Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.01.2018 12:55 | Prominenti | Domáci Prominenti

Šok pre divákov Milujem Slovensko: Hviezda šou končí?!

Studená sprcha pre fanúšikov a zemetrasenie v RTVS? Zdá sa, že moderátorka Adela Vinczeová (37) začala nový rok veľkým upratovaním vo svojom pracovnom diári.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Známa blondínka, ktorá je zárukou vysokej diváckej priazne a sledovanosti, sa podľa informácií Nového Času mala rozhodnúť vycúvať z obľúbenej šou Milujem Slovensko. Adela sa k tomuto šokujúcemu kroku mala odhodlať po šiestich sériách vysielania súťažno zábavnej relácie, v ktorej hviezdi ako kapitánka tímu. Nebude však jedinou tvárou relácie, ktorá má zajačie úmysly!

Ostro sledovaná a obdivovaná moderátorka Vinczeová patrí medzi zlaté rybky, ktoré by vo svojom mediálnom rybníku rád videl každý televízny tvorca. O to ťažšie by v Mlynskej doline museli prehrýzať informáciu, že blondínka má zdvihnúť kotvy z populárnej šou RTVS Milujem Slovensko. To v nej môže rozpútať poriadne zemetrasenie! „Adela sa po piatich rokoch a šiestich sériách rozhodla nepokračovať v tejto relácii. Snaží sa pracovať menej, viac cestovať, venovať sa sebe a svojim koníčkom a, samozrejme, byť stále nablízku svojmu manželovi Viktorovi Vinczemu,“ tvrdí náš zdroj z okolia moderátorky.

Zaujímavé je, že Vinczeová, ktorá je zárukou profesionality a vysokej diváckej sledovanosti, odmietla moderovať aj ďalší veľký projekt, ktorý v marci chystá telerozhlas už pod vedením nového šéfa Jaroslava Rezníka. Nie je pritom žiadnym tajomstvom, že Adela mala s predošlým riaditeľom RTVS Václavom Mikom veľmi dobré vzťahy. ,,S pánom Rezníkom nemáme žiadny problém," povedala Novému Času moderátorka. Pravdou je, že blondínka ukázala dvere aj ďalšej televízii - Markíze pri jej ponuke viesť spevácku súťaž.

Otvoriť galériu

 

Na druhej strane sa Vinczeová predsa len čoraz viac udomácňuje v Záhorskej Bystrici. Tam je tvárou zábavnej Chart Show, moderovala tanečnú Let´s Dance a najnovšie sa chystá chopiť „žezla“ aj v  novinke 2 na 1, ktorú bude mať napriek informáciám o zvoľnení svojho pracovného tempa pod palcom s kolegom z Milujem Slovensko Danom Danglom. Vinczeovej tak v RTVS zostane ešte tolkšou Trochu inak na Dvojke. ,,Trochu inak normálne na Dvojke pokračuje, keďže je to celoročný projekť a nie sezónny," uviedla Adela.

Nebude jediná

Adelino rozhodnutie dať košom šou, ktorá je jednou z výkladných skríň RTVS, by sa dotklo aj jej kolegov a nadriadených v Mlynskej doline. „Počujem to od vás prvýkrát. Nebudem sa k tomu vyjadrovať. Ja o odchode vôbec neuvažujem,“ povedal zaskočený Martin Nikodým, ktorý reláciu moderuje. Herec Dano Dangl, ktorý je rovnako ako Adela kapitánom v súťaži, na telefonáty a esemesky nereagoval. Jednou nohou preč má byť pritom aj on. „Dano takisto uvažuje o odchode. Ešte sa nerozhodol, ale smeruje to k tomu,“ dozvedeli sme sa.

,,Čo sa týka Milujem Slovensko tak to s Danom vždy riešime až na jar pred augustovým nakrúcaním," vyjardrila sa neurčito samotná Vinczeová. ,,Nové časti Milujem Slovensko sa na obrazovke objavia v jesennej štruktúre, ktorá sa začnú vyrábať v máji, takže momentálne je predčasné sa k čomukoľvek vyjadrovať. RTVS počíta s doterajším osvedčeným tímom," uviedla hovorkyňa RTVS Erika Rusnáková.

Päť rokov, šesť sérií

Milujem Slovensko vzniká na základe licencie z Holandska. Prvú sériu uviedli v roku 2013, ostatnú, šiestu, v septembri 2017. Ide o súťažno-zábavnú a  vedomostnú šou, kde dva tímy plné známych tvárí pod vedením Adely Vinczeovej a Dana Dangla riešia rôzne disciplíny spojené s našou krajinou. To zaručuje vysokú sledovanosť programu.

Bez peňazí?

Okolo relácie však bolo rušno aj pred pár dňami. Programový šéf telerozhlasu Tibor Búza na rokovaní Rady RTVS podľa portálu aktuality.sk uviedol, že jesenná séria Milujem Slovensko nie je ešte dofinancovaná. Neskôr už zmenil rétoriku, hoci telerozhlas bude škrtať výdavky a logicky i z programu. „Milujem Slovensko patrí medzi ťažiskové projekty zábavy už šesť sezón, preto som veľmi rád, že i nasledujúce dva roky budú môcť diváci vidieť svoj obľúbený formát na obrazovkách RTVS,“ uviedol v pondelok Búza.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: rg, Novy Cas, mimi

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


írsky premiér Simon Harris
Íri toho majú dosť, premiér potvrdil, čo sa šepkalo: Varovanie a prvé kroky!
Propalestínsky protest pred Kolumbijskou univerzitou v New Yorku
Na univerzitách v USA prebiehajú propalestínske protesty: Ostrý odkaz z Bieleho domu
Počet palestínskych obetí vojny v Pásme Gazy od 7. októbra prekročil 30.000.
Izrael navrhol Hamasu dohodu o prímerí: Prekvapivá reakcia, ukončia boje?!
Prezident USA Joe Biden
Severná Kórea kritizovala USA: Zhoršujú vojnu na Ukrajine!
Erik Tomáš, Ladislav Kamenický, Robert Fico.
Dvaja ministri vysvetľovali Ficove slová: Skončia peniaze z 2. piliera v diaľniciach?
Pár z tragédie v Rohožníku má tvoriť Slovák Milan a žena-cudzinka.
Foto
Krvavá dráma na Záhorí sa odohrala pred očami detí! Milan († 47) neprežil: Polícia má viacero verzií
Holub Lipták získal olympijské zlato v roku 1995.
Foto
Tomu nebudete veriť: Prvý úspešný olympionik z Liptova bol HOLUB! Predbehol aj Michala Martikána
Čo majú spoločné Zendaya, Emma a Kirsten?
Foto
Čo majú spoločné Zendaya, Emma Stone a Kirsten Dunst? Len Spider-man to nie je! Budete sa diviť
Robotický pes s plameňometom za 8 805 eur
Foto
Robotický pes s plameňometom?! Nie, nejde o sci-fi film: Padnete na zadok, na čo má slúžiť
(ilustračné foto)
Po tornádach v USA hlásia obete: Zanechali značné škody
Americký prezident Joe Biden a izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Telefonát medzi Bidenom a Netanjahuom: Pozrite sa, o čom hovorili
Foto
Buckinghamský palác prelomil mlčanie: Ako je na tom kráľ Karol III.?! Takáto má byť PRAVDA