Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.11.2017 09:00 | PR články

NA VIANOCE KĽÚČE OD NOVÉHO BYTU

Mnohí z nás už istý čas uvažujú nad kúpou nového bývania pre seba či svojich blízkych. Surfujeme na internete, vyberáme, váhame... Ponuka na trhu s nehnuteľnosťami je bohatá a ide predsa o investíciu a rozhodnutie, ktoré ovplyvní náš život minimálne na niekoľko rokov.

Možno však práve teraz je ten správny čas rozhodnúť sa. Prekvapte svojich blízkych na Vianoce jedinečným darčekom – darujte im pod stromček kľúče od nového bytu.

V lukratívnej lokalite na Drotárskej ceste v Bratislave vyrastá unikátny projekt LifePark Residence. Iba 19 bytov a radový dom s 3 bytmi dávajú budúcim obyvateľom záruku súkromia a komorného prostredia.

Blízko do prírody, na skok do centra.

Horský park, najväčšia prírodná zelená zóna v Bratislave s pôvodnou faunou a flórou, v bezprostrednej blízkosti rezidencie priam láka na prechádzky, ranný džoging, relax či meditáciu. Každá generácia si tu nájde to svoje. A pritom sa stále pohybujete v tichej časti v Starom meste, v centre inak rušnej metropoly. Odjakživa prestížna štvrť, v ktorej sídli väčšina zahraničných zastupiteľstiev, pridáva lokalite hradného kopca nádych nenápadnej výnimočnosti a noblesy. Ak je teda tiché, bezpečné a stabilizované prostredie to, čo hľadáte, tento kus sveta bol stvorený práve pre vás.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Zdravé bývanie

LifePark Residence poskytuje svojim obyvateľom zdravé bývanie po všetkých stránkach. Aj keď je dole v meste sychravé počasie a smog, tu na hradnom kopci je vzduch čistý, priezračný a čerstvý. Premávka v celej lokalite a osobitne na Drotárskej ceste nie je ani zďaleka taká frekventovaná ako v iných častiach Bratislavy. Hluk mesta sem nedolieha, svetelný smog neruší pri pohľade na hviezdy a výhľad upokojí vašu psychiku aj po náročnom či uponáhľanom dni. Navyše – až na 60 percentách plochy celého komplexu vytvoril architekt priestor na prírodnú zeleň a oddychovú zónu. Vznikol tak ideálny priestor na stretnutia s rodinou, priateľmi či na pohyb na čerstvom vzduchu s malými deťmi.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Byt v  LifePark Residence sa vám síce pod vianočný stromček nezmestí, ale symbolické kľúče od neho v darčekovej kazete určite áno. Viete si hádam predstaviť väčšie prekvapenie? Tento darček nezapadne prachom a neobnosí sa. Práve naopak – počas najbližších mesiacov budete môcť s radosťou sledovať, ako stavba vášho bývania rastie každým dňom bez toho, aby ste si vy museli robiť starosti s projektom, výberom stavebnej firmy či použitých materiálov.

Projekt LifePark Residence je totiž jedinečný nielen svojou polohou a charakterom, ale najmä tým, že jeho realizáciu komplexne zastrešuje jediný subjekt – spoločnosť STRABAG Pozemné a inžinierske staviteľstvo s.r.o.. Ako investor, realizátor výstavby, priamy predajca ale aj partner, ktorý vám poradí a pomôže pri finálnom riešení interiérov vášho bytu či domu podľa vašich predstáv. Navyše pre svojich klientov zabezpečí aj kompletný servis nehnuteľnosti počas celej záručnej doby. Táto skutočnosť a renomé medzinárodne uznávanej značky STRABAG dáva budúcim obyvateľom nového bytového a radového domu na Drotárskej ceste istotu a záruky, že rozhodnutie zabezpečiť si nehnuteľnosť práve v tomto objekte je správne a bez rizika.

Pripomeňme, že v radovom dome je k dispozícii už iba posledný byt vo výmere viac ako 140 metrov štvorcových. O úspešnosti projektu svedčí aj to, že z 19 bytov v bytovom dome predal investor už 14. Príležitosť získať atraktívne bývanie v exkluzívnej lokalite má tak už len posledných 5 záujemcov.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?