Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.07.2017 08:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Barbora Balúchová prehovorila o vzťahu s Kollárom: Pravda o testoch DNA!

Prvý rozhovor po pôrode! Barbora Balúchová prezradila, ako si užíva materstvo, akého má syna a akým je politik a podnikateľ Boris Kollár (51) otcom.

Speváčka tiež odhalila, ako vidí svoju budúcnosť po boku multiotecka a koľko detí má ešte v pláne.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

V januári sa vám narodil syn Alexander Ján. Ako si užívate materinské radosti?

Ten pocit sa nedá slovami opísať. Aj slovo milujem je slabé, keď sa pozriete na toho malého človiečika. Škoda, že som sa matkou nestala skôr. Alexko je Božie dieťatko, dospelý človek v tele dieťaťa. Skvelý.

 

V čom sa to prejavuje?

Od druhého mesiaca spí celú noc. Je veľmi zvedavý a spoločenský. Nebaví ho sedieť v kočiari. Potrebuje všetko vidieť, vnímať, v spoločnosti chce byť na rukách, neplače a kričí, iba keď je hladný a za hračkami.

Meno pre syna ste vyberali sama?

Sama nie, radila som sa aj s jeho otcom, aj s rodičmi. Takže viacerí sme sa na tom podieľali.

Alex má aj druhé meno Ján. Má to nejaký význam?

Pre mňa áno, pretože my sme veľmi veriaca rodina a pápež Ján Pavol II. bol pre nás človek, ku ktorému vzhliadame. To bol môj nápad a trvala som na tom, aby tam bolo. A keďže Alexander je honosné meno, preto táto spojitosť.

Otvoriť galériu

Syna máte s Borisom Kollárom a ten už jedného syna s menom Alexander má, aj keď ide o druhé meno v poradí. Neprekáža to?

Tak sa na to nepozerám a neriešim nikoho. Ak by moja veľmi blízka osoba mala dieťa s rovnakým menom, asi by to bolo zvláštne, ale nie je to tak.

Aké to pre vás je, keď vás verejnosť označuje ako Kollárova matka číslo 9 a vášho syna dieťa č. 10. Je to česť alebo niečo ponižujúce?

Som toho názoru, že ľudia by nemali súdiť niekoho, koho nepoznajú. Ja som tiež v živote spravila nespočetné množstvo chýb, ale som za ne vďačná, pretože ma posunuli dopredu. Niektoré veci zabolia, zvlášť keď sa médiá pustia do mojich rodičov. Ale keď označujú mňa nejakými invektívami, tak to ide mimo mňa, pretože tí ľudia nevedia, ako to je. Nehovorím, že je to štandardné a nejdem sa obraňovať, ale neriešim to. Nikto nemá právo súdiť ma tu na zemi.

Chceli ste to dieťatko?

Áno, chceli sme bábätko, takže nešlo o náhodu a dnes sme šťastní, že máme krásneho syna.

Čo na to hovoríte, že vás označujú ako zlatokopku?

Neriešim to. Od toho mám veľmi ďaleko.

Hovorí sa aj to, že mať dieťa s boháčom je zabezpečenie si živej kreditky...

Boris podporuje finančne svojho syna, ja tie prostriedky nepoužívam na svoj blahobyt. Peniaze mu odkladám. Navyše si dokážem slušne na seba zarobiť a tiež sa postarať o syna, aj keby ho Boris nepodporoval.

Prečo práve Boris Kollár, keď ste mohli mať mladších partnerov?

Áno, mala som mladších partnerov a dodnes som s nimi v kontakte. Aj nedávno som bola spievať Dušanovi Paškovi na akcii. Viete, keď sa človek zamiluje, tak sa darmo budete pýtať prečo. To je jednoduchá rovnica. Ľudia za tým hľadajú peniaze, ale je za tým cit. Všetci vieme, že keď sa človek zamiluje, nehľadí doprava ani doľava.

V rozhovore pre Nový Čas Nedeľa povedal pred časom Boris Kollár, že keby žil vzdušnou čiarou o nejakých tisíc kilometrov južnejšie, nikto by sa nepozastavoval nad tým, že má viacej žien. Necítite sa tak trochu ako „v háreme“?

Určite nie, my všetci nežijeme pod jednou strechou. Navyše, ľudia majú zaužívaný nejaký vzorec, podľa ktorého sa snažia žiť, ale tých je vo svete viac. Vie niekto, ktorý je ten správny? Takže ako môžeme niekoho súdiť?

Každá žena túži, aby jej milovaný muž bol pri nej, aby bol s rodinou. Dúfali ste, že Boris Kollár nakoniec predsa len zakotví pri vás?

Ja som momentálne najšťastnejšia žena a nechcem to bližšie konkretizovať. Ľudia sa zamýšľajú nad všeličím, ale nikto naozaj nevie, ako to je. Takže nech si myslia, čo chcú, je to moja súkromná vec. Dôležité je, že som šťastná ja aj Boris, aspoň si to myslím, a že máme krásneho syna. Keby s nami otec môjho syna nebol, asi by som nebola šťastná a bolo by to na mne vidieť.

Otvoriť galériu

Žiarlite na Borisa Kollára, keďže má aj iné ženy?

Jediné, na čo momentálne žiarlim, je politika. Je mi ľúto, keď je z nej unavený, ale na druhej strane som rada, že sa mu darí. A vynahrádza mu to aj náš maličký.

