Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.04.2018 12:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Foto

Annina z Bardejova hviezdi v čínskej televízii aj v módnom biznise: Slovenská Marilyn dobýja svet módy!

Život ako z rozprávky. Rodáčka z východného Slovenska Annina Alexis Fedorková sa presadila nielen v modelingu, ale aj ako moderátorka módnej relácie v čínskej televízii GXTV.

Pozná sa so svetovými celebritami a na svoje narodeniny si ju dokonca pozvala aj saudská princezná. Má táto atraktívna žena, ktorá ako keby vypadla z oka legendárnej Marilyn Monroe, ešte nejaký nesplný sen?

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Už ako 16-ročná odišla študovať do Spojených štátov amerických. Krásnu východniarku si okamžite všimli módni tvorcovia, a tak mala možnosť nafotiť rôzne kampane. Na svoje študentské roky spomína ako na hektické obdobie svojho života. „Bolo to náročné, pretože som sa vracala z Číny a Japonska na Slovensko každé 2-3 mesiace len na skúšky na vysokej škole, kde som študovala filozofiu,“ spomína na sladké študentské časy mladá modelka.

Stretnutie s princeznou

 

Jej život sa radikálne zmenil príchodom do Spojených arabských emirátov, kde si založila aj vlastný produkčný dom, ktorý sa zaoberá filmovou produkciou. Podarilo sa jej dostať sa aj do priazne tamojšej kráľovskej rodiny. Saudská princezná Noura Bint Faisal Al Saud, ktorá je prezidentkou Arabskej módnej rady, ju dokonca pozvala na svoju narodeninovú párty. „Princezná je veľmi priateľská, oslávili sme jej narodeniny počas posledného večera Fashion week v Rijáde. Vstup naň, ako aj na módne prehliadky mali povolený výlučne ženy,“ vysvetľuje Annina s tým, že Dubaj je popri New Yorku či Miláne dejsikom svetových týždňov módy. Šancu dostať sa na takúto prestížnu akciu malo naozaj len zopár vyvolených.

Práca v čínskej televízii

K moderátorskému remeslu pričuchla sexi Slovenka paradoxne v čínskej televízii. Počas módných dní v Miláne sa zoznámila s čínskou modelingovou hviezdou Danielou Shaw, ktorá tam reprezentovala čínsku GXTV. „Najprv som pre nich odprezentovala podujatie v Taliansku a neskôr prišla ponuka na stály moderátorský post,“ hovorí o ďalšom splnenom sne. Komplikovaný jazyk sa však učiť nemusela. V televízii hovorí po anglicky s tým, že na obrazovke idú zároveň čínske titulky.

O stretnutia s celebritami a ikonami modelingu tak v jej živote nie je núdza. Annina sa pozná so zvučnými menami zo sveta módy, ako sú Georgina Chapman, Donatela Versace, Roberto Cavalli či Paris Hilton.

O čom ešte sníva?

Na prvý pohľad sa môže zdať, že Annina žije život ako z rozprávky. „Ešte jeden sen si ale túžim splniť. V Los Angeles som vyštudovala herectvo, a to je teraz mojou prioritou, v modelingu už beriem len naozaj top zákazky,“ vysvetľuje sympatická východniarka, ktorá svojím výzorom nápadne pripomína slávnu Marilyn Monroe a ako povedala, nie je to náhoda.

„Marilyn budem hrať aj vo svojom budúcom filme a mala som už aj divadelnú premiéru s predstavením Marilyn s On Set, počas najväčšieho divadelného festivalu v Dubaji,“ hovorí Annina, ktorá sa zdôverí s každou informáciou, okrem jej veku. Ten je vraj tabu. Hoci je hrdá Slovenka, nateraz to vyzerá, že v zahraničí zostane žiť už natrvalo a domov do Bardejova sa za svojou rodinou bude vracať len na dovolenky počas letných mesiacov.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas Nedeľa, Katarína Kurtanská

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Šofér ešte také niečo nevidel.
Váš Tip
Vodič v Bratislave okamžite šliapol na brzdu: Aha, kto sa mu vynoril z tmy pred autom!
Judge holding gavel in courtroom
Ukrajinského ministra zavreli za mreže: Nečakaný zvrat po pár hodinách!
(ilustračné foto)
Rozhodnuté: Nemecký Bundestag prijal kontroverznú reformu! Kritici upozorňujú
(ilustračné foto)
Čo sa stalo? Propalestínski aktivisti dostali stopku: Zásah 150 policajtov
Po nehode troch vozidiel na diaľnici zostalo auto prevrátené.
Foto
Hromadná zrážka na D1: Auto ostalo prevrátené na streche! Hasiči sa zapotili
Alena Heribanová a Ľuboš Machaj
Foto
Moderátorka Alena Heribanová k situácii v RTVS: Silné slová! Čo si myslí o Machajovi?
Na Akropolu v súčasnosti denne zavíta približne 23 000 ľudí.
Desivý objav Aténach: Podzemný sklad po rokoch odhalil tajomstvá
Adrian Lehmann.
Boj o olympiádu prekazila smrť (†34): Osudnou mu bola jeho láska!
Prezidentka SR Zuzana Čaputová naposledy úraduje z Košíc od utorka do piatka 26. apríla 2024.
Prezidentka sa vzdialila od hradného kopca Bratislavy: V Košiciach sa stretla s bývalou hlavou štátu
Na archívnej snímke zo 14. marca 2024 nákladné autá s humanitárnou  pomocou pre Pásmo Gazy
Európska únia sa kvôli zhoršujúcej situácii rozhodla konať: Zintenzívňuje svoju pomoc
Ilustračné foto
V Rusku zadržali novinára: O jeho osude bude rozhodovať súd! Za toto mu hrozí basa
Zvolenská nemocnica začína vo svojom areáli s výstavbou nového pavilónu chirurgie.
Ministerka Dolinková zavítala do Zvolena: Miestna nemocnica spustí veľké plány