Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.01.2018 12:55 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Prišlo na lámanie chleba! Kočišovci chcú pred rozvodom predať byt za 295-tisíc eur!

Manželstvo Petra Kočiša (52) s manželkou Nelou (45) je v troskách, o čom informoval Nový Čas na začiatku novembra. Napriek tomu, že ich vzťah nefunguje a obaja čakajú na rozvodové konanie, dvojica by aj naďalej mala obývať spoločný byt, ktorý vlastnia v centre Bratislavy. Novému Času sa však podarilo zistiť, že lukratívna nehnuteľnosť je na predaj. Je teda isté, že Peter aj Nela chcú za spoločným životom konečne urobiť hrubú čiaru a miesto, v ktorom vyrastali aj ich dve dcéry - Sára (14) a Tereza (18), by malo mať čoskoro nového majiteľa.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Manželstvu Petra Kočiša s manželkou Nelou odzvonilo po 24 rokoch začiatkom novembra minulého roka, keď Nový Čas informoval o tom, že v ich vzťahu nie je všetko s kostolným poriadkom. Kočišovci sa tak zaradili do radu prominentných rozvodov, ktorých je v poslednom čase ako maku. Napriek stroskotanému manželstvu sa však fotografovi Nového Času podarilo oboch nafotiť pri odchode zo spoločného bytu, ktorý vlastnia v centre Bratislavy. Je teda zrejmé, že dvojica stále obývala spoločnú domácnosť a bolo tak len otázkou času, kedy príde k deleniu majetku. Podľa informácií Nového Času ten čas nastal. Ich lukratívna nehnuteľnosť sa totiž ocitla na stránke realitnej kancelárie a predáva sa za sumu 295-tisíc eur! „Je to pravda, Peter s manželkou predávajú byt,“ prezradil Novému Času zdroj z okolia dvojice. „Už mali aj pár prehliadok a vraj sa už dohadujú s potenciálnym kupcom,“ dodal náš zdroj. Suma, ktorú Kočišovci za byt dostanú, im tak zaručí, že obaja môžu začať nanovo a s čistým štítom. V umeleckých a mediálnych kruhoch sa totiž pošuškáva, že za krachom tohto vzťahu môže byť tretia osoba. Nový Čas sa s otázkami obrátil aj na Kočiša s manželkou, no ani jeden sa do uzávierky nevyjadril.

Rýchle jednanie

 

Nový Čas si na nehnuteľnosť posvietil a podľa realitného makléra Andreja Churého ide o dobrú lokalitu s najvyššou cenou bytov za štvorcový meter. „Ide o veľmi lukratívnu oblasť, čo sa týka hlavného mesta. V tejto časti sa byty pohybujú v sume od 1 800 eur za štvorcový meter,“ povedal Novému Času Churý. Pri rozlohe takmer 200 štvorcových metrov by si tak manželia za nehnuteľnosť mohli zažiadať oveľa viac. „Cena bytu je nastavená na rýchly predaj, pretože sa dostávame na úroveň ceny okolo 1 700 eur za štvorcový meter. Aj keď byt potrebuje investíciu, je cena za nehnuteľnosť nastavená pod cenu,“ dodal realitný maklér. Zdá sa teda, že Kočiš s manželkou chcú rodinné hniezdočko rýchlo predať a tým zrejme aj nadobro zabuchnúť dvere za nevydareným manželstvom.

Otvoriť galériu

Definitívna bodka?

O kríze medzi manželmi sa začalo hovoriť na začiatku novembra, keď vysvitlo, že majú mať vo vzťahu problémy. Napriek tomu, že ani jeden sa k celej situácii nevyjadruje, je zrejmé, že bude rozvod. V tom čase totiž herec zažiaril aj na premiére muzikálu Mamma Mia!, kde ho však prišli povzbudiť len dcéry, manželka mu v publiku nezatlieskala. Rovnako aj predaj rodinného bytu, ktorý manželia kúpili v roku 1998, je predzvesťou, že obaja chcú na skrachovaný vzťah zabudnúť.

 

Toto získa nový majiteľ bytu

  • mezonetový byt s rozlohou 154 m²
  • veľkú terasu - 42 m²
  • centrum Bratislavy
  • päť izieb
  • tri kúpeľne a toalety
  • dva šatníky

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Viktor Orbán na stretnutí s Donaldom Trumpom.
Trump verí, že bude prezidentom: Odkaz Budapešti a samotnému Orbánovi!
Fumio Kišida získal premiérske kreslo.
Japonský premiér navštívi Francúzsko, Brazíliu a Paraguaj: Očakáva sa podpis dohody
(ilustračné foto)
Analytik ocenil Slovensko: V porovnaní s Českom sme v tomto lepší
Pri nehode auta a kolobežky v Záhore sa zranili deti, vodička nafúkala.
Foto
Opitá vodička sa zrazila s kolobežkou: Pri nehode na východe Slovenska sa zranili tri deti!
Tankovanie bude čoraz drahšie.
Tankovali sme konečne lacnejšie? Pozrite sa na novinky zo štatistického úradu
(ilustračné foto).
To tu ešte nebolo! Astronauti sú už na mieste, chystá sa historický let
(ilustračné foto)
Objavia sa kamióny na cestách aj počas sviatkov? Polícia chystá opatrenia
Ilustračné foto
Zlodeji ukradli elektrické káble a spôsobili POHROMU! Znefunkčnili podstatnú vec
Andrej Danko v bratislavskej Dúbravke.
Foto
Andrejovi Dankovi odobrali vodičský preukaz: Líder SNS prišiel upratovať bratislavskú Dúbravku
Lenka prišla pri tragédii o brata.
Foto
Letuška Lenka bojuje s rakovinou: Keď svitla nová nádej, osud jej uštedril ďalšiu tvrdú RANU!
(ilustračné foto).
Súd vzal do väzby ukrajinského ministra poľnohospodárstva: Znepokojivé obvinenia
(ilustračné foto)
Šokujúci krok Japonska kvôli nevychovaným turistom: Zakážu najväčšie lákadlo dovolenkárov!