Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.06.2017 20:00 | Správy | Zahraničné správy

Bacuľka chodí so sexi svalovcom, ľudia sa nestačia diviť: Zbalila ho na jednu zásadnú vec!

Kým na nej je vidieť každú nedokonalosť, on sa môže popýšiť telom Adonisa. Reč je o páre, ktorý zaujal internet svojimi rozdielnymi postavami v plavkách. Ich spoločná fotografia sa však nezaobišla bez závisti a neprajníkov.

Jazzy je dôkazom, že aj tučné ženy môžu byť spokojné samy so sebou. Namiesto potu a driny v posilňovni si radšej dopraje výdatné jedlo v pohodlí svojho gauča. Aj napriek svojej hmotnosti srší elánom, dobrou náladou a pozitívnym prístupom k svojej postave, čo dostalo aj jej vyrysovaného partnera.

Práve jej vnútornú krásu vie oceniť jej priateľ, ktorý je úplným opakom svojej plnoštíhlej ženy. Namiesto pneumatiky má na bruchu poriadny pekáč a zvyšok jeho tela na tom nie je o nič horšie. Na svoju ženu nedá ale dopustiť. Dvojica je dôkazom, že podmienkou úspešného vzťahu je šťastie a nie rovnaké postavy, píše denník Mirror. Inšpirujúca plus-size modelka zavesila nedávno na svoj instagramový účet aj ich spoločnú fotografiu v plavkách.

Over the years this man has loved every curve, every roll, and every stretch mark on my body. I never understood why! • How could he love something that isn't "perfect"? How could a man who was "born fit" love someone like me! I don't have a flat stomach, I jiggle when I walk, hell if I run up the stairs to fast my body claps (lmao)!! But now I see I do have the "perfect" body!! Every roll, every curve and every stretch mark is put on me just perfect to make both of us happy!!! I love my body and I finally see why he does too!! • • Photo credit: @ryanwmedia • • • #effyourbeautystandards #effyourbodystandards #everyoneisbeautiful #tummylove #youarebeautiful #aspiringmodel #aspiringplussizemodel #celebratemysize #curvysensedoll #confidence #lovemybody #lovemybelly #loveyourbody #selflove #summerbody #bikini #bikinibody #bodylove #bodypositive #bodypositivity #womenofallsizes #support #love #positive #plussize #positivity #plussizegang #positivevibes #youarebeautiful

A post shared by Jazzy (@a_body_positive_jazzy) on

Pod fotografiu napísala: „Dlhé roky miluje tento muž každú jednu krivku môjho tela, každý záhyb a každú nedokonalosť na mojich stehnách.“ Jej príspevok pritiahol pozornosť z celého sveta. Okrem povzbudzujúcich správ sa však nevyhla závisti a neprajníkom. Po tom, čo ju nazvali tučnou a nezdravo vyzerajúcou, Jazzy sa rozhodla zájsť radšej do posilňovne, aby všetkým ukázala, že sa nezanedbáva.

To all the haters out there that have been talking about me as if I'm just fat, unhealthy, and not doing nothing about it! Even though I owe you NO type of explanation! I wanted to share with y'all proof that I do go to they gym and I am very healthy!!! • • Now to the men and women that are body positive along side of me, just because we love our bodies doesn't mean we can't take care of our bodies! Loving yourself does not mean that you just let yourself go. When you love yourself truly you want to take care of your body. Good eating habits and exercise are key to staying healthy and hey if that results in weight loss that's ok and if it doesn't that's ok too. It's not about being skinny or being fat it's about being healthy. • Love yourself and stay healthy! • • • #beautiful #bodylove #nostereotypes #nonegativity #iamblessed #aspiringmodel #allshapesandsizes #aspiringplussizemodel #selflove #stophiding #summerbody #nonegativity #nofilter #nostereotypes #positive #plussize #positivity #plussizegang #positivevibes #bodypositive #bodypositivity #bodylove #youarebeautiful #celebratemysize #confidence #effyourbeautystandards #effyourbodystandards #everyoneisbeautiful

A post shared by Jazzy (@a_body_positive_jazzy) on

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: dak

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Martin Pospíšil je v kontakte so šéfom zväzu Šatanom.
Craig Ramsay: Pospíšil? Má sa na čo tešiť!
Tomi sa po skončení profesionálnej kariéry dal na trénerskú dráhu.
Tomi Kid rieši veľké nepríjemnosti: Zadĺžený do konca života a to nie je všetko!
Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
Zlatica a Patrik sú  dlhoročnými tvárami spravodajstva Markízy.
FotoVáš Tip
Švajdovci niekomu ležia v žalúdku: Kto im chce rozbiť manželstvo?! Moderátori reagujú
Streľba z kanóna Bohdana v ukrajinskom Ľvove 27.4.2024.
Hlavný veliteľ potvrdil to, čo sa už šuškalo: Ukrajina na tom nie je dobre! Sťahujú vojakov?
Ilustračné foto.
Predpoveď na LETO: Čakajú nás vlny horúčav? Meteorológovia prezradili, na čo sa máme pripraviť
(ilustračné foto)
Detektív prezradil najčastejšie výhovorky neverníkov: ODPADNETE! Také niečo len tak nevymyslíte
vojak
Izrael niečo také urobil prvýkrát: Ukončenie vojny s Hamasom? Schyľuje sa k dôležitej veci
Ilustračné foto.
Rozruch v Nemecku: Množstvo ľudí museli evakuovať! Znepokojivé, čo sa tam stalo
Princ Harry.
Foto
Harryho veľký NÁVRAT? Kvôli TOMUTO mieri späť do Spojeného kráľovstva! A čo Meghan?