Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.06.2017 10:58 | Prominenti | Domáci Prominenti

Dávid Buška na rozprávkovú výhru z Farmy nesiahne! Sklamanie počas finále: Toto som nečakal!

Dotiahol to až do finále, no musí sa uspokojiť s druhým miestom.

Dávid Buška podľahol Miroslavovi Povecovi vo finálovom súboji ôsmej série markizáckej Farmy. Z reality šou si tak neodnáša výhru 75 000 eur, avšak šťastie sa naňho usmialo predsa len - na statku si našiel novú priateľku Lulu Gachulincovú.

 

Viac k téme:
Online rozhovor
Položte otázku pre nášho hosťa:
:) :D :-X :-O :-( <3
Ostáva Vám ešte 2000 znakov
Posledná aktualizácia:
09:50 jakub Je to frustrujuce prehrat z mirkom.
Je to tlak byt vo finale...TO ze som nevyhral,nic sa nestane.Zivot ide dalej Mirovi to prajem tych par ,,drobnych,, ;)
09:52 :) Dávid si super, priala som ti veľmi výhru, no teraz ti prajem už len nekonečnú lásku s Lulou. Peniaze sa minú, no láska ostane.... :)
Dakujem velmi pekne naozaj.S lulou sme a budeme stastni aj bez výhry!
09:54 Marta B. no čo už,a teraz pôjde Lula domov, koľko času tomu dávaš?
Ked tak pocitam a uvazujem asi to bude na celý Zivot,asi tolko casu tomu dávam :P
09:56 Zuzana Dúfam, že ti spadol už ten nos aj z tou tvojou Lulou..nič ste tam nerobili odkedy ste sa dali dokopy..a nie, nie je to závisť, ale každý normálny človek to vidí..ale inak nič proti tebe nemám, v realite môžeš byť dobrý človek :) prajem všetko dobré
Nos mam v poriadku ;) smrkam som zdravý...ani ja proti tebe nic nemam a to co si videla v telke to ti neberiem.Pekný zvysok slnecneho dna ti prajem.
09:59 Verča Ahoj Dávid,držala som ti vo finále prsty ale sa ti to nepodarilo :-( Nič v zlom ale mi to príde že tá Lucia je fakt s tebou kvôli peniazom a ako keby sa pretvarovala že ťa ľúbi.Ale to že ten retard Miro to vyhrá som fakt nečakala :-(
Mrzi ma to ze som sklamal ludi,ktori mi verili.Chcel som vyhrat dal som do toho naozaj vsetko,no vyhral lepsi. PS: niesom milionar :D (zatial...!)....Budem to stale opakovat Lula nieje taky clovek ako je vykraslena v TV.Som neskutocne stastny ze mi ju FARMA dala,toť vsetko.
10:00 si super Si super aj bez tej výhry!!! Si bol super. Kiežby bol každý chalan ako si ty!!! Všetko najsamlepšie do života nadalej, aj s Lulou, ste krásni <3
:) Dakujem velmi pekne.Pozdravujeme aj s Lulou :P
10:03 Renata Pekný deň Dávid, chcela by som ti pogratuľovať k druhému miestu. Myslím si, že si dostal od divákov menej hlasov ako Mirko kvôli vzťahu s Lulou, dosť ti to pokazila.Prajem vám s Lulou inak všetko len to najlepšie.Ako si sa cítil po dueli s Mirkom?Praješ mu výhru úprimne zo srdca či?Ak by si vyhral čo by si ty spravil s výhrou?
Ahoj.Finale nebolo len o SMS hlasovani.Nezakladal som si natom.Siel som do toho naplno bez ohladu na to co tam bude.Ano mirovi prajem vyhru niesom nerpajny clovek,nech si kupi farmu kozy,ovce on uz vie co s nimi spravi. Ja by som ich urcite rozumne invsetoval do spolocneho byvania s Lulou ;)
10:03 Sofi Miro vyhral peniaze ty lásku.Želám ti nech vám to trvá čo najdlhšie.
:) Presne tak ,Dakujem velmi pekne za Nas oboch
10:04 Rozália Srdečne gratulujem, pre mňa si aj tak víťazom číslo 1.Želám Ti v živote veľa šťastia a osobných úspechov.Si pohľadný mladý muž s milým úsmevom.
Dakujem velmi pekne :) Peniazen niesu vsetko
10:05 EVULIENKA Vela ludi sa teši,že si nevyhral,vieš o tom?
Keby som riesil tych vela ludi tak by som si mohol rovno hodit slucku :D Ti co mi nepriali prajem stastny a pokojny zivot s pukancami v ruke ;)
10:06 Tina Ahoj Dávid.Nemyslíš,že to pretrčanie sa s Lulou tie videa na internete a tá Vaša trápna aktivita Ti viac uškodila ako pomohla?Všetko dobre.
