Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.11.2017 09:55 | Správy | Domáce správy

Naivné Slovenky píšu väzňom: Čím tieto že ny očarili vrahovia?

Masoví vrahovia odsúdení za tie najohavnejšie zločiny priťahujú niektoré typy žien. Tieto vzťahy obvykle začínajú písaním listov. Takýchto ctiteliek majú väzni často niekoľko.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

U niektorých však takáto korešpondencia prerastie do zvláštneho puta a vzťahu, ktorý pokračuje návštevami za múrmi väzníc, sľubmi vernosti až svadbou. Prečo inak príťažlivé a inteligentné ženy priťahujú práve takíto muži?

Blondínka zamilovaná do bossa

Otvoriť galériu
Mikuláš Černák (50) je meno, ktoré na Slovensku pozná každý. Bývalý boss podsvetia si odpykáva doživotný trest. Sympatická blondínka Monika Křivová mu začala posielať listy, keď mala len 18 rokov. Neskôr začala chodiť na návštevy a súdne pojednávania. Černák má pre túto štíhlu, dobre tvarovanú ženu zjavne slabosť, pretože si časom získala jeho srdce. Monika sa zoznámila aj s Černákovou mamou. Vzťah Moniky a bossa mafie trvá dodnes, na narodeniny jej daroval luxusné auto a dokonca uvažovali o sobáši.

 

 

Kajínek si podmanil psychologičku

Otvoriť galériu
Jiří Kajínek (56) a Magda (64) sa poznali už v 90. rokoch, teda ešte pred jeho odsúdením. Najskôr mu poskytovala iba odbornú pomoc, neskôr sa ich vzťah nečakane prehĺbil. Klinická psychologička verila dlhé roky v jeho nevinu a navštevovala ho vo väzení. Po celých 23 rokov bola presvedčená, že nie je vrahom. Na svojho milého vydržala čakať dlhé roky, pričom stále verila, že sa dostane na slobodu. Stalo sa, keď mu prezident Zeman udelil milosť.

Beštia chystala svadbu

Otvoriť galériu
Zrejme najznámejší masový vrah Charles Manson († 83) zomrel prirodzenou smrťou tento mesiac vo väzení. Za takmer 40 rokov mal množstvo ctiteliek, ktoré mu písali zaľúbené listy. Jeden z platonických vzťahov prerástol v niečo viac. Afton Elaine Burton, prezývaná Star, ho navštevovala od svojich 19 rokov. V roku 2015, keď mala 27 rokov, chystali aj spoločnú svadbu. Sobáš sa napokon nekonal, pretože dvojici vypršala svadobná licencia.

 

ZLÍ CHLAPCI AKO LÁKADLO

Dana Šediná, psychiatrička a sexuologička

- Sociálne naivné ženy si často vyberajú „zlých chlapcov“. Imponuje im, že sa k nim (pozn. dočasne) správajú milo, pričom v okolí vzbudzujú rešpekt. Zvláštnu charizmu majú vysoko inteligentní asociáli alebo takí, ktorí spáchali najohavnejšie činy. Tí vystúpili z anonymného davu kriminálnikov, ich príbehy prinášajú médiá. Ľudia sa zamýšľajú, čo ich k tomu viedlo, zaujímajú sa o ich pocity, životnú filozofiu, vytesňujú obete. Keby tieto ženy dokázali reálne nahliadnuť do myslenia masového vraha, akýkoľvek kontakt by v nich vzbudzoval hrôzu. V niektorých prípadoch môže u týchto žien ísť skutočne o lásku.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Ivan Šuplata,

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto).
Pokus o únos lode dopadol nečakane! S týmto povstalci nerátali
Česi porovnali svoj tím so Slovákmi: V TOMTO máte najväčšiu slabinu!
Herečka Kavaschová reagovala na Dankove slová.
Herečku Dominiku Kavaschovú zarazili Dankove slová: Štipľavý ODKAZ šéfovi SNS!
Poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér robil čistky! Veľké zmeny vo vláde: Čo sa to deje?
(ilustračné foto)
Dodávky elektrickej energie budú obmedzené! Krajina musí konať: Je za tým sucho
Režisér Mohammad Rasulof
Strašné, za čo odsúdili oceňovaného režiséra: Z toho TRESTU vám príde nevoľno
Pekelné horúčavy zabíjajú! Hlásia desiatky obetí: Strašidelné, čo sa deje
Trenčín získal 10,5 milióna eur na rekonštrukciu Zimného štadióna Pavla Demitru.
Zimný štadión Pavla Demitru čakajú dobré správy: Trenčín získal na projekt veľké množstvo peňazí!
Foto
Sporné dresy Švajčiarov: Dostali zákaz, budú ich musieť na MS meniť?
Zuzana Dolinková a Martina Šimkovičová.
Aktualizované
Dolinková reagovala na návrh na jej odvolanie: Poslanci diskutujú aj v prípade Šimkovičovej
(ilustračná foto)
Rekonštrukcia podchodu v krajskom meste: Cena prác sa vyšplhá do závratnej výšky!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putin to navrhol! Ruský prezident spravil krok, na ktorý všetci čakali