Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.09.2017 09:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Režisér prezrádza pikošky o Take Me Out: Na výbere sexi slečien si dal záležať, toto je tajná zbraň celej šou!

9. septembra odštartovala na Jojke veľkolepá šou, v ktorej sa budú originálne zoznamovať doslova masy mladých ľudí.

Jej režisér Tomáš Eibner (39) sľubuje, že tentoraz to nebude žiadna slama, blato a negatívne emócie ako v prípade Farmár hľadá ženu, ale čistá zábava, neuveriteľné príbehy a talentové vystúpenia na scéne vyrážajúcej dych.

Keď vám ponúkli režírovať projekt Take Me Out, čo ste si pomysleli? Je to vaša šálka kávy?

Myslel som na to, do akej miery sa nám podarí vytvoriť reálne páry a do akej miery to má byť zábava pre divákov. Rok sme o programe hovorili, rok sme ho pripravovali a už sme sa cítili, ako uviazaný dostihový kôň, len vyraziť. Takže, kávu nepijem, ale túto šálku som si vychutnal. (smiech)

 

Ako ďaleko, či blízko to má k zoznamovaniu a randeniu, ako ho poznáme z inej šou - Farmár hľadá ženu?

Ak hovoríme o vzdialenosti, sú tak ďaleko ako lečo od rezňa. Vo Farmár hľadá ženu sa hľadá reálna gazdiná v prostredí farmy. Našou ambíciou bolo vytvoriť pár, ktorý pôjde spolu na kávu. Ďalší osud našej dvojice je len na nich. Znie to jednoducho, ale cesta k výsledku nebola taká jednoduchá. S Jarom Holotom sme vytvorili veľkolepú scénu nabitú najnovšími technológiami, pre chlapcov sme vyrobili pódium na prezentovanie svojich vystúpení, ktorými chcú ohúriť a zaujať dievčatá... A čo získa divák? Veľkolepú šou a hlavne veľmi veľa zábavy. Keď to zhrniem: žiadna slama a blato, ale 30 krásnych žien, v každej časti štyria single chalani s veľmi zaujímavými danosťami a príbehmi, ktorí sú pre priazeň dievčat pripravení urobiť všetko. Úplne všetko. (Len pre zaujímavosť, máme aj chalana, ktorý sa do šou chystal tak svedomite, že si dal za cieľ schudnúť viac ako 80 kg.) A ešte jeden rozdiel. Rozhodne sme nehľadali negatívnu emóciu, smiech a zábava sú našou ešpézetkou.

Bolo potrebné nájsť veľmi veľký počet mladých nezadaných dám. Vyberali ste ich aj vy osobne? Na aké typy ste sa rozhodli staviť?

Videl som každú jednu slečnu a veľmi nám záležalo na dokonalom kastingu. Na TV JOJ sa mi páči to, že sme dostali neskutočnú dôveru a čas na prácu. Povedalo sa jasne: kým nie je dokonalý kasting, tak netočíme. Inde vám povedia dátum vysielania a hotovo. Tridsiatku sme poskladali rôznorodo. Sú v nej zastúpené provokatívne aj vyzývavé typy, ale aj nežné a menej odvážne. Chceli sme dať chlapcom čo najväčšiu možnosť výberu. Od právničky až po bývalú tanečnicu, ktorá má mimochodom skončenú vysokú školu. V tej pestrosti a v počte dievčat je schovaná tajná zbraň a dynamika tohto formátu. Určite je najkrajším záberom šou príchod dievčat na scénu. To vám vyrazí dych. Je to plnohodnotná armáda šeliem, ktorú nič nezastaví, ony berú všetko!

Otvoriť galériu

Ozaj, bolo ťažšie nájsť použiteľné ženy alebo použiteľných mužov?

Na to je ťažká odpoveď. Bol to jeden z najnáročnejších kastingov, aké som absolvoval. Museli sme nájsť ľudí, ktorých nezaujíma finančná odmena alebo nejaká hlavná cena. Ale sú motivovaní sa chcieť zoznámiť a hlavne zabaviť. Chlapci prirodzene nemajú v sebe ten talent predvádzať sa, a nie každý chce prepierať svoje city na verejnosti. Pred 30 dievčatami sa veľakrát cítili ako vyzlečení z kože. Istá dávka odvahy a šoumenstva sa však predpokladá. Treba predsa zaujať. Do všetkých 16 častí sme potrebovali okolo 100 dievčat a 64 chlapcov. Nájdete 164 pekných a zaujímavých ľudí s neuveriteľnými príbehmi. Chlapcov predstavujeme v krátkych videovizitkách, aby sme ich dievčatám priblížili. Samozrejme, že sme sa pokúsili z nich vylúpnuť to najoriginálnejšie a najpútavejšie z ich života. Občas sa im podarilo prezradiť na seba aj veci, ktoré by radšej prehliadli, ale aj to je súčasťou šou. Inokedy sa preriekli ich rodičia a nabonzovali na nich veľmi veselé veci.

