Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.08.2017 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Petra Vajdová: Prvé slová po škandále! Prečo som šoférovala opitá?!

Konečne našla odvahu prehovoriť! Petra Vajdová (32), ktorú nachytali muži zákona v podnapitom stave za volantom, sa po škandále ukrývala a o tom, prečo to spravila, zaryto mlčala.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Situácia bola o to horšia, že jej namerali v dychu neuveriteľných 2,4 promile alkoholu! Po tom, ako svojím činom pobúrila Slovensko, zdá sa, herečka pochopila, že je načase vysvetliť, prečo nezodpovednou jazdou ohrozila seba aj iných. Čo odkázala Vajdová kolegom a fanúšikom?

Petru chytili policajti za volantom opitú už 12. augusta. O škandále, ktorým mohla ohroziť na živote nielen seba, ale aj iných, však prehovorila až po 12 dňoch. Nenašla však odvahu povedať to osobne, jej slová sprostredkovala televízia Markíza, kde má herečka súťažiť v tanečnej šou Let’s Dance. „Pred pár dňami som sa dopustila veľkej chyby. Šoférovala som auto pod vplyvom alkoholu. Bola to skratová situácia, ktorú veľmi silno a úprimne ľutujem,“ odkázala Vajdová.

 

„Moje konanie bolo nezodpovedné a mohla som ohroziť okrem seba aj iných. Chcem sa všetkým ospravedlniť za moje konanie, divákom či už v televízii alebo v divadle, mojim kolegom a v neposlednom rade mojim blízkym,“ uviedla členka Národného divadla. „Je mi to celé veľmi ľúto, prijímam zodpovednosť v plnej miere so všetkými následkami. Som v kontakte s kompetentnými orgánmi a k tejto situácii sa už viac v nadchádzajúcich dňoch verejne vyjadrovať nebudem. Chcem vás poprosiť o poskytnutie súkromia mne a mojim blízkym,“ dodala herečka.

Otvoriť galériu

Tá sa po tom, ako Nový Čas informoval o jej alkoholickom vyčíňaní, akoby pod zem prepadla. Nedvíhala telefóny, nereagovala na zvonček pri dverách a nezastihli sme ju ani v dome jej rodičov. Odignorovala aj štvrtkovú tlačovku, na ktorej Markíza predstavovala páry pred blížiacim sa štartom Let´s Dance.

Prečo chľastala?

Vajdová po tom, ako ju zadržali muži zákona, skončila na policajnej stanici. O dva dni neskôr jej bol trestným rozkazom Okresného súdu Bratislava II uložený peňažný trest 1 000 eur. Zároveň jej na dva roky zakázali šoférovať. „Obvinená sa k protiprávnemu konaniu od počiatku priznávala a vzhľadom na jej osobu, ako aj doterajší život, je možné v predmetnom prípade považovať súdom uložené sankcie za dostatočné,“ povedal hovorca krajskej prokuratúry v Bratislave Michal Šúrek. Otázkou však stále ostáva dôvod jej skratového správania. Tanečník Fabio Bellucci, s ktorým bude Petra súťažiť v Let´s Dance, si to tiež nevie vysvetliť. „Normálne sme v ten deň trénovali. Nezdalo sa mi, že by mala nejaké problémy. Potom odišla domov. Bol som prekvapený, lebo vždy bola stopercentne pripravená, zodpovedná,“ povedal.

Samotná Vajdová naďalej zaryto odmieta vysvetliť, prečo si sadla za volant opitá. „Svoj skutok úprimne ľutujem a budem ľutovať celý život. Nemyslím si však, že ľudí zaujíma dôvod môjho konania. Nech by bol akýkoľvek, nezľahčí to moju situáciu a neospravedlní môj skutok. Ľudia majú svojich problémov dosť a každý čelí tomu, čo mu príde do cesty,“ uviedla.

Otvoriť galériu

Tajné stretnutie moderátorov a poroty nablýskanej šou

Práca alebo zábava? V podniku v Bratislave sa v stredu večer stretli špičky šou Let´s Dance. Moderátorov Adelu Vinczeovú (36), Martina Pyca Rauscha (39) a porotcov Jána Ďurovčíka (46) či Zuzanu Fialovú (43) rozosmieval režisér Pepe Majeský, ktorý parťákom na tajnej akcii ukazoval zábery zo svojho mobilu. Jeden z nich veľmi dobre pobavil najmä Adelu a so smiechom pozerala na displej režisérovho mobilu. „Viktor poslal Pepemu jednu fotku zo svadby,“ prezradila moderátorka dôvod zábavy. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?