Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.06.2017 08:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Lula zostala po návrate z Farmy v šoku: Takto to tam nebolo!

Fanúšikovia Farmy mali posledné týždne určite problém rozoznať, či sledujú reality show, alebo telenovelu. K romantickému žánru sa program približoval najmä kvôli Lule Gachulincovej (22), ktorá pred státisícmi televíznych divákov riešila, ktorému chlapovi dať prednosť...

Vycestovali sme za ňou do Považskej Bystrice a do poslednej chvíle sme netušili, či nás privíta v byte priateľa, s ktorým nejako zázračne urovnala naštrbený vzťah, alebo sa vrátila do svojej detskej izby.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Kam sme teda za vami prišli?

Do bytu mojej mamy, kde momentálne bývam, a je mi tu fajn. Zatiaľ. (smiech)

 

A kde ste bývali pred Farmou?

U bývalého priateľa. Ale už som sa presťahovala sem, pobrala som si všetky veci.

Takže už je bývalý? Lebo počas Farmy ste ešte nevedeli, ako to bude...

Áno. Nemali sme predtým dobrý vzťah, pomaly ani nevedel, že idem na Farmu. Povedala som mu to pár hodín predtým. Nechala som si však uňho ešte svoje veci a nebol pred mojím odchodom čas zobrať si ich. Nevedela som, čo bude, ako bude. Dohodli sme sa, že po Farme uvidíme... Ale ten vzťah bol už