Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.10.2017 10:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Vavrinčíková v Let's Dance nečakane skončila: Čo mala s jej vypadnutím Puškárová?

Jej vyhadzov všetkých zaskočil! Keď sa medzi hviezdami šou Let´s Dance objavilo meno moderátorky hlavného spravodajstva Markízy Lenky Vavrinčíkovej (30), jej kolegyni Zlatici Švajdovej Puškárovej (40) zrejme zmrzol úsmev na tvári.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Už vtedy totiž bolo jasné, že jedno miesto v Televíznych novinách bude chýbať a Puškárovej chtiac-nechtiac predčasne skončí materská dovolenka. Piate kolo tanečnej šou však Vavrinčíkovú (30) natrvalo odstavilo. Je možné, že sa musela porúčať kvôli problémom v spravodajstve Markízy?!

Nedeľné kolo v Let´s Dance venované láske zlomilo srdce Lenke Vavrinčíkovej. „Dopadlo to tak, ako dopadlo. Samozrejme, že sa z toho netešíme, zamrzí to,“ povzdychla si Lenka. „Také to smutno ešte v človeku zostane, že nemôže bojovať ďalej, ale párkrát sa na to vyspím a bude dobre,“ dúfa Vavrinčíková, pre ktorú stopka v šou znamená návrat do pracovného kolotoča. Ale kým ona smúti, jej kolegovia sa vytešujú. Kvôli relácii malo byť totiž v markizáckom kolektíve „horúco“. Jej služby totiž ostávali na kolegyni Márii Chrenekovej Pietrovej. Mamička Puškárová si dokonca kvôli tomu musela odskočiť z materskej dovolenky.

Otvoriť galériu

„Vedelo o tom pár ľudí. Bol to len záskok. Pietrová nemohla a Lenka tancovala. Bolo to rozhodnutie zhora,“ povedal zdroj. Podľa jeho slov však Puškárová robila manévre so svojím návratom a práve rýchly koniec Vavrinčíkovej v Let´s Dance vyriešil túto situáciu. „Mala sa vrátiť po augustovom Dni otvorených dverí. Potom to posunula na september a napokon príchod plánovala v novembri. Najnovšie sa už hovorilo aj o návrate po novom roku,“ dozvedeli sme sa zo Záhorskej Bystrice.

 

Komu pomohol jej vyhadzov?

Keďže však Zlatka príchod do práce kvôli synčekovi odsúvala a televízia Markíza nevedela, kedy s ňou naisto môže počítať, nemohla sa utvoriť ani tretia moderátorská dvojica. „Lenkin vyhadzov vlastne pomohol kolegom,“ naznačil náš zdroj. Mal teda niekto v nečakanom konci moderátorky prsty? „Snáď nie, verím tomu, že nie. Ani neviem, čo vám mám na to povedať. Nemyslím si, že by v tom mal niekto prsty,“ smiala sa Lenka. „Nemala som nejaké veľké vynechávania v službách, len tá nedeľa, keď som tancovala, bola taká komplikovaná,“ zamyslela sa Vavrinčíková.

Puškárová má na vec jasný názor.„Ja som Lenke držala palce. So zastupovaním nebol v Televíznych novinách žiadny problém. Ak by pokračovala v súťaži, boli sme dohodnutí, že budem bez problémov vysielať ďalej. Ďakujem vedeniu Markízy za skvelý prístup," uviedla Zlatica Švajdová Puškárová.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Je to tu, Trump priznal, čo by zrušil po nástupe do funkcie: Biden bude peniť od zlosti
(ilustračné foto)
Hrozivá nehoda v blízkosti Senice: Auto sa zrazilo s motocyklom! Na ceste vyhasol ľudský život
(ilustračné foto).
Tragédia počas splavu: Muž († 57) vypadol z kajaku, lekári mu už nevedeli pomôcť
Foto
Tréner Craig Ramsay vníma Slafkovského ako lídra: Z Juraja sme nadšení
Cena projektu sa pritom odhaduje na stovku miliárd dolárov.
Foto
Hanba na tri zimy! Postavili most, ktorý nikam nevedie: Šialené, koľko peňazí naň minuli
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu
USA pohrozili Izraelu, odkaz Netanjahua je jasný: Ostaneme v boji sami, ak budeme musieť!
Izzy problémy s menštruáciou značne komplikujú život.
Foto
Menštruácia jej robí zo života PEKLO: Lekári si nevedia rady! Jej slová zabolia aj vás
Čínsky prezident Si Ťin-pching (vľavo) a maďarský premiér Viktor Orbán sa vítajú na letisku v Budapešti.
Maďarsko hostí čínskeho prezidenta: Reč bude aj o jadrovom priemysle
(ilustračné foto)
Na Slovensku udrie v noci neobvyklý meteorologický jav: V tomto ročnom období je mimoriadne zriedkavý
Na snímke minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši (Hlas-SD) počas mimoriadnej 13. schôdze Národnej rady SR.
Koalícia sa zastala ministerky zdravotníctva: Podrží ju počas náročného odvolávania? Raši prezradil viac
Donald Trump s manželkou Melaniou a synom Barronom.
Najmladšieho Trumpovho syna čaká ťažká úloha: Prekvapujúce, do čoho ho otec navliekol
TK ministerky zdravotníctva SR Zuzany Dolinkovej k aktuálnej situácii v súvislosti s výstavbou novej Univerzitnej nemocnice v Martine.
Dolinková sa stala terčom ostrej kritiky: Opozícia jej vyčíta viacero krokov! Aha, čo o nej povedal jeden z poslancov