Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.12.2017 10:55 | Správy | Domáce správy

Horoskop od nemeckej astrologičky s 30-ročnou praxou Jasmin Rachlitz: Čo vás čaká v roku 2018?

Odbitím polnoci z nedeľe na pondelok sa končí rok 2017 a začína nový rok. Čo prepovedajú hviezdy vášmu znameniu a akých bude nasledujúcich 12 mesicov. Čaká ná vás nová láska, budete zdraví a povýšenia vás v práci?

Baran 21. 3. - 20. 4

Láska

Do marca sa nezadaným naskytne niekoľko milých flirtov. Zadaní budú chcieť zasa dobíjať svojho partnera a v novembri vás čakajú veľké rozhodnutia.

Práca a peniaze

 

Na jar bude ideálny čas, aby ste sa porozprávali so šéfom o zvýšení platu. V júli budete v plnom nasadení a zvládnete všetky ťažké úlohy.

Zdravie

Prvý štvrťrok vám bude chýbať energia, no v apríli už budete v správnej forme. Snažte sa znížiť stres a v máji skúste zmeniť svoje obvyklé stravovacie návyky. Do jedálníička pridajte viac ovocia a zeleniny. V novembri vás čakajú návštevy lekárov, ktoré vám však pomôžu. Budete sa nielen lepšie cítiť, ale sa vám celkovo zlepší zdravie.

 

Býk 21. 4. - 20. 5

Láska

Nezadaní budú od januára hľadať lásku, zadaní si vychutnajú láskyplné chvíle s partnerom. Dokonalým mesiacom na svadbu bude apríl. V máji váš čaká turbulentné obdobie, budete chcieť niečo zmeniť.

Práca a peniaze

Saturn vám pomôže zabodovať v začatej pracovnej stratégii. Od mája do novembra budete sršať kreativitou. V lete budete mať stres, možno budete musieť zastupovať kolegu. Koncom roka uzavriete zmluvu, na ktorej ste dlho pracovali.

Zdravie

Február bude stresujúci a až máj vás nabije novou energiou. Na jesen sa snažte pomaly odbúravať každodennú záťaž, doprajte si wellness, ktoré naštartuje imunitu a regeneráciu.

 

Blíženci 21. 5. - 21. 6

Láska

Tento rok prinesie blížencom nápady, ako oživiť vzťah. Od druhej polovice roka budete mať chuť urobiť ďalší krok ako sťahovanie, kúpa nehnuteľnosti či dieťa. Nezadaní stretnú v novembri vysnívaného partnera.

Práca a peniaze

Február až máj sú skvelé mesiace pre financie. Jeden z vašich projektov vám zabezpečí výrazný pokrok dopredu. Október a november praje hráčom a výhercom.

Zdravie

Doprajte si pohodu a milú spoločnosť, len tak bude váš rok vyvážený. Celé leto budete vo výbornej kondícii. Jeseň bude plná pozitívnych vplyvov pôsobiacich na vaše telo a dušu. Dobre vám padne diéta. Upravte svoj jedálniček a nezaškodí viac cvičenia.

 

Rak 22. 6. - 22. 7

Láska

Tento rok prežijete nezabudnuteľné momenty a zaľúbeným rakom môžu v júni zazvoniť svadobné zvony. V októbri zažijete obdobie plné lásky. Nezadaní nebudú mať núdzu o nadväzovanie známostí.

Práca a peniaze

Ideálny čas na nadväzovanie nových pracovných kontaktov príde vo februári. Máj a jún budete mať práce viac než dosť a na jeseň dokončíte náročné úlohy.

Zdravie

Často budete na pokraji síl, ale vždy nájdete silu na dotankovanie energie. Raz budete hore, raz dole. Vyskytnú sa problémy s chrbticou a bolesti nôh. Preto pravidelne cvičte, stačia aj dlhšie prechádzky. V lete sa už budete cítiť oveľa lepšie a v decembri budete úplne fit.

 

Lev 23. 7. - 23. 8.

Láska

Nezadaných čakajú ľúbostné dobrodružstvá. U zadaných narobí dusno žiarlivosť. Jupiter vám napokon prinesie spokojnosť a plodnosť tým, ktorí si plánujú založiť rodinu.

Práca a peniaze

V januári budete musieť vynaložiť v práci veľké úsilie, ale vo februári všetko vyjde podľa vašich predstáv. V marci až máji sa vám bude finančne dariť. Október je vhodný na uzatvorenie dlhodobých zmlúv. V decembri zabodujete šarmom a múdrymi argumentmi.

Zdravie

Začnite sa viac hýbať, isto to pomôže nielen telu, ale aj duši. Zažijete mnoho stresu, preto sa šetrite. V októbri si dajte pozor na prechladnutie. Na jeseň hrozia aj zranenia. Nezabudnite preto na opatrnosť.

 

Panna 24. 8. - 23. 9.

Láska

Čaká vás šťastný rok. Jupiter, Saturn a Urán vás budú rozmaznávať svojimi pozitívnymi vplyvmi. Venuša pridá ešte štipku rozkoše. Nezadané panny sa zamilujú. Jeseň je stvorená na osobné rozhodnutia alebo svadbu.

Práca a peniaze

2018 je ideálny pre všetky oblasti: nehnuteľnosti, stavebné sporenie, zabezpečenie sa na dôchodok či založenie životného poistenia. Od júla do októbra sa však naskytne niekoľko výborných šancí, ktoré by ste nemali odmietnuť, ale využiť.

Zdravie

Pravidelné behanie či tréning vás budú nielen baviť. Letné mesiace sú ideálne na dovolenku.Nezabudnite na zdravú stravu, doprajte si viac zeleniny.

 

Váhy 24. 9. - 23. 10

Láska

Január a február naštartuje nezadané váhy na nadväzovanie nových známostí. Jupiter bude dohliadať na to, aby nezostali ľahkovážni. Nedorozumenia vo vzťahu vám berú silu, ale nezúfajte, lebo Mars zobudí vo vás chuť znova nakopnúť rutinný vzťah.

Práca a peniaze

Váhy sa v roku 2018 budú musieť poriadne porozhliadať okolo seba. Ponuky, ktoré prijimú, nesú so sebou aj zodpovednosť. V januári budete musieť zapojiť kreativitu. V lete vám na konte pribudne finančná suma.

Zdravie

Od januára posilňujte imunitný systém. Február a marec bude fyzicky najviac vyťažený.V máji si doprajte aktívnu dovolenku alebo wellness. Na jeseň uberte plyn.

 

Škorpión 24. 10. - 22. 11

Láska

Krajšie vám rok ani nemôže začať. Nezadaní už v januári pocítia silu lásky. Zadaní prežijú nádherný apríl. Leto bude trochu nepokojné. Na jeseň sa však všetko upokojí a ak ste počas leta nestretli vášho vysnívaného partnera, tak na jeseňmáte šancu.

Práca a peniaze

Škorpióni sú talentovaní, preto prejdú pracovným rokom s ľahkosťou. Planéta Jupiter pomôže zabezpečiť financie.

Zdravie

Neptún vám pomôže odhaliť vyciciavačov energie okolo vás. Zbavte sa ich. Doprajte si už vo februári poriadny wellness. Ak potrebujete zhodiť kilá navyše, na nič nečakajte. Začnite hneď. V novembri si dajte pozor na prechladntie a vírusy.

 

Strelec 23. 11. - 21. 12.

Láska

Strelci sú najväčší dobrodruhovia medzi znameniami. Avšak Venuša sa postará o to, aby ste sa upokojili. V novembri prežijete nečakanú lásku, v ktorej môžete nájsť životného partnera.

Práca a peniaze

Bude sa vám dariť po celý rok. V lete budete najkreatívnejší. V októbri vás čakajú ťažké rozhodnutia, verte si a dopadne to dobre. Koncom roka sa budete tešiť z nových podnetov prípadne pracovnej ponuky.

Zdravie

Nový rok začtene plný nadšenia.Potrebujete pohyb aj počas všedných dní, nielen počas voľna. Celé leto až do novembra sa budete tešiť pohybu, ktorý vás dobije energiou. Behajte, prechádzajte sa, alebo choďte na túru.

 

Kozorožec 22. 12. - 20. 1

Láska

V roku 2018 planéty prinesú veľa lásky a stabilitu. Single kozorožci spoznajú životného partnera. V novembri to síce trochu vo vzťahoch zaškrípe, ale december napraví všetko pokazené.

Práca a peniaze

Jupiter drží nad vami ochrannú ruku a potešíte sa finančnému úspechu. Začiatkom roka ukážete, že máte dobré nápady. V máji a júni nadviažete nové pracovné a finančné kontakty.

Zdravie

Dodržte novoročné záväzky, máte na to dosť chuti a silu, aby ste ich naplnili. Vo februári vám bude chýbať energia, ale príchodom jari vás to znova bude ťahať von si zabehať. Júl je ideálny na lekárske termíny a prehliadky. Jeseň je ideálna na relax.

 

Vodnár 21. 1. - 19. 2

Láska

Vaše dobré nápady sú legendárne a postarajú sa o nejeden vášnivý zážitok. Vo februári spoznajú nezadaní vodnári veľmi zaujímavú osobu. Páry si vychutnávajú od marca romantické chvíle a fázu horúcej erotiky.

Práca a peniaze

Začiatok roka bude náročný na stres a časovú tieseň. Stojí vás to silu, ale už v marci dostanete odmenu. Od mája vás čakajú vysoké nároky, zmeny, ale aj nespravodlivé výčitky. Od novembra budete znova cítiť silnú motiváciu.

Zdravie

V januári si doprajte ľahšie jedlá.Vo februári ale pocítite silu nakopnúť svoju kondíciu. Máj je ideálny na skúšanie nových športov a cvikov. September a október sú vhodné na oddych.

 

Ryby 20. 2. - 20. 3.

Láska

Rok 2018 bude čarovný. Nezadané ryby prežijú horúci románik hneď v januári, február bude plný nežností. A ak ste pomýšľali nad svadbou, tak jeseň je ideálna.

Práca a peniaze

Venuša bude počas celého roka vo vašom znamení a preto budete mať dobrý nos na financie. Vo februári a marci budete mať optimálne podmienky na nové projekty. Počas leta si upracete v práci stôl a dokončíte všetky úlohy. V novembri dokončíte či podpíšete začaté zmluvy.

Zdravie

Planéty vám ponúkajú nové impulzy pre telo a dušu. Zdravotne najlepšie sa budete cítiť počas septembra a októbra. Venuša vám zabezpečí výbornú telesnú kondíciu. Kto mal oslabené zdravie, pocíti zlepšenie.

 

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, bild

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Gukeš D sa počas Turnaja kandidátov snažil zachovať si chladnú hlavu.
Mladý Ind môže prepísať históriu šachu: Prefíkaná taktika ho dostala až k vrcholu!
Elle sa živí ako morská víla.
Foto
Kráľovský plat sexi morskej víly: Za jej služby sú ochotní zaplatiť astronomické sumy
Americký prezident Joe Biden
Dobré správy pre Pásmo Gazy, Američania začali s výstavbou móla: Humanitárna pomoc by mala byť dostupnejšia
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Stoltenberg to už nevydržal a povedal to bez okolkov: Tvrdá kritika Číny
Ruský prezident Vladimir Putin
Putin plánuje dôležitú návštevu: To, kam sa chystá, veľa napovie o budúcnosti Ruska
Český hokejový tréner Vladimír Růžička.
Foto
Bývalý tréner Slovana Bratislava má nové angažmán: Neuveríte, koho povedie Růžička!
Novi Sad, Serbia - May 5, 2015: McDonalds and McCafe Signs on Post to mark fast food restaurant. Illustartive editorial for McDonalds expansion in Eastern Europe.
Zaujíma vás, prečo kola z McDonaldu chutí inak? Nie je to náhoda! Tajomstvo odhalené
Na snímke podpredsedníčka Európskej komisie (EK) a komisárka pre hodnoty, transparentnosť a spravodlivosť Věra Jourová.
Príde Slovensko o eurofondy?! Jourová to povedala jasne: O STVR a zrušení špeciálnej prokuratúry si myslí, že…
Situácia s jedlom v Pásme Gazy je hrozivá (ilustračné foto).
Izraelský útok v Rafahu je na spadnutie: Z mesta utekajú ľudia, sú ich stovky tisíc!
(ilustračná foto)
V parlamente sa debatovalo o premnožených medveďoch: Poslanec vyzval kolegov, aby pristúpili k tomuto kroku
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?
photo depicting clinical tests sobriety state driver by a policeman
Opitá vodička sa nezdráhala sadnúť za volant: Z toho, čo spravila spolujazdkyňa, vám padne sánka