Nie nemyslim si to ze to je trapna vec.Mna to bavi naplna ma to ze mozem robit veci ktore ma bavia a hlavne s lulou. Aj ja prajem vsetko dobre.
10:08 Hodonin Teraz ťa Lula kopne do r.... Prachy nemáš a daj si tie odporné bradavice odstrániť. Model.....
Hodonin,nevm ci to je znacka piva alebo tovarne.Dakujem za tvoj lekarsky posudok.Poviem ze ma posielas a dufam ze ti to stiahnu z uctu krasavec ;)
10:09 Jana Ahoj, chcem sa len opytat, ci ste boli spolu s Lulou minuly tyzden v tatrach trochu si oddychnut pred finale?
Ahoj.Nie neboli sme este,ale momentalne dnes sa chystame.Velmi sa tesim na to ;)
10:10 TaSalenaZVychodu Aj tak si VITAZ TY ..... :) A LULA je tvoje vitazstvo Drzim palce pozdravujem
Presne tak to beriem.Dostal som sa velmi daleko :) A ja uz vyhru mam LULU :) Dakujem pozdravujem aj ja :)
10:11 Tinka David drzala som ty palce a to uz nic a otazka je ci ta Lua bude este chciet s peniai a bez
Dakujem za podporu.A odpoved znie :) Sme spolu stastni a aj budeme az do konca zivota,ci s peniazmi alebo bez ;)
10:12 Veronička Byvate spolu iz s lulou???
Este nie,ale pracujeme na tom :)
10:12 Mia škoda, že si nevyhral priala som to tebe :) Ale, keď si nemal šťastie v hre, tak aspoň v láske :P
Velmi dobre napisane :) Dakujem ti :)
10:14 Eva Ahoj David.Chcem sa ta spytat ci sa Miro s Tebou rozdeli s vyhrou? Dakujem a vela stastia v zivote aj s Lulou..
My sme sli obaja tou istou cestou:Vsetko alebo nic.Ja jeho drobne nechcem,nech si ich uzije :) Vyhral lepsi... Dakujem aj ja.Pekny den prajem
10:15 Nerieš Bol si prekvapený že si dostal oveľa menej hlasov ako Miro
Po pravde? necakal som az taky rozdiel,no tusil som ze Mirec hlasovanie vyhra,preto som sa sustrredil na tie dalsie discipliny...
10:15 Maria Sp.Nova Ves Ahoj David. Fandila som Mirkovi ale aj Ty si šikovny chalan.Si mlady peniaze si zarobiš.Prajem Ti do dalšieho života vela štastia,hlavne zdravia,nech sa dari.Maria Sp.Nova Ves.
Dakujem velmi pekne :)
10:18 Karmen David,myslis to s Lulou vazne?planujete spolocne byvanie?...si spravny chlap na spravnom mieste, si vyzrety a distingvovany...nech sa dari..aj ked, vedela by som si predstavit pri tebe vyzretejsiu babu
Ahoj.Ano myslim to smrtelne vazne s Lulou :),planujeme urcite spolocne byvanie... Nechcem ziadnu inu zenu!Som rad ze mi ju FARMA dala :) A Lula ma sice 22 rokov ale schova do vrecka nejednu vyzretejsiu babu.
10:20 Ivi a Sebinko Ahoj.skym sa uz nikdy nechces stretnut z farmy?
Hmmm...Odpoviem trosku inac. Kazdeho mam svojim sposobom rad.Boli sme tam rozne povahy ludi.Nemozem povedat ze nikdy sa s nimi nestretnem, Ale spolocnost ktoru nebudem vyhladat mozem povedat ze asi Alenka,Vlada,Jana...
10:23 IKA Milý Dávid! Veľmi si čakal,že vyhráš.Lebo teraz nemáš istú ani Lulu. Prajem Ti len to najlepšie.
Mila IKA. Vyhral lepsi.Pamataj,Peniaze niesu vsetko.Samozrejme chcel som vyhrat ,kto by prosimta nechcel :D...A s hrdostou mozem povedat ze iste mam iba jedno z FARMY a to je prave LULA. Aj tebe vsetko dobre .
10:24 Lucka Aké máš plány naďaľej?
Dalsie planiky...chcem si oddychnut po vcerajsom narocnom veceri,a hladat spolocnu cestu s lulou co sa tyka nasho zitia.
10:26 Inga Ahoj Dávid.Fandila som Ti.Nič si s toho nerob .Vyhral si už len tým že si to dotiahol až do finále.Peniaze kazia človeka,opravujem veľa peňazí ...Dúfam,že sa niekedy stretneme v Michalovciach alebo na Zemplinskej Šírave.Držím palce v osobnom živote Inga z Michaloviec
Ahoij :) Dakujem ti velmi pekne...Presne tak peniaze niesu vsetko,som na seba hrdy ze som to dotiahol az do finale ;) Lepsie ako Zemiak :D... A vidime sa,chystame sa tam aj s lulou na Zemplinsku Siravu niekedy v auguste ;)