Zamýšľate sa nad tým, čo by mohlo byť v budúcnosti?

Neviem, čo bude. Nemá sa žiť minulosťou, lebo tam sa nič nezmení, treba žiť prítomnosťou, ktorou si budujeme budúcnosť. Takže mám nejaké predstavy, ale nestaviam si vzdušné zámky, radšej si budem danú chvíľu užívať naplno. Chcem spievať a prioritou je zdravá rodina, zdravé deti.

Chceli by ste ďalšie?

Určite chcem ešte dieťa a súrodenca pre malého.

A vedeli by ste si predstaviť život po Borisovom boku?

Nemala by som dieťa s mužom, ktorého absolútne nerešpektujem, nemilujem a s kým si neviem predstaviť takto žiť, ale určite si nerobím žiadne scenáre.

V čom je otec vášho syna iný ako muži vo vašich predchádzajúcich vzťahoch?

Boris je tornádo, mám veľmi rada jeho energiu, je to veľmi pozitívny človek, s ktorým sa nedá ani pohádať. To proste cítite pri tom mužovi, že je ten pravý.

Kedy medzi vami preletela povestná iskra?

Hneď ako sme sa po prvý raz videli. (Smiech) Bolo to už dávno, ale dohromady sme sa vtedy nedali. Potom sme sa stretávali na akciách, ale kedy sa ten náš spoločný príbeh začal odvíjať, si nechám pre seba.

Aký je Kollár otec, keďže si tie svoje sily a čas musí rozložiť na deväť domácností?

Boris má dar od Boha, jeho tie deti milujú. Našiel sa v otcovstve.

Zažili ste niečo zlé v poslednom čase od neprajníkov?

Bolo toho dosť, najmä na sociálnej sieti, ale to sú asi nešťastní ľudia, ktorí si to takto ventilujú. Priala by som im, aby boli naozaj takí šťastní, ako sa prezentujú. Mysleli si, že sa ma to dotkne, ale nie, cezo mňa to len prefrčí. Šťastní ľudia predsa neubližujú.

Pár odkazov ste si na sociálnej sieti vymenili aj s jeho partnerkou Anreou Heringhovou (35), keď napísala, že pre vás rozhodne do vankúša neplače, pretože nie je prečo. Ako to je medzi vami?

Ja túto pani alebo slečnu neriešim. Nikdy som ako prvá nezačínala tému ani v statusoch, ani v novinách. A to, že sa niekto potrebuje vyjadrovať na moju osobu, niekto, kto ma nepozná, nič o mne nevie... Nemám čo k tomu povedať a ani nechcem. To, čo som chcela, som už napísala. Komentárov bolo na moju osobu viac, ale neviem, prečo som práve ja taká zaujímavá... Ja sa zaoberám vlastným životom, chcem sa vrátiť k spevu a pre mňa sú dôležití ľudia, ktorých neskutočne ľúbim.

Otvoriť galériu

Kontaktovali sa s vami aj ďalšie Borisove matky?

S niektorými sa poznám, lebo poznám aj niektoré Borisove deti a myslím si, že máme dobré vzťahy. Ale nebudem menovať, s ktorými.

Ako zareagovali vaši rodičia, že ste s Kollárom tehotná?

Ja som dala vždy rodičom zabrať, či som už bola malá, alebo veľká. Aj keď sa s mnohými mojimi rozhodnutiami nestotožnili, v konečnom dôsledku im vždy ide o to, aby som bola šťastná. Ja som im už vopred oznámila, s kým sa stretávam a mamina vedela ako prvá, že som tehotná. Trochu zostala zaskočená, ale keď rodičia vidia, že som šťastná, nič neriešia. A s malým sme u nich každý víkend, aby si ho užili, pretože je pre nich ako vietor do plachiet.

Nejaký čas po vašom pôrode sa špekulovalo o testoch DNA. Žiadal vás Boris Kollár, aby ich váš syn podstúpil?

Ja som do 15 rokov hrávala futbal a mám veľa kamarátov, pretože si s mužmi viacej rozumiem. Ich zmýšľanie mi je bližšie ako ženské. Možno to z toho vzniklo, ale Boris to odo mňa nechcel.

Prednedávnom ste vlastnili kozmetický salón. Predali ste ho, ale údajne máte kvôli tomu dlžoby. Je to tak?

Nie som dlžná nikomu nič.

Žaloby na vás podali aj vaši kamaráti kvôli peniazom...

O žalobách viem, už to riešia právnici a dúfam, že sa očistí moje meno.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NOVÝ ČAS Nedeľa, Marta Ostricová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?
Biely dom (ilustračná fotografia).
Prekvapivé rozhodnutie: USA odložili svoje plánované sankcie! Prečo to urobili?
Poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski a ruský prezident Vladimir Putin.
Poľský minister sa obul do Putina: Dúfam, že nebude taký ŠIALENÝ a... Na jednu vec sa musia pripraviť
ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková
Dolinková prehovorila: KDH ju chce odvolávať, takto reaguje ministerka
Ilustračné foto
Ťažko zranená matka porodila dievčatko a zomrela, neskôr skonalo aj bábätko: Detaily nešťastia z Gazy vám vtisnú slzy do očí
early rush hour scene with lens flares
Vodiči, cez víkend sa pripravte na dopravné obmedzenia: Budú na D2 v tomto úseku
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
Blinken varuje: Ak s týmto Čína neprestane, USA zakročia! Hovorí o hrozbe pre Európu