Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.09.2017 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Osočovanie, súdy aj testy DNA: Celebrity roky tajili problémy s deťmi

Deti sú väčšinou tou najväčšou radosťou, dôvodom žiť a nezriedkatým najlepším, čo tu po nás zostane.

Fotogaléria
13
fotiek v galérii

Práve preto dvojnásobne bolí, keď sa vzťahy s nimi pokazia, keď už samotná ich existencia prináša problém, alebo keď sa o ne musíme dennodenne báť. Svoje o tom vedia aj tieto celebrity.

 

Dušan Grúň

Otvoriť galériu

Chce testy DNA

Nedávno sa na svetlo sveta dostalo takpovediac celoživotné tajomstvo speváka Dušana Grúňa (75). Známy repeťák sa ešte ako študent v Ostrave zblížil s istou Lýdiou, a tá zakrátko otehotnela. Následne si od potenciálneho otecka vypýtala peniaze na potrat a ten, keďže sa na záväzok v podobe dieťaťa necítil, ich zohnal. Dieťa však aj tak prišlo na svet a následne sa situácia začala neuveriteľne zamotávať, keďže podľa spevákových slov sa mladá mamička ukázala ako veľmi nezodpovedná a vnúča jeden čas vychovávali Grúňovi rodičia. Potom si poň Lýdia z ničoho nič prišla a hoci spevák dieťa nevídal, celých 18 rokov poctivo platil alimenty.

To však stále nie je nič v porovnaní so súčasnosťou, keď má celá vec vyvrcholiť testami DNA, aby sa zistilo, či je dnes 53-ročná Renáta skutočne jeho potomkom. Navyše sa vzájomne osočujú a Renáta tvrdí, že za napäté vzťahy v rodine môže spevákova manželka Mária, ktorá ju svojho času odvrhla. ,,Je to manipulátorka. Pokiaľ bude otec pod jej vplyvom, nič sa nezmení. Keď ma Majka prestala mať rada, aj on sa zmenil,“ vyjadrila sa pre Nový Čas Renáta. Prirodzene, spevákova manželka sa voči tomu ostro ohradila: „Toto si vyprosujem. Mala som ju veľmi rada, ale už je to minulosť.“ Tak sa v tom vyznajte!

Jozef Šebo

Tajomstvo odhalené

Otvoriť galériu
Šebová s otcom.
Zdroj: anc

Niekoľko posledných mesiacov má riadne starosti hudobný manažér Jozef Šebo (64) a určite aj zvyšok jeho „oficiálnej“ rodiny. Z ničoho nič mu totiž do života vtrhla aj tá neoficiálna... Reč je o tajomstve stráženom viac ako štyridsať rokov, ktoré sa začalo odhaľovať takpovediac na etapy. Najskôr vysvitlo, že s pani Pavlínou zo Žiliny má dcéru Andreu (41) a zakrátko sa na scéne objavil aj syn Michal (41) z jeho prvého manželstva s Ľubicou.

O žiadne z týchto detí doteraz nejavil ani minimálny záujem, no Andrea by momentálne potrebovala akúkoľvek pomoc, keďže jej minulý rok diagnostikovali rakovinu. ,,To, čo ma bolí, je, že teraz, keď som tak vážne ochorela, nemá voči mne ani štipku ľudského pochopenia. A na to sa zabudnúť nedá,“ smutne skonštatovala Andrea. Asi najťažšie sa však s celou situáciou vyrovnáva jej nevlastná sestra, známa herečka Zuzana Šebová (35), ktorú informácia o súrodencoch zdrvila a poriadne to naštrbilo aj jej vzťah s otcom. „Mám z toho prúser. Zuzka mi trošku vynadala, ale sú aj horšie veci na svete. Pre mňa je hrozný jej telefonát, to, ako plakala,“ skonštatoval Šebo.

Otto Weiter

Výčitky z oboch strán

Otvoriť galériu

Všetko sa začalo začiatkom minulého roka, keď Otto ­Weiter (61) zistil, že jeho dcéra Nikola (25) ukazuje svoje sexi telo v nočnom klube v Las Vegas a spoločnosť na pódiu jej robia obnažení muži i ženy, s ktorými predvádza lesbické scény. „Táto správa ma dosť drsne zaskočila, pretože som jej vždy hovoril, aby si dávala pozor, kam skĺzne a kam to všetko pôjde,“ povedal zaskočený spevák a v danej chvíli zrejme netušil, že tým otvoril rodinnú Pandorinu skrinku.

Nikola sa totiž vzápätí rozhodla otvorene vysvetliť, aký je ich vzťah. „On o mne nič nevie, nikdy o mne nič nevedel a nikdy zrejme ani nič vedieť nebude,“ povedala nahnevane vo Fun rádiu a rozohnená zaklincovala: „Mohol povedať pravdu, že nie sme v kontakte dva roky a že na základe hudobno-zábavných programov, ktoré robí v neviem akých možných televíziách, nemá čas stretnúť sa s vlastnou dcérou. To je pravda.“

 

Peter Batthyány

Vláčila ho po súdoch

Otvoriť galériu

Veľmi ťažké chvíle si zažil so svojou dcérou Petrou (23) aj herec Peter Batthyány (51). V roku 1997 sa rozviedol s jej mamou Jarmilou, dieťa vídal len zriedka a možno aj to sa neskôr podpísalo pod ich zlé vzťahy. Petra pred pár rokmi na otca dokonca podala trestné oznámenie pre neplatenie výživného a následne sa sporili o jeho výšku. Herec sa priznal, že pre súdne ťahanice takmer zošalel, pričom raz dokonca skončil v nemocnici. Ako sa však zdá, pred časom sa obaja zmierili. „Snažíme sa spolu vychádzať, komunikujeme spolu. Obaja sme si uvedomili, že sa máme radi,“ vysvetlila Novému Času Petra.

Martin Nikodým

Vojna kvôli synovi

Otvoriť galériu

Nie „s deťmi“, ale kvôli deťom si svoje užil aj moderátor Martin Nikodým (46). Konkrétne kvôli dvojročnému synovi Martinkovi, ktorého má s expriateľkou Martinou. Dvojica sa šokujúco rozišla krátko po jeho narodení a ich vzťah je, mierne povedané, komplikovaný. „Nesmierne ma mrzí, že ho nemôžem vídať každý deň. Martinka vidím nielen podľa toho, ako si nájdem čas, ale aj podľa toho, ako to vyhovuje Martine, a umožní mi sa s ním stretnúť,“ posťažoval si moderátor v čase, keď mal syn pár mesiacov. A expartnerka mu neostala nič dlžná: „Môj život sa netočí okolo starého Nikodýma! Keď mi zavolá, že chce Martinka vidieť o dvadsať minút, tak sa stáva, že to nejde.“ To však nebolo nič v porovnaní s vojnou, ktorá sa začala neskôr. A to pre peniaze.

„Pochopiť úbožiaka, ktorý sa tvári, že zaobstará synovi sedačku do auta a potom mi pošle o toľko peňazí menej výživného, keď sme sa tak nedohodli?“ zamyslela sa Martina a naštartovaná pokračovala: „Je to naozaj taký úbožiak, že už nevie, ako mi robiť ešte viac zle? Už ma nebaví to jeho hranie sa na ľudomila, budhistu, fotografa... Dobrý človek žije inak a robí iné veci,“ odkázala otcovi svojho najmladšieho dieťaťa.

Anna Šišková

Obrovský strach o dcéru

Otvoriť galériu

Trošku iné starosti má s dcérou herečka Anna Šišková (57). Dorota Nvotová (34) je totiž riadny živel, komplikovaná osobnosť, ktorá si krátko po smrti otca Jara Filipa podrezala žily a v neposlednom rade je aj nebojácnou cestovateľkou. A jej mama pre toto trpí. „Veľmi sa o Dorotku bojím. Vždy s obrovskou nervozitou očakávam deň, keď sa konečne vráti domov,“ povedala otvorene s tým, že stačí telefonát z cudziny a už ju obchádzajú mdloby. „Keď mi zavolá a je preč, vždy sa začneme triasť, že čo sa zase stalo. Keby ja som bola toľkokrát chorá, čo ona, keď cestuje, a čo sa jej všetko postávalo, ja by som už nikam nešla,“ priznala Šišková.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Peter Derňár, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?