Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.10.2017 10:59 | Prominenti | Domáci Prominenti

Trpký koniec Petry Vajdovej v Let´s Dance: Prečo sa herečka neodvážila pred kamery?!

Herečka Petra Vajdová (32) robí v Markíze poriadny rozruch. V úvode sa museli popasovať s jej opileckým škandálom, keď nad jej účinkovaním v šou visel veľký otáznik.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Dostala však šancu a zdalo sa, že sa jej chopila. Prišlo ale nešťastné zranenie a maniere herečky sa opäť prejavili. Ako sa Novému Času podarilo zistiť, Vajdová sa zaťala a Markíze povedala nie, keď ju požiadali o posledné vystúpenie pred kamerou na rozlúčku.

Život Vajdovej sa v posledných týždňoch poriadne skomplikoval. Napriek tomu, že ju policajti chytili v aute opitú, Markíza ju podržala. Vtedy sa v tanečnej šou postavila pred televízne kamery a pred celým Slovenskom si so slzami v očiach sypala popol na hlavu. Petra sa v súťaži posúvala ďalej a mala dobre našliapnuté až na finále, čo priznal aj jej tanečník Fabio: „Cítil som, že sme mohli byť vo finále, možno aj niečo viac.“ Herečka sa však na generálke zranila tak vážne, že ju museli okamžite previezť do nemocnice. Verdikt: natrhnutý svalový úpon a vnútorné krvácanie v nohe!

Aj keď nikto nepredpokladal, že sa ešte postaví na tanečný parket, Petra to urobila. Cez viditeľnú bolesť odtancovala, ale vážne zranenie jej dalo signál, že naozaj stačilo. Televízia tak prišla s alternatívou a ako náhradu obsadila už vypadnutú Lenku Vavrinčíkovú s tanečníkom Adamom Brešťanským. Vajdovej koniec tak bol nadobro spečatený. Podľa informácií Nového Času však Markíza rátala s tým, že sa Petra s divákmi, ktorí jej celý čas posielali hlasy, rozlúči aspoň videom, kde by im na záver niečo odkázala.

Otvoriť galériu

 

Ona im však dala košom a kompetentným len poslala svoje písomné vyjadrenie, ktoré prečítali moderátori. „Chcem sa zo srdca poďakovať všetkým televíznym divákom a svojim fanúšikom, ktorí mi posielali hlasy každú nedeľu a podporovali ma v tejto šou. Bohužiaľ, musím odstúpiť kvôli zraneniu. Pozdravujem všetkých - divákov, súťažiacich, porotu a každého, kto sa podieľa na šou aj v zákulisí a, samozrejme, svojho tanečníka Fabia,“ zneli jej slová.

Prečo sa na všetkých vykašľala?

Po škandáloch, ktoré sprevádzali Vajdovú od začiatku tanečnej šou, sa jej televízia Markíza snažila vychádzať v ústrety a prejavovať jej maximálnu podporu. Napriek tomu, že dostala druhú šancu pokračovať v Let´s Dance, s vďačnosťou to, zdá sa, veľmi nepreháňala. Posledné zbohom za šou, ktorá jej tiež do vrecák nasypala tisíce eur, divákom ani fanúšikom nedala a do televízie len poslala niekoľko riadkov.

Podľa informácií Nového Času sa tak herečka rozhodla z dôvodu, že sa na kamery po tom všetkom už vôbec necítila. Tanečná šou tak bude pokračovať bez známej herečky, ktorá zrejme nebude mať na svoje účinkovanie najlepšie spomienky.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mimi

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Woman laying next to her boyfriend  holding her finger pressed against her lips
Muž odhalil manželkinu neveru: Keď videl, koho vášnivo bozkáva, zamieril rovno do krčmy!
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka to podpísala! Ide o 13. dôchodky: Čo sa zmení?
Colony of vibrio cholera seen by electron microscope. Selective Focus. 3D rendering
V časti Francúzska sa šíri nebezpečné ochorenie: Situáciu označili za KRITICKÚ!
Liečba pijavicami
Nechutné, ale užitočné: Ako dokážu pomôcť pijavice pri chorobách! Trúfli by ste si?
Čečenský vodca Ramzan Kadyrov
Vážne rozhodnutie čečenského vodcu: Padne vám sánka, čo má robiť Kadyrov neplnoletý syn!
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
Opozičné hnutia zbierajú podpisy na odvolanie Dolinkovej: Aké sú dôvody?
Opitý vodič si sadol za volant linkového autobusu.
Totálna nezodpovednosť! Nenormálne, koľko nafúkal vodič autobusu
vojak
Prekvapivé správy: PRÍMERIE medzi Izraelom a Gazou? Všetko smeruje k jednej veci!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Americký admirál vyslovil to, čoho sa všetci obávali: Zaútočí Putin na NATO? TOTO by mal byť jeho cieľ
(ilustračné foto)
Veľký projekt neďaleko Košíc! Aha, čo tam má vyrásť: Je sa na čo tešiť
Čínsky prezident Si Ťin-pching a premiér Maďarska Viktor Orbán.
Čínsky prezident mieri do Maďarska: Stretne sa aj s Orbánom! Chcú rozširovať spoluprácu?
Ilustračné foto.
Kontroly colníkov dospeli k prekvapivým odhaleniam: Neuveriteľná prísada v zaistenom tovare!