Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.07.2017 10:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Šebová a Kubovčík sa vzali: Za tajný sobáš si poriadne priplatili!

Povedali si áno! Hviezdy komediálneho seriálu Horná Dolná herečka Zuzana Šebová (35) s partnerom Michalom Kubovčíkom (37) sa odhodlali na další zásadný krok.

Po tom, ako len nedávno priznali, že sa onedlho stanú rodičmi, povedali si áno. V úplnej tajnosti a za prítomnosti len najbližšej rodiny si vymenili svadobné sľuby vo Svätom Jure neďaleko Bratislavy, práve na mieste, kde sa len nedávno v tajnosti zosobášila aj Adela a Viktor Vinczeovci. Pre Šebovú tak po šokoch, ktoré jej spôsobil otec svojimi nemanželskými deťmi tak prichádza konečne pekné obdobie. Nielen manželský život, ale aj príchod jej prvého dieťaťa.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Šebová a Kubovčík v poslednej dobe vysielajú do sveta samé novinky. Len nedávno totiž zvestovali, že čakajú svojho prvého potomka a teraz šokujú opäť! V kruhu milovaných si totiž uplynulý víkend vymenili obrúčky vo vinárskom mestečku Svätý Jur. „Prežili sme doteraz najkrajší deň v našich životoch a z celého srdca ďakujeme všetkým, ktorí tento deň s nami strávili a najviac jeden druhému,“ povedala pre portál markíza.sk Zuzana.

Tá na dobre utajovanej svadbe zažiarila v krásnych bielych šatách, pod ktorými sa už zreteľne rysovalo tehotenské bruško. Po tom, čo sa prevalilo, že je herečka tehotná, vynárali sa dohady, kedy sa dvojica zosobáši. A ako sa ukázalo, netrvalo to dlho a Šebová povedala Kubovčíkovi, s ktorým randila päť rokov áno. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať, oni dali oficiálne vyjadrenie a ja už hovoriť nebudem,“ povedal Novému Času Šebovej otec Jozef.

 

Zaľúbenci mali svadobnú hostinu vo Wiegerovej vile v malom vinárskom mestečku. Podľa informácií Nového Času ide o vychytené zariadenie, ktoré vyhľadávajú mnohé slovenské celebrity. Len cena prenájmu priestorov sa môže vyšplhať až do výšky 3-tisíc eur!

Mysleli na budúcnosť

Ako informoval Nový Čas, Šebová ešte nedávno čelila šokujúcim informáciám o svojich dvoch nevlastných súrodencoch, ktorých jej otec Jozef Šebo zatajil. Po humbuku však prišlo s otcom zmierenie a Zuzana v kruhu rodiny oslávila svoj najkrajší deň v živote.

O tom, že si s Kubovčíkom plánovala budúcnosť svedčí aj fakt, že si len nedávno kúpili svoj prvý spoločný majetok - chatu a čoskoro sa stanú aj rodičmi prvého spoločného dieťatka. „Sme najšťastnejší na svete a na bábätko sa veľmi tešíme,“ povedala vtedy pre televíziu Markíza herečka. Zdá sa, že dvojica berie rodičovstvo veľmi zodpovedne, čo dokázali aj spoločnou svadbou. Tá sa tak stala príjemnou čerešničkou na torte v šťastnom období, ktoré spolu pár prežíva.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Medzi bratmi Harrym a Williamom vládnu napäté vzťahy.
Karol zasadil Harrymu ďalšiu ranu: To, čo William dostal od kráľa, brat ťažko predýcha
Prezidentka navštívila Ukrajinu: Vyzdvihla pomoc Slovákov a nezlomnosť Ukrajincov
Ruský prezident Vladimir Putin
Putinov prejav odhalil aj to, čo chcel ukryť: Stačil malý detail a ľudia spozorneli
Foto
Hnev slovenských hráčov po prehre s Nemeckom, Hudáček: Takýto zápas už nemôžeme odohrať!
cropped view of senior man playing with puzzles
13 zvykov, pri ktorých hrozí zvýšené riziko demencie: Sú celkom bežné! Tomuto sa určite vyhnite
Ilustračné foto
Afganistan zasiahli ničivé záplavy: Hlásia desiatky obetí, počet môže ešte narásť
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Ako dopadlo hlasovanie OSN o posilnení Palestíny? Za toto hlasovalo Slovensko!
Americký prezident Joe Biden
Správa, ktorú potrebujú ako soľ: Biden schválil novú vojenskú pomoc pre Ukrajinu
Na Harryho tvári bolo vidieť, že ho prítomnosť jeho rodiny veľmi teší.
Foto
Harry sa dočkal vrúcnych OBJATÍ od členov rodiny! Nedalo sa prehliadnuť, kto princa NEPODPORIL
Foto
Veľká dráma na úvod MS: Slováci siahali po obrate, no nevyšlo to!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje: Časť Slovenska bude kontrolovať teplomer! Prídeme o úrodu?
Chutný obed uvaríte aj z niektorých polotovarov.
TOP 100 múčnych špecialít: Pozrite sa, ako obstáli bryndzové halušky! Predbehli sme našich susedov?