokom nepredstaviteľná.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Knechtová si počas kariéry prešla hneď niekoľkými vzťahmi, no v žiadnom z nich to nezašlo až tak ďaleko, aby sa postavila pred oltár a stala sa matkou. Mohlo sa zdať, že Katka sa sústreďuje na kariéru a založenie rodiny je až na druhom mieste.

Týždenníku Život sa speváčka zverila, ako to s láskou a vytúženým materstvom skutočne je. „Nie som typ, ktorý by bol zameraný iba na svoju prácu a budovanie kariéry,“ povedala Knechtová, ktorá priznala veľké súženie. „Záležitosti okolo zakladania rodiny a dieťaťa však človek nevie ovplyvniť a môže sa pre ne iba trápiť. Prešla som si obdobím, keď som sa naozaj trápila, lebo som rodinu a dieťa veľmi chcela,“ odkryla svoje súkromie muzikantka.

 

Kariéry sa nevzdá

Napriek tomu, že Katka v sebe nádej na vytúžené dieťa stále živí, pesimistické myšlienky ju stále neopúšťajú. „Samozrejme, stále je to ešte otvorené, no už sa zmierujem s myšlienkou, že to možno nevyjde. Žijem naozaj špecifický život a máloktorý muž vie s týmto držať krok a rešpektovať to,“ vysvetlila Knechtová s tým, že kvôli rodičovstvu sľubne naštartovanú kariéru rozhodne na klinec nezavesí. „Hudba je silnou súčasťou môjho života a ja sa jej neviem a ani nechcem vzdať. Preto to nechávam voľne plynúť. Ani to nechcem nijako tlačiť. Čo má byť, to bude. Som s tým naozaj zmierená,“ dodala Katka, ktorú v minulosti nenaplnená túžba po materstve neraz dohnala až na pokraj psychických síl. „Keby ste sa ma to opýtali minulý rok, tak by som možno s plačom odišla z miestnosti, lebo by som o tom nechcela rozprávať,“ uzavrela speváčka. Nový Čas kontaktoval samotnú Knechtovú, no tá na naše otázky do uzávierky neodpovedala.

Môžu sa prejaviť depresie

František Skokan, psychológ

Ženy v tomto veku už nad tým premýšľajú racionálne. Je však možné, že jej pychický stav bude zhoršený a môžu sa prejaviť aj depresívne nálady. V takomto prípade je dobré, ak má žena silné zázemie v rodine, ktorá jej môže pomôcť sa s tým vyrovnať. Netreba však vešať hlavu a je dobré, ak by sa stále o dieťa pokúšala. Jedno z riešení je aj voľba byť slobodnou matkou, aby naplnila potrebu materstva, ktorá je z biologického hľadiska veľmi silná.

Muži po jej boku

Otvoriť galériu
Otvoriť galériu

Otvoriť galériu
Petr Borkovec a Katarína Knechtová
Zdroj: instagram/katarinaknechtovaoficial

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Paríž chce zriadiť špecializovanú prokuratúru: Slúžiť má na boj s organizovaným zločinom
Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Ilustračné foto
V rieke Tisa našli telá dvoch mužov: Polícia telá vylovila na hraniciach
Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!
Streľba z kanóna Bohdana v ukrajinskom Ľvove 27.4.2024.
Hlavný veliteľ potvrdil to, čo sa už šuškalo: Ukrajina na tom nie je dobre! Sťahujú vojakov?
Ilustračné foto.
Predpoveď na LETO: Čakajú nás vlny horúčav? Meteorológovia prezradili, na čo sa máme pripraviť
(ilustračné foto)
Detektív prezradil najčastejšie výhovorky neverníkov: ODPADNETE! Také niečo len tak nevymyslíte
vojak
Izrael niečo také urobil prvýkrát: Ukončenie vojny s Hamasom? Schyľuje sa k dôležitej veci