Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.07.2017 06:45 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Zamilovaná speváčka Lucie Bílá: Tajné zásnuby s mladým milencom!

Hviezda Lucie Bílá (51) to zobrala so svojím novým objavom, s o sedemnásť rokov mladším Radkom Filipim (34) poriadne zhurta.

Po pol roku randenia ju totiž svalnatý fitness tréner požiadal o ruku. Speváčke sa tak na ruke od návratu z dovolenky ligoce krásny zásnubný prsteň s briliantmi. Zdá sa, že šťastná a vysmiata Bílá tak možno o krátky čas vstúpi do manželstva, ktoré by bolo pre ňu už tretie v poradí.

Speváčka Bílá si prešla v živote viacerými vzťahmi. Ako je o nej známe, vždy išla do vzťahu naplno, avšak osud to zatiaľ vždy zariadil inak. Po dvoch manželstvách sa však zdá, že speváčka na manželstvo ešte nezanevrela. Dôkazom je zásnubný prsteň, ktorý hrdo nosí od návratu z dovolenky so svojím novým mladým priateľom Radkom Filipim, s ktorým tvorí pár len niečo viac ako šesť mesiacov. „Prsteň nosím preto, aby bolo jasné, že som zadaná,“ povedala so smiechom Bílá českému Aha!, ktorá neskrývala na ruke prstienok s briliantom. Nepriamo tak potvrdila, že ju Radek požiadal o ruku. K romantickým a hlavne tajným zásnubám malo prísť na dovolenke pri mori, ktorú trávili spolu len oni dvaja.

Šperk, ktorý zdobí jej ruku, by mohol podľa odborníka stáť približne 2-tisíc eur. „Domnievam sa, že ide o luxusný zásnubný prsteň s kameňmi. Ide o výrazný, ale elegantný prsteň zo zlata zdobený briliantmi,“ vysvetlil klenotník pre Aha! Vyzerá to teda tak, že zaľúbenci pomýšľajú na svadbu. Pre Bílú to tak bude už tretíkrát a ako sa zdá, mladý fitness tréner je muž, ktorý ju urobil opäť šťastnou. „Radek je môj testosterónový anjel,“ priznala.

Otvoriť galériu

Zamilovaná až po uši

 

Lucka sa s Radekom spoznala po obnovenej premiére muzikálu Carmen na jeseň 2015, kde jej dal svoje telefónne číslo. Zbližovali sa však dlho. „Bol tak trpezlivý, že ma nakoniec prehovoril. Ale trvalo mu to dlho. Som rada, že bol trpezlivý, pretože to stojí za to,“ priznala Lucka. Sexi svalnáča si dokonca nasťahovala k sebe domov do vily v jej rodných Otvoviciach ešte pred tým, ako priznala, že tvoria oficiálne pár. O speváčke je tiež známe, že na svojich chlapoch nikdy nešetrila. Mladému zajačikovi len nedávno kúpila motorku Harley Davidson za viac ako 20-tisíc eur a exmanželovi Vaškovi Noidovi Bártovi kedysi zariadila nahrávacie štúdio za viac ako 110-tisíc eur!

Lásky jej života

Prvá veľká láska

Tomáš Holý († 21)

Otvoriť galériu

V roku 1989 krátko pred Nežnou revolúciou sa Lucie zoznámila s bývalou detskou hviezdou Tomášom Holým. Ich vzťah po šiestich mesiacoch ukončila tragická autonehoda, pri ktorej Tomáš zahynul.

Otec jej syna Filipa

Petr Kratochvíl (66)

Otvoriť galériu

V marci 1995 sa speváčke zo vzťahu s producentom Petrom narodil jediný syn Filip (21). Dvojica sa rozišla po tom, čo sa Petr zahľadel do Miss Československa Pavlíny Babůrkovej.

Prvý priateľ mimo brandže

Radek Pokorný (47)

Otvoriť galériu

V roku 2001, krátko po rozchode s Kratochvílom, spoznala podnikateľa Pokorného. Ako priznala: „Je to človek, kvôli ktorému stojí za to prevrátiť si život naruby.“ Vzťah trval len sedem mesiacov.

Prvý manžel

Stanislav Penk (42)

Otvoriť galériu
Prvý manžel: Stanislav Penk.
Zdroj: Ramon Leško

Štyri dni pred 36. narodeninami sa v roku 2002 vydala za Penka. Zo slečny Zaňákovej sa tak stala manželka známeho trombonistu. Rozvod prišiel tak rýchlo ako ich svadba.

Druhý manžel

Václav Noid Bárta (36)

Otvoriť galériu
Druhý manžel.
Zdroj: anc

V deň jej 40. narodenín v roku 2006 sa na českom konzuláte v Miláne vydala druhýkrát. Jej manželom sa stal rocker Bárta. Rozviedli sa po dvoch rokoch a štyroch mesiacoch.

Zbalila prevádzkara

Petr Makovička (34)

Otvoriť galériu
Zbalila prevádzkara.
Zdroj: Jiří Hadač

Dva roky po rozvode v roku 2010 speváčka spoznala prevádzkara pražskej kaviarne, reštaurácie a galérie. Vzťah s ním ukončila po piatich rokoch so slovami, že bol na ňu až moc dobrý.

Prvý zajačik

Radek Filipi (34)

Mužom jej života je momentálne svalnatý fitness tréner Radek Filipi. Mladý muž, ktorý je od nej o 17 rokov mladší, miluje motorky a ako sa zdá aj Lucku, ktorú požiadal o ruku.

 

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily