Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.02.2018 05:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Exjojkárka Hajdu žije roky s Egypťanom, teraz prišlo smutné konštatovanie: Najradšej by zbalila kufre

Chce odísť do exotiky! Bývalá hviezda televízie JOJ Zuzana Hajdu (42) sa pred dvanástimi rokmi stiahla z obrazovky a dnes žije, ako sama hovorí, normálny život.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Bežný deň exmoderátorky tak zaberá starostlivosť o domácnosť, deti a „obyčajná“ práca mimo kamier. Niekdajšia sexbomba, ktorá sa v minulosti nehanbila ukázať svoje prednosti, je vydatá za Egypťana Moustyho. S celou rodinou žijú už takmer desať rokov na Slovensku, no blondínka by najradšej svoju domovinu opustila!

Hajdu žiarila na televíznych obrazovkách mnoho rokov, keď bola jednou z hviezd spravodajstva Jojky. Divákom sa však do pamäti vryl aj bujný dekolt. Jej prsia si pamätá celé Slovensko, keď Nový Čas v roku 2004 priniesol pikantné zábery moderátorky počas kúpania „hore bez“ v bazéne. Neskôr sa sexi blondínka stiahla do ústrania a začala pracovať ako delegátka v Egypte. Tam stretla svojho manžela Moustyho, s ktorým má dve deti - dcéru Elissu a syna Adama. Mnoho ľudí si tak myslelo, že Zuzana dala Slovensku zbohom a s mužom a deťmi žije v slnečnom Egypte. Blondínka však zostala na Slovensku, kde vymenila hektické tempo v žiari reflektorov za rodinnú pohodu.

Ako sama tvrdí, takýto život jej vyhovuje, stará sa o deti a domácnosť a už sedem rokov pracuje v IT firme. Napriek všetkému však blondínka cíti, že zostať v rodnej krajine nebola správna voľba a rada by svoje rozhodnutie zmenila. „To, že sme zakotvili na Slovensku, bola asi chyba. Ja by som rada odišla. Aj som sa nedávno bavila s mužom, že by sme sa vrátili do Egypta, ale povedal, že by to so mnou už neriskoval,“ smiala sa Zuzana, ktorá priznala, že za to môže ona. „Začal mi menovať, koľkokrát sme kde v Egypte žili. Je totiž pravda, že som vždy po pár mesiacoch zdupkala, ale myslím, že teraz by som to už vydržala,“ povedala Novému Času Hajdu. Tá tiež priznala, že jej manžel má zo sťahovania do rodnej krajiny obavy. „On nechce. Bojí sa tam odniesť deti, lebo podľa neho to tam teraz nie je bezpečné, takže by to neriskoval,“ uzavrela blondínka.

 

Bývalá moderátorka si Egypt zamilovala a ako sama hovorí, nielen prostredie, ale aj ľudia sú tam úplne iní. „Keď ma manžel predstavil, tak v jeho rodine s tým nikto nemal problém. To je to, čo je iné oproti nám Slovákom. My máme skôr predsudky,“ vysvetlila Novému Času Zuzana, ktorá sa s tým stretla tiež. „U nás doma bol problém, keď zistili, koho mám. Moja mama mala výhrady a aj obavy, ale len do momentu, než prišiel a než ho zbadala. Keď ma videla, že som šťastná a vyrovnaná, tak mi to dopriala,“ povedala na záver Hajdu.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Pri nehode auta a kolobežky v Záhore sa zranili deti, vodička nafúkala.
Foto
Opitá vodička sa zrazila s kolobežkou: Pri nehode na východe Slovenska sa zranili tri deti!
Tankovanie bude čoraz drahšie.
Tankovali sme konečne lacnejšie? Pozrite sa na novinky zo štatistického úradu
(ilustračné foto).
To tu ešte nebolo! Astronauti sú už na mieste, chystá sa historický let
(ilustračné foto)
Objavia sa kamióny na cestách aj počas sviatkov? Polícia chystá opatrenia
Ilustračné foto
Zlodeji ukradli elektrické káble a spôsobili POHROMU! Znefunkčnili podstatnú vec
Andrej Danko v bratislavskej Dúbravke.
Foto
Andrejovi Dankovi odobrali vodičský preukaz: Líder SNS prišiel upratovať bratislavskú Dúbravku
Lenka prišla pri tragédii o brata.
Foto
Letuška Lenka bojuje s rakovinou: Keď svitla nová nádej, osud jej uštedril ďalšiu tvrdú RANU!
(ilustračné foto).
Súd vzal do väzby ukrajinského ministra poľnohospodárstva: Znepokojivé obvinenia
(ilustračné foto)
Šokujúci krok Japonska kvôli nevychovaným turistom: Zakážu najväčšie lákadlo dovolenkárov!
Thoughtful female high school student sitting at the desk in the classroom and looking away with hand on chin.
Po prvé alebo za prvé? Odpoveď nájdete TU! Pravopis si nemýľte s češtinou
Vďaka role Julesa v Pulp Fiction bol nominovaný na Oscara.
FotoVáš Tip
Do bratislavskej reštaurácie zavítal svetoznámy herec Samuel L. Jackson: Čo si objednal?
Slafkovský nastúpil opäť v prvom útoku Montrealu.
Ako obstál Slafkovský v hodnotení draftových jednotiek? To snáď nemyslia vážne!