10:27 Marek Teraz ked nevyhral,tak či sa ta laska medzi ním a Lulov upevni,alebo rozpadne. Teraz sa ukáže či milovala Davida,alebo jeho výhru na dosah.
Prehral som iba v hre.Neprehral som v zivote!
10:29 Claudy Caaau, veril si si ze to das? Ci si skor myslel ze miro ta porazi mrzi ta to velmi?
Samozrejme ze som si veril.Dal som do toho uplne vsetko,bol to neskutocny tlak! A naopak mna mrzi to ze som sklamal ludi ktori mi verili. Ideme dalej,hlavu hore ;)
10:30 Mimí Čo bol pre teba najvtipnejší a najhorší zážitok na farme?
Najvtipnejsie bolo asi to ked som sa natrieskal ako doga :D :D :D.... a najhorsi zazitok hmmm...ja si odnasam iba tie dobre veci a zazitky,snazim sa mysliet pozitivne :)
10:30 linda david ,drzim palce v dalsom zivote... nech sa ti dari. Skoda ze si nevyhral, ale nevadi...
Linda dakujem ti velmi pekne :) :)
10:31 Rolly Mirko ahoj gratulujem
Mirko tu nieje :D ale odkazem mu to ( mozno)
10:32 Ľubka Ahoj Dávid na Farme si bol úplne super ☺držala som ti palce
Dakujem velmi pekne si mila :)
10:32 Jeny Dávid si super chalan, veľmi som Ti priala výhru :) Ale ved si šikovný a poradíš si v živote aj bez nej. Prajem veľa štastia v živote :) Ahoj
Dakujem velmi pekne :) Aj tebe prajem len to naj v zivote.
10:33 Ivan nazdra si bllllbeeeec .. :D
Tesi ma dilinkooooo :D
10:34 hela Dávid nevadí niekedy je aj prehra výhrou ,maš Lulu a Miro sám s peniazmi...všetko dobré ti prajem a hlavne zdravé ruky
Presne tak.Dakujem velmi pekne :)
10:34 Kacena Si super David,necudujem sa Lule,ze sa zalubila ;-) prajem Vam to!
Jej zlata,Dakujem velmi pekne.
10:38 Andrea Ahoj David...moja 7rocna dcera ti drzala palce...no preplakala celu noc,ze si nevyhral...prajem ti vela statsia s Lulou ste top parik..sekne vam to.
Jeej Dakujem velmi pekne naozaj. Pozdravujem tvoju dcerku touto cestou a povedz jej ze nemusi plakat som tu :) iba som nevyhral sutaz. Prajem pekny Den,lucim sa s vami a dakujem este raz za pozitivne ohlasy,za hlasy a za podporu ktoru ste mi davali :).Vazim si to z celeho srdca.DAKUJEM!!!!!
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Thoughtful female high school student sitting at the desk in the classroom and looking away with hand on chin.
Po prvé alebo za prvé? Odpoveď nájdete TU! Pravopis si nemýľte s češtinou
Vďaka role Julesa v Pulp Fiction bol nominovaný na Oscara.
FotoVáš Tip
Do bratislavskej reštaurácie zavítal svetoznámy herec Samuel L. Jackson: Čo si objednal?
Slafkovský nastúpil opäť v prvom útoku Montrealu.
Ako obstál Slafkovský v hodnotení draftových jednotiek? To snáď nemyslia vážne!
Withdraw cash from an ATM.
Neďaleko Bratislavy vykradli bankomat! Na mieste zasahuje polícia
S Aňou sa dojatý Mário stretol v Piešťanoch.
Mário s leukémiou prišiel o zuby: Onkopacientka Aňa chce mladíkovi vrátiť úsmev!
Na snímke severokórejský vodca Kim Čong-un
Kim Čong-un testoval smrtiacu mašinériu! Pohrozil vojnou: Slová, z ktorých ide strach
Telo muža bolo nájdené 14. apríla.
Brutálna vražda Roberta († 47): Andrea ho mala bodnúť priamo do srdca! Prekvapivé tvrdenia obvinenej
Andorra
Extrémny bič na cudzincov: Za neovládanie jazyka dostanú pokutu!
Eva si mala sama zobrať život.
Foto
Krásnu Evu († 22) našli doma obesenú: Smutný nález pri tele! Čo sa dialo pred jej smrťou?
vojak
„Zmrazí“ sa vojna na Ukrajine? Exminister varuje, môže to mať katastrofálne následky!
Belindin partner už má pre Bellu aj dres s číslom 24, teda rok, keď sa narodila.
Benčičovej slovenský snúbenec: Ako to vyzerá so svadbou?
Grécky premiér Kyriakos Mitsotakis.
Grécky premiér s týmto Ukrajine nepomôže: Nezaberie ani nátlak! O čo ide?