Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.12.2017 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Markizák Boris Pršo sa po mesiaci dočkal: Vytúžená chvíľa prišla tesne pred Vianocami!

Najkrajšie sviatky roka strávi v kruhu rodiny. Markizácky redaktor Boris Pršo (35) je po mesiaci liečenia opäť doma s milovanými rodičmi.

Pršovci svojho syna včera vyzdvihli v Národnom rehabilitačnom centre (NRC) v Kováčovej, kde sa markizák zotavoval z vážnych zdravotných problémov. Jeho ťažkosti sa začali v septembri, keď počas generálky Let´s Dance skolaboval a v nemocnici mu diagnostikovali krvácanie do mozgu.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Boris Pršo sa vo vychýrenom Národnom rehabilitačnom centre Kováčová zotavoval od minulého mesiaca. Počas potrebnej liečby a rehabilitácie, ktoré nasledovali po osudnom septembrovom kolapse, ho pravidelne navštevovali rodičia Daniela a Jozef, ktorí za synom dochádzali z Nitrianskeho Rudna. Spočiatku markizák prijímal len návštevy najbližších príbuzných a až v posledných týždňoch k nemu podľa informácií Nového Času zavítali aj niektorí priatelia. Hoci to mala v pláne napríklad aj herečka Zuzana Fialová, neprezradila, či sa tak napokon aj udialo.

Konečne doma

 

Od včerajšieho dňa je už známy odborník na slovenský aj zahraničný šoubiznis opäť v domácej liečbe. Rodičia ho vyzdvihli včera popoludní, aby mohol vianočné sviatky stráviť so svojimi najbližšími. „Vo vnútri sa zdržali zhruba pol hodiny. Potom vyšla von najprv mama a následne Boris, ktorého sprevádzal otec. Kým mama nakladala veci do auta, Boris s otcom trpezlivo čakali vo výklenku pred budovou. Na Borisovej tvári bolo vidieť, že je vyrovnaný a spokojný,“ prezradil očitý svedok, ktorý dodal, že Pršo po celý čas sedel na vozíku. Z pochopiteľných dôvodov mu preto pri nastupovaní do auta ochotne pomohol otec a následne sa celá rodina pobrala preč.

Podľa informácií Nového Času si to namierili domov do Nitrianskeho Rudna, kde sa Boris zotavoval aj po tom, čo ho prepustili z nemocnice. Pršo tak počas uplynulých týždňov pod dohľadom špecialistov podstúpil potrebné kroky a procedúry, aby sa mohol postupne vrátiť do „normálneho“ života. Nepochybne tak prešiel veľký kus cesty a v najbližších dňoch mu pri uzdravovaní bude pomáhať jeho najbližšia rodina, ktorá mu je od samého začiatku tou najväčšou oporou.

Lieči sa od septembra

Pršo odpadol začiatkom septembra počas generálky tanečnej súťaže Let´s Dance a sanitka ho previezla do nemocnice s krvácaním do mozgu. Následne podstúpil operáciu. O markizáka sa neskôr starali lekári v bojnickej nemocnici, kde začal komunikovať so svojím okolím. Podľa našich informácií Boris čiastočne ochrnul, no zabojoval a jeho stav sa začal zlepšovať. Preto ho poslali do domácej liečby v rodnom Nitrianskom Rudne. V novembri odišiel do kúpeľov v Kováčovej, odkiaľ sa včera vrátil domov.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mm, fab

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?