Keď sa v podobnej šou objavia striptéri či dobre známe kontroverzné postavičky z iných programov, ľahko môže celá vec skĺznuť... Tancovali ste na tenkom ľade?

Áno, máme niekoľko extravagantných vystúpení, ale nemôžem povedať, že by na nich stála naša šou. Divák si určite príde na svoje, uvidí neuveriteľné talentové vystúpenia od horiaceho karatistu, levitujúceho dídžeja, kovboja na koni až po kreatívny striptíz. Je to veru svieže dielko.

Polovica účinkujúcich je z Česka. Aký je rozdiel medzi Češkami a Slovenkami v prípade vašej šou?

Niekedy bolo až zábavné, ako rozdielne hlasovali Slovenky a Češky. Slovenky hlasujú výbušne, emotívne a priamočiaro. Češky sú prezieravejšie a viac kalkulujú. Ale pamätám si jedného chalana, ktorý sa už pri dverách hecoval, ako to dievčatám naloží. Ako sa to skončilo? Naše české a slovenské šelmy sa spojili a väčšiu nálož som ešte v štúdiu nezažil. Lebo naše šelmy sa riadia heslom: Ak nie wau - tak čau! A tento išiel čau!

„Myslím, že to posledné, o čo tam ide, je zoznámenie dvoch ľudí. V zásade je to predovšetkým zábava,“ povedal nám na margo Take Me Out Jakub Prachař. Vystihol to?

Nikdy sme nemali ambíciu vyrábať páry na celý život, ale zostavením 49 dvojíc sme vytvorili priestor pre dvojicu mladých ľudí, ktorí po prvom rande môžu ďalej rozvíjať svoj vzťah. Veď čo je najdôležitejšie pre vznik hocijakého páru? Predsa zoznámenie. A to sme zvládli.

Vraj ste sa nie vždy držali licencie. Čo ste si urobili po svojom?

S licenciou kúpite aj súbor informácií a postupov pri výrobe, ktorý sa volá Biblia. Biblia, pretože je to niečo nemenné, na čo sa nesiaha. Náš licenzor je natoľko veľkorysý, že zmeny, ktoré som vniesol do programu, akceptoval, lebo vždy rozvíjali potenciál vybudovaný v licencii. Vždy som bol vedený snahou spraviť program zaujímavejším, živším a prispôsoboval som ho vnímaniu slovenského diváka. Ukážkou môže byť aj Moja mama varí lepšie ako tvoja, v ktorej sme uplatnili toľko zmien, až sme sa smiali, že licenzor sa z toho v hrobe obracia. (smiech) Nie každá licencia sa však dá znásilniť do slovenských pomerov.

Otvoriť galériu

V zahraničí je táto šou zo strany moderátorov skôr vážna, ide o seriózne zoznamovanie. Už keď ste vybrali Juniora s Jakubom Prachařom, bolo vám jasné, že vy to urobíte inak?

Vedeli sme, že nám divák neuverí, že v tejto šou vytvoríme dvojice, ktoré skončia v kostole. Tak sme zvolili túto ľahkovážnu formu. Ich život ďalej nesledujeme, tak prečo sa nezoznámiť takýmto zábavným štýlom. Junior a Jakub k tomu výrazne prispeli, myslím, že sa nechali strhnúť atmosférou. Okrem toho, že boli v práci, srdečne sa bavili. A myslím si, že je to jedna z najlepších moderátorských dvojíc na našom trhu. To, že to sadlo, som vedel hneď po ich prvej vete. A medzi nami, nič nie je väčším vyznamenaním ako to, keď za vami príde moderátor so slovami, že už teraz mu chýba Take Me Out.

Na scéne ste mali doslova masy účinkujúcich. Navyše amatérov. Aké náročné bolo zvládnuť ich?

Ani na Miss nie je toľko dievčat a účinkujúcich ako v tomto formáte. Ale vďaka tomu, že dievčatá boli mega profesionálne a počúvali vždy na prvú – to bola jedna z najlepších a najvtipnejších výrob, aké som zažil! Samozrejme, v nemalej miere k tomu prispela profesionalita štábu a celej produkcie, za čo im ďakujem. Príprave sme venovali veľa času, aby sme do štúdia prišli dokonale zladení, a nestrácali čas riešením drobností. Okrem iného nám TV JOJ poskytla dostatok času na precíznu prípravu. Vďaka tomu sme mohli účinkujúcim vyčleniť dostatok času na skúšky, aby získali sebaistotu a aby sa ich potenciál nevyparil ako dym a aby išli domov so sebavedomím. Nie vždy sa to podarilo, lebo dievčatá dokázali byť niekedy sarkastické, ironické, aj najmenší prešľap alebo nedokonalosť v oblečení hodnotili červeným tlačidlom, čo je vyhodenie. Viete si predstaviť situáciu, že vstupujete do miestnosti, kde na vás číha 30 šeliem? Miestami to skôr pripomínalo popravu než zoznamku. (smiech) Ale vždy sa to skončilo pozitívne a o to ide!

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Peter Derňár, Nový Čas víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruským hackerom sa podaril výnimočný kúsok: Z tohto vláda nebude nadšená
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo