Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Video

Miroslav: Zabil a spálil 4 ľudí?! Toto sú tváre nevinných obetí

Na rukách má mať krv troch ľudí a dokonca maličkého dieťaťa! Dedinou Zliechov (okr. Ilava) otriasa prípad ako z hororu.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Policajti z NAKA nabehli vo štvrtok do jedného z domov, aby ho spolu s okolím prehľadali, mali tu byť totiž zahrabané pozostatky tiel zavraždených. Až štyroch ľudí mal o život obzvlášť surovým spôsobom pripraviť Miroslav (38). Podľa informácií Nového Času sa mal k brutálnemu skutku polícii priznať.

Z detailov surovej popravy až mrazí - svoje obete mal spáliť v peci a roztrúsiť na blízkej lúke. Je jednou zo zavraždených aj nezvestná Monika (23) zo svojou dcérkou Ninkou?

Miroslava (38) spolu s jeho partnerkou Luciou (27) zatkli pred dvomi týždňami pre zločin týrania blízkej a zverenej osoby, oboch vzali do väzby. Podľa informácií Nového Času malo ísť o týranie ich spoločného synčeka. „Dôvodom väzby sú obavy z ovplyvňovania svedkov a pokračovania v trestnej činnosti. Obvinený muž bol v minulosti jedenkrát súdne trestaný pre prečin krádeže, obvinená žena bola v minulosti jedenkrát odsúdená za zločin lúpeže,“ povedal hovorca trenčianskych súdov Roman Tarabus. Policajti však mali mať muža v hľadáčiku už niekoľko mesiacov.

 

Otvoriť galériu

Podľa zdroja blízkeho polícii to mala byť práve Lucia, ktorá poskytla polícii informáciu o vraždách. „Pred dvoma týždňami ich oboch priviezli spútaných a zdržali na výsluchu vyše 13 hodín. Potom ich už na výsluchy vodili samostatne až do štvrtka,“ uviedol zdroj.

Priznal sa k 4 vraždám?

Kriminalisti vo štvrtok nabehli do domu na okraji obce, v ktorom muž pred 5 rokmi žil. Miroslav sa mal podľa informácií Nového Času k ohavnému skutku priznať. Mužom zákona na lúke pri dome dokonca ukázal, kde vysýpal popol z pece. „Sem som dal fúrik a začal sypať,“ zachytili na mieste slová Miroslava kamery TV JOJ. Nálezy, ktoré sa kriminalistom podarilo zozbierať, podrobia expertíze. V dedine sa o ničom inom nehovorí.

Otvoriť galériu

Podľa domácich by jednou z obetí vražedného vyčíňania mohla byť aj nezvestná Handlovčanka Monika Benčatová (23) zo svojou dcérkou Ninkou (6). Jej matka o nej naposledy počula 16. júna 2012, odvtedy sa viac neozvala. Práve v tom čase mali obyvatelia vídavať mladú ženu s dieťaťom spolu s Miroslavom. Kto by mali byť ďalšie dve obete, sa v obci len špekuluje, je možné, že stopa povedie až do susednej Českej republiky. „Zatiaľ nemáme informácie, že by prípad suvisel s nejakým prípadom vyšetrovaným v Českej republike," povedala Iveta Skupien z českého policajného prezídia.

Tichý čudák

Susedia hovoria o Miroslavovi ako o tichom čudákovi. „Nosil dlhú sukňu, na čierno nalakované nechty, náušnice a reťaze. S nikým sa nebavil, iba keď išiel na nákup sme ho stretali. Mal hrozivých psiskov, sme si mysleli, že aj bránu zožerú, keď okolo niekto prešiel,“ povedal obyvateľ obce Anton (62). Miroslavov sused zo Zliechova ale nedokáže uveriť, že by bol Miroslav schopný tak brutálneho činu. „A ak by nejaké telá aj pálil, to by sme cítili,“ myslí si.

Polícia ani prokuratúra bližšie informácie neposkytuje. „Vzhľadom na to, že v súčasnosti sú vykonávané úkony trestného konania, nie je možné bližšie sa k veci vyjadrovať,“ informoval zastupujúci hovorca Krajskej prokuratúry v Trenčíne Vlastimil Krokvička.

Najznámejším je Rigo

Otvoriť galériu
Ondrej Rigo (62).
Zdroj: tasr

Ondrej Rigo (62) sa do histórie slovenského zločinu zapísal ako najbrutálnejší sériový vrah. Rodák z Modry pracoval ako kurič a celý život bol na šikmej ploche. Do nežnej revolúcie bol desaťkrát súdený za majetkovú trestnú činnosť a sedel šesťkrát. Von sa dostal na amnestiu v roku 1990, potom začal vraždiť. Zabil a znásilnil osem žien - dve v Mníchove, jednu v Amsterdame a päť v Bratislave, pričom o život pripravil aj malého syna jednej z obetí. Polícia ho chytila v roku 1992 a dnes si odpykáva doživotný trest vo väznici v Ilave.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mm, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Pri výsadbe nemusíte zostať len pri letničkách či trvalkách.
Foto
Vysaďte si najkrajší balkón v meste! TOP rastliny a bylinky do črepníkov
Stanka patrí v šou medzi favoritky.
FotoVáš Tip
Sexi Stanka z Ruže pre nevestu: Zbalila ju NAKA kvôli drogám!
vojaci
Máme nedostatok vojakov? Ministerstvo obrany pripravuje zmeny: Toto môže niekoho presvedčiť
Ilustračné foto
Tínedžer začal zbesilo napádať každého, koho videl: Útok neprežil jeden z policajtov
Príhovor prezidentky Slovenskej filmovej a televíznej akadémie Kataríny Krnáčovej dohnal prezidentku SR Zuzanu Čaputovú k slzám.
Foto
Slzy prezidentky Čaputovej v priamom prenose: Toto sú slová, ktoré ju dojali!
woman holding liver paper cut, hepatitis vaccination, liver cancer treatment, world hepatitis day
Slováci majú problémy s pečeňou: Alkohol za tým nehľadajte! Vinník je jasný
Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného zabili.
Odpoveď, na ktorú všetci čakali: Dal Putin zabiť Navaľného († 47)?! Vyzerá to tak, že...
Judge holding gavel in courtroom
Muž dostal za smrť mladíka podmienku: Zdrvená matka už stratila vieru v spravodlivý proces
Ilustračné foto
Slovensko zažije oteplenie: Na príjemnú zmenu sa môžete tešiť už počas víkendu
Brazílska modelka Gisele Bündchen
Foto
Svetoznáma modelka v slzách: PLAČ pred policajtom! Dôvod vás zarazí
(Zľava) Kristián Fedák (19), Dominik Horváth (21), Mário Horváth (24), Kristína Horváthová (30), Ada Horváthová (23), Tomáš Horváth (33), Miroslav Horváth (31)
FotoVáš Tip
Osem súrodencov rozhádzali po detských domovoch, teraz hľadajú stratenú sestru: Deniska, kde si?!
(ilustračné foto)
Veľké dopravné obmedzenia počas celého víkendu: V tomto úseku dajte radšej nohu dole z plynu