Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.05.2018 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Junior a Marcel prišli o poriadne výnosný kšeft: Vykopli ich z Talentu! Vieme mená nových moderátorov

Prišli o poriadne výnosný kšeft! Marcel Forgáč (46) a Milan Zimnýkoval (40), alias Junior tvoria dlhé roky nerozlučnú moderátorskú dvojicu a ich duo sa za roky stalo značkou.

Neodmysliteľne patrili aj k šou Česko Slovensko má talent. Ich účinkovaniu je však koniec a dvojica sa tak musí rozlúčiť nielen so samotným projektom, ale aj s honorárom, ktorý sa podľa informácií Nového Času pohybuje v desaťtisícoch eur. Prečo televízie na tieto prestížne miesta dosadili iné tváre a čo na túto radikálnu zmenu hovoria samotní moderátori?

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Junior a Marcel patria k dlhoročným jojkárom. S megašou Česko Slovensko má talent sa však musia rozlúčiť. A spolu s ňou aj s kráľovským honorárom. Podľa informácií Nového Času bol doteraz štandardný moderátorský honorár za jednu sériu 50 000 eur. Tento kšeft, o ktorý by sa pobil nejeden moderátor, teraz musia odovzdať inej dvojici. „Siahli sme po špičke českej a slovenskej scény - Davidovi Gránskom a Lujze Garajovej Schramekovej. Gránský je populárny český herec a spevák, ktorý má vlastné skúsenosti s talentovou šou. Garajová Schrameková patrí medzi naše najobľúbenejšie tváre,“ povedala Novému Času PR manažérka Jojky Katarína Gajdošíková s tým, že s Forgáčom a Zimnýkovalom naďalej pokračujú v projektoch Inkognito, Moja mama varí lepšie ako tvoja a Heslo.

Chceli českého moderátora

 

Dôvod, prečo ostrieľaná dvojica v mega­šou končí, má byť jednoduchý. „Tvorcovia nechceli rozbiť moderátorský tandem Junior a Marcel a Česi trvali na českom moderátorovi, ktorý bude oslovovať české publikum,“ prezradil zdroj Nového Času. Dôležitú úlohu malo zohrať aj to, že moderátori mali toho priveľa. „Lebo sme sa tak už vo veľkom predstihu s tvorcami dohodli. Máme dosť práce s vlastnými formátmi, ja s Inkognitom a Veľkým balíkom, Junior so svojimi - a toto je naozaj fyzicky, ale predovšetkým časovo náročný projekt. Novej dvojici aj tvorcom úprimne držíme palce. Bolo skvelé byť súčasťou ČSMT,“ ozrejmil túto zmenu Forgáč. „Som veľmi vďačný, že som mohol byť súčasťou celosvetového úspešného projektu, ako Got Talent je. Mám skúsenosť s tromi ďalšími projektmi Fremant­le media, takže veľmi rád doprajem podobnú výzvu ďalším,“ vyjadril sa Junior.

Je to pre nich výzva

Nástupcovia Juniora a Marcela si už teraz môžu mädliť ruky. „Na nakrúcanie Česko Slovensko má talent sa veľmi teším. Talent som vždy sledoval a baví ma na ňom najmä jeho rozmanitosť. Rozhodne je to pre mňa veľká moderátorská výzva. Trému nemám. Jediné, na čo som zvedavý, čo na môj výkon povie skvelý moderátor predchádzajúcich sérií Jakub Prachař, ktorý ma bude sledovať z poroty,“ tvrdí Gránský. „Mám rada výzvy a myslím si, že moderovanie ČSMT výzvou určite je. Bude to pre mňa úplne nová poloha, takže, samozrejme, mám trošku stresík, ale verím, že zabehnutá partia tvorcov bude pomáhať „nováčikom“. V každom prípade cítim, že si užijeme kopec srandy, a tú ja veru mám rada!“ teší sa Garajová Schrameková.

Otvoriť galériu

Návrat k česko-slovenskej dvojici

Česko Slovensko má talent je projekt televízie JOJ a českej Prima TV. Relácia je česko-slovenskou verziou šou Got Talent. Vysiela sa od 29. augusta 2010. Prvé štyri série moderovali Martin Pycho Rausch za slovenskú stranu a Jakub Prachař za českú. Tvárami piatej a šiestej série boli moderátori Junior a Marcel. Aktuálnu siedmu sériu šou prevezme za českú stranu David Gránský a slovenského moderovania sa ujme Lujza Garajová Schrameková.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mm, mimi

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke severokórejský vodca Kim Čong-un.
Začína sa KĽDR vyhrážať Európe? Rázne slová ministerstva! Hovorí o prijatí opatrení
Foto
Marek Hamšík prišiel o zápas s Kazachstanom: Svoje prvé MS sledoval v aute!
Foto
Zápasy MS pre Nový Čas tipujú zvieratá zo zoo: K akej miske zamierila Agama bradatá?
Horí plavidlo s názvom Pink Whale prerobené na obľúbený podnik.
AktualizovanéFoto
V Bratislave zhorel obľúbený podnik! Hrôzostrašné FOTO
Ruský prezident Vladimir Putin
Foto
Najsmrteľnejší útok na ruské mesto? Kremeľ už informoval Putina! Znepokojivé, čo by mohlo nasledovať
Ilustračné foto
Dopravné peklo v Bratislave! Reťazová nehoda aj dlhé kolóny: Tu si postojíte
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Pozor, výstraha! V tejto lokalite videli medveďa: Buďte opatrní
(ilustračné foto)
Krajinu sužujú rozsiahle požiare: Tisíce obyvateľov evakuovali! Situácia nevyzerá dobre
Indonézia: Pri záplavách zahynulo najmenej 41 ľudí, ďalší sú nezvestní
Foto
Pohroma v krajine: Pri záplavách zahynuli desiatky ľudí! Hrozné, čo je za tým
Rudolf Huliak ulovil medvedicu, ktorá mala  byť problémová.
Foto
SNS chváli Huliaka fotkami zastrelenej medvedice: Ochrana ľudí alebo papalášizmus? Politológ v tom má jasno
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Juraj Blanár.
Blanár na návšteve Južnej Kórey: Čo sa chystá? Padli aj slová o Ukrajine
Fiľakovský hrad je národnou kultúrnou pamiatkou.
Váš Tip
Noc múzeí vo Fiľakove bude patriť Egyptu: Na hrade a v galérii otvoria TIETO tri výstavy!