Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.07.2017 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Šebovej nevlastná sestra Andrea: Vojna so známou celebritou pre dlh 10 000 €!

Nevlastná sestra herečky Zuzany Šebovej (34), ktorá sa len uplynulý víkend vydala, Andrea Šebová (41) zápasí s obrovskými problémami.

Nielenže zvádza boj so zákernou rakovinou, na ktorej liečbu vynakladá nemalé financie, no popritom sa musí doprosovať vlastných peňazí! Tie jej už niekoľko rokov dlhuje herec Sava Popovič (49), niekdajšia hviezda hudobnej skupiny Kopytovci a brat hudobníka Tomiho Popoviča (49). A nejde o žiadne drobné. Herec si mal požičať až 10 000 eur, pričom, ako sa zdá, jej ich nemieni zatiaľ vrátiť ani teraz, keď by ich na svoju liečbu potrebovala ako soľ. 

Otvoriť galériu
Herec Popovič priznal dlžoby.
Zdroj: Dušan Křístek, aaš, tvmarkiza, gt

Pofidérne pôžičky Savu Popoviča od Zuzaninej nevlastnej sestry Andrey sa mali začať pred tromi rokmi. „Dlhuje mi peniaze, ktoré hnusným psychickým a citovým vydieraním odo mňa vylákal. Tvrdil, že ich potrebuje na založenie firmy, neskôr to už bolo na jedlo, pretože nemá s mamou čo jesť, ďalej na benzín, kredit na telefón, lieky, nájomné...“ vymenúva Andrea, na čo všetko postupne požičala Popovičovi peniaze. Dvojica sa zoznámila na sociálnej sieti a onedlho si už mal herec vypýtať prvú sumu. „V auguste 2014 som mu poslala 100 eur, neskôr ďalšie peniaze. Potreboval ich na chliev a prasiatka,“ spomína na peripetie so známym umelcom ťažko chorá Andrea, ktorá sa momentálne lieči na rakovinu prsníka. Myslí si, že hoci sa Popovičovi nepáčila, ten neváhal pokračovať v citovom vydieraní kvôli peniazom a navrhol jej dokonca, že by si mohli spolu otvoriť bufet.

Otvoriť galériu
Sáva sa preslávil vďaka skupine Kopytovci.
Zdroj: Dušan Křístek, aaš, tvmarkiza, gt

„Bola som platonicky zaľúbená a zmanipulovaná,“ vysvetľuje svoje neuvážené konanie Andrea, ktorá pôžičky hercovi dávno trpko oľutovala. S Popovičom sa videla naposledy v zime pred dvoma rokmi. „Stretnutie stále odmietal, raz pre zlomenú ruku, potom mal vraj chorú mamu, pripravuje niečo v divadle, on je ťažko chorý... Dokonca mi o pol šiestej ráno volal, že ak mu nepomôžem, zabije sa, obesí sa, podreže si žily vo vani,“ šokuje Andrea, ktorá trvá na tom, že išlo o pôžičku, a nie o dar, preto chce svoje peniaze späť.

 

Bez peňazí

Herec dlžoby priznal, no priznal aj to, že momentálne na splatenie nemá peniaze. „Tá suma nie je správna, na to sú podklady,“ bráni sa Popovič, ktorému do reči veľmi nebolo, keď ho Nový Čas oslovil v súvislosti s dlžobami. „Toto je jej pomsta. Ja som jej nevedel opätovať lásku, ja neviem zištne žiť. To, že si ľudia požičiavajú peniaze, robí celá planéta, na tom nie je nič zvláštne. Samozrejme, že jej to chcem vrátiť, to je moja povinnosť, hlavne v tejto situácii,“ narážal Sava na fakt, že Andrea je ťažko chorá. „Keby som mohol, zaj­tra jej to splatím. Neviem, kedy sa mi to podarí, ale určite jej zavolám a dohodneme sa,“ sľubuje herec. Andrea však jeho sľubom neverí. „Stále sa domáham svojich peňazí a nič. Toto všetko mi zhoršuje celý priebeh liečby,“ dodáva na záver mladá žena, ktorej pokojný život okrem choroby narúša aj fakt, že jej otec, producent Jozef Šebo o ňu v jej ťažkej situácii nejaví záujem.

Otvoriť galériu
Herečka Zuzana Šebová sa k svojej nevlastnej sestre nepriznáva.
Zdroj: Dušan Křístek, aaš, tvmarkiza, gt

Právnik Tomáš Szimcsik

- V zmysle zákona platí, že zmluva o pôžičke nemusí mať písomnú formu, avšak pre právnu istotu zmluvných strán je lepšie, aby bola spísaná v písomnej forme, kde je jasne zadefinované napr. číslo účtu veriteľa a čas, v ktorom je potrebné pôžičku vrátiť. Odporúčam pre právnu istotu zmluvných strán podpis dlžníka na zmluve o pôžičke overiť, čím sa predíde situácii, kedy by mohol dlžník poskytnutie pôžičky spochybniť. V prípade ak by malo dôjsť k uzavretiu pôžičky ústne, odporúčam, aby boli poskytnuté finančné prostriedky prevedené bezhotovostným bankovým prevodom na číslo účtu dlžníka, ktoré dlžník uvedie napr. formou sms alebo v rámci emailovej komunikácie alebo iným preukázateľným spôsobom.

 

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Marika Studeničová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?
Biely dom (ilustračná fotografia).
Prekvapivé rozhodnutie: USA odložili svoje plánované sankcie! Prečo to urobili?
Poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski a ruský prezident Vladimir Putin.
Poľský minister sa obul do Putina: Dúfam, že nebude taký ŠIALENÝ a... Na jednu vec sa musia pripraviť
ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková
Dolinková prehovorila: KDH ju chce odvolávať, takto reaguje ministerka
Ilustračné foto
Ťažko zranená matka porodila dievčatko a zomrela, neskôr skonalo aj bábätko: Detaily nešťastia z Gazy vám vtisnú slzy do očí
early rush hour scene with lens flares
Vodiči, cez víkend sa pripravte na dopravné obmedzenia: Budú na D2 v tomto úseku
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
Blinken varuje: Ak s týmto Čína neprestane, USA zakročia! Hovorí o hrozbe pre Európu
lady feeding her dog , cozy kitchen interior, panorama, copy space. Healthy nutritive full of vitamins and minerals dog food
Čo ľudia nespravia pre peniaze: Povolanie len pre silné žalúdky! Domáci miláčikovia to ocenia
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
KDH chce odvolať Dolinkovú: Namietajú zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy