Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.04.2018 14:01 | Šport | Šport mix

Veronika Velez-Zuzulová bola ONLINE: Bude žiť vo Francúzsku?

Nedávno ukončila kariéru. Dnes už bývalá slovenská lyžiarka, slalomová špecialistka, Veronika Velez-Zuzulová (33), hneď potom oznámila, že je tehotná. Teraz bude odpovedať na vaše otázky.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Slovenka zavŕšila svoje lyžiarske dobrodružstvo vo Svetovom pohári. V posledných rokoch patrila medzi absolútnu slalomársku elitu.

„Nebude to ľahké a bude mi to chýbať. Avšak moje telo už nezvláda takúto záťaž. Ukázal mi to aj tento rok. Treba vedieť povedať stop,“ vravela Velez-Zuzulová pred olympiádou v Pjongčangu. 

Viac k téme:
Online rozhovor
Položte otázku pre nášho hosťa:
:) :D :-X :-O :-( <3
Ostáva Vám ešte 2000 znakov
Posledná aktualizácia:
13:16 Lado Veronika aj tak dakujeme za vzornu reprezentaciu. Len teraz vela zdravia. a potom sa este vratite na lyziarske svahy ako trenerka alebo poradca mladych?
Dobry den dakujem chcela by som urcite sa venovat aj detom casom pozdravujem
13:17 akyjednesden ahoj veronika:) poznas sa osobne s Akselom Lund Svindalom? je aj nazivo taky fesacisko???
Dobry den ano samozrejme aj na zivo je :)
13:18 martinovanonka mila veronika zaujimalo by ma v akom jazyku sa hadate s manzelom? :))
Snazime sa nehadat velmi :)
13:18 nonkinmartin ake su tvoje “specialne” ritualy pred pretekom?
Mala som jeden jediny davala som si tesne pred startom sneh za krk
13:19 paloo Ahoj Veronika, ked som mal cas pozeral som zensky slalom,ty a Peta na svahu,Olga zo sportoveho spravodajstva,
:)
13:20 Nika Dobré ránko Veronika, ako sa máte? Gratulujem Vám k športovým úspechom, ktoré ste dosiahli a aj tomu, že budete mamičkou. Aké sú Vaše plány do budúcnosti? :)
Dakujem velmi pekne mam sa velmi dobre uzivam si novy zivot a buducnost mam velmi vela planov ale este nic konkretne takze ked uz bude vsetko dotiahnute do donca urcite sa dozviete vsetko :) pozdravujem
13:21 Jan Gratulujem vam za vase uspechy.Ste pribuzna starsiemu panovi=Viliamovi Zuzulovi z Teliniec / Vrable? Vopred dakujem za odpoved.
dakujem je to mozne ze ano ale vzdialena skor
13:21 Martin Veronika, ja nemám otázku, chcem sa iba poďakovať za všetko čo ste urobila pre Slovensko, vždy som sa tešil na preteky s Vami. Prajem Vám v živote všetko len najlepšie, nech máte krásnu rodinku a nech ste šťastná. A predsa mám otázku: Budete sa v budúcnosti venovať lyžovaniu? Ako trénerku si Vás viem predstaviť. Ešte raz všetko dobré.
dakujem velmi pekne z casti sa urcite budem venovat aj lyzovaniu
13:22 duskodrieni Ja by som len povedal ďakujem za prežite chvíle pri sledovani Vašej športovej kariery a popriat hodne zdravia Vám a samozrejme buducemu lyžiarovi alebo lyžiarke?
Dakujem velmi pekne
13:24 Pavol Slebodník Dobrý deň.dovolím si poďakovať pani Veronike,za úspešnú kariéru a reprezentáciu našej krajiny..želám potok zdravia rieku šťastia a more lásky..Budete sa podieľať na výchove mladých lyžiarskych talentov,ako trénerka? Ďakujem Pavol
Dakujem budem ale iba z casti
13:24 Alžbeta Ahoj Veronika. Pozdravujem Ťa a chcem Ti povedať,že rozhodnutie ukončiť kariéru a mať rodinu bolo veľmi dobré.Veď uvidíš.Držím Ti palce,nech všetko dobre dopadne a prajem Vám všetkým veľa zdravia.
dakujem velmi pekne
13:24 maros ahoj veronika dufam ze vychovas aj ty takeho skveleho lyziara ako si ty prajem ti vsetko dobre a hodne zdravia
dakujem
13:25 dedonz Veronika konečne už máte pokoj z pretekov bolo to super čo ste dokázala toľko rokov...a hlavne že bude potomok to čakáme od Vás lyžiarku ako bola mamina.Tie finanč.probl.okolo lyžovania to bolo neférove ako je na Slovensku bežné pre Vás stres tak sa nedá súťažiť pokojne .Držím palce pre celú Vašu rodinu i naďalej otecko je super mal vždy pravdu ohľ.podpory fin.z hora....dovko ujo Imrich z N.Zámky.
dakujem velmi pekne a pozdravujem
13:25 Miška z Popradu Ahoj. Stala si sa novou ambasádorkou Nadácie Stars for Stars. Čo teda bude tvojou úlohou - hľadať nové lyžiarské talenty?
Ano aj samozrejme
13:27 janka z nitry Dobrý deň. Gratulujem, že budete mamičkou. Už aj máte nakúpenú výbavičku, kočík, detskú izbu zariadenú? vďaka
zatial nie iba upratanu :)
13:28 Linduska Dobry den,chcem sa spytat ako sa da sklbit bohata kariera s budovanim si rodiny.. lebo ja sa sustredim len na karieru a zistujem, ze roky mi utekaju a krasa s nimi a pravdepodobne ostanem sama navzdy so svojou karierou :D blahozelam, ze sa vam podarilo oboje!
oboje sa urcite neda robit takze treba sa rozhodnut bud pre jedno alebo pre druhe
13:28 24pub Veronika nemám otázku, ale poďakovanie za reprezentáciu našej krajiny, čo sa žiaľ nedá povedať o politikoch. Vy športovci ste to krásne začali, oni to pokazili. ŠKODA!
dakujem
13:28 Miroslav Veronika, nemám pre Vás otázku, ale chcem Vám a Vašej rodinke do budúcna popriať veľa veľa zdravia, šťastia a lásky. Ďakujem za všetko čo ste doteraz spravila a zviditeľnila Slovensko.
dakujem velmi pekne
13:28 Kocner Ahoj máš umele zuby?
nie nemam
13:29 Luky Pozdravujem. V prvom rade chcem poďakovať za reprezentáciu našej krajiny. Moja otázka znie: Plánuješ ostať na Slovensku alebo sa chystáte usadiť natrvalo v zahraničí?
aj na slovensku aj v zahranici striedavo
13:30 Babajezibaba Gratulujem Vám k pokladu pod srdcom
urcite som sa nebala kedze som pretekala a nevedela som ze uz som tehotna takze mozno to bol tak lepsie :)
13:30 Nikol Ake meno mate prichystane pre babanko ? :)
neprezradim :)
13:30 Misel Dobry den Veronika, ktoru sucasnu lyziarku zo SP mate najradsej alebo si s nou najlepsie rozumiete? (Keby sme neratali Petru :-))
Fridu hansdotter
13:31 AndreaO Ďakujeme za krásnu reprezentáciu ktorú si odviedla, každú súťaž sme s celou rodinou sledovali ako na ihlách, klobúk dole. Do ďalšej etapy života prajeme len to najlepšie.... <3 <3 <3 <3
dakujem
13:32 Laco Milá Veronika, vždy sme Ti fandili, dosiahla si krásne úspechy nielen v športe, ale i v súkromí - kde sa chystáš s rodinkou žiť a ako máte vyriešené alebo naplánované bývanie? Ďakujem za odpoveď Laco
striedavo na svk a vo fra
13:32 Jožo z Považskej Veronika zdravím. O týždeň začína hokejový šampionát. Budete ho sledovať, poznáte osobne nejakých našich hokejistov a čo by ste im odkázala?
urcite budem sledovat ako kazdy rok a budem im drzat palce
13:32 Filip Všetko dobré do života, a nech sa Ti darí, ako budúcej mamičke. Pekne si nás reprezentovala, si naša najlepšia lyžiarka v zjazde a slalome v histórii!!! Ďakujeme!!!
dakujem velmi pekne
13:33 Lenka Ahoj Veronika, chcem sa Ťa opýtať, kde plánujete bývať s manželom, keď sa vám narodí babätko do rodiny? Prajem pekný deň
striedavo na svk a vo fra
13:33 Eva Ake je Tvoje najobľúbenejšie jedlo a s ktorá svetová pretekárka Ti bola najbližšia (samozrejme okrem Peti :) ) ?
frida hansdotter a jedlo mam najradsej pecene kura s plnkou a ryzou
13:34 Jozef s manželkou Milá Veronika, ďakujeme za krásne chvíle, ktoré sme spolu s Vami mohli prežiť pri súťažiach a zaujimalo by nás, ako sa bývalý vrcholový športovec udrziava vo forme, keďže nemôže prestať len tak, zrazu. Ešte raz vďaka, budete nám chýbať (na svahu), ale máte pred sebou dôležitejšie výzvy. Prajeme všetko dobré.
sportujem aj nadalej skialpujem vela a chodievam vela do hor a potom casom uvidime comu sa budem viac venovat
13:35 braňo zo žiliny veronika,dosiahla ste za svoju kariéru krásne výsledky.prajem vám veľa zdravia a rodinnej pohody v súkromnom živote.bola ste vždy skromná, to sa mi na vás vždy páčilo. chcem sa opýtať,či by ste niečo urobila ináč vo svojej športovej kariére ?
urcite nic :)
13:35 Alex Ahoj Veronika, ja nemám otázku, len sa ti chcem poďakovať za skvelú reprezentáciu Slovenska aj pri tých ťažkých chvíľach, ktoré ti spôsoboval zväz a nepodpore štátu. Prajem ti veľa úspechov v osobnom živote a hlavne hladký priebeh tehotenstvom ;)
dakujem velmi pekne
13:36 Nikol Ahoj, ako sa bude volat malinke ?
tajomstvo zatial
13:37 Monika, Poprad Nie je Vám ľúto s odstupom času, že ste nejazdili podobne ako Petra Vlhová viac discioplín? Alebo aspoň obrovský slalom? Prečo vlastne? Veľa šťastia želám :)
nie neni ja som bola v inej situacii a nemohla som si dovolit mat taky velky tim ludi okolo seba a bez toho to nejde
13:38 Nora Dobry den Veronika, ake jedlo mate najradsej? Ake najradsej pripravujete? Budete zit a posobit na Slovensku alebo vo Francuzsku?
striedavo aj tam aj tam
13:38 Milan Veronika,budete zit vo Francuzku,alebo Na Slovensku?
aj tam aj tam
13:38 Kveta Dobry den Veronika, Edit Miklos sa vzdala aktivnej kariery a ohlasila dochodok aby mohla uchadzat o veduci post v madarskej lyz asociacii, uvazovali ste aj vy o niecom podobnom do buducna?
dobry den nie neuvazovala som o niecom takom
13:38 jano Nemám otázku, ale chcem vyjadriť hlbokú úctu k Veronike - ako k veľkému človeku, krásnej žene, vynikajúcej športovkyni...
dakujem velmi pekne
13:39 Günter Dobry den pani Veronika! Zaujimalo by ma ktora Piste bola ta najnarocnejsia v slalome
Zagreb dakujem za otazky a pozdravujem vas
13:40 pol510 Ahoj, plánuješ pôsobiť v teame Petri Vlhovej keď sa ti narodí bábo?
nie
13:40 Dada Veronika, Dakujeme za tvoju drinu! Vela stastia do zivota drobcovi. Ako moc vam bude chybat sneh?
dakujem velmi pekne
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, juk

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?
Biely dom (ilustračná fotografia).
Prekvapivé rozhodnutie: USA odložili svoje plánované sankcie! Prečo to urobili?
Poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski a ruský prezident Vladimir Putin.
Poľský minister sa obul do Putina: Dúfam, že nebude taký ŠIALENÝ a... Na jednu vec sa musia pripraviť
ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková
Dolinková prehovorila: KDH ju chce odvolávať, takto reaguje ministerka
Ilustračné foto
Ťažko zranená matka porodila dievčatko a zomrela, neskôr skonalo aj bábätko: Detaily nešťastia z Gazy vám vtisnú slzy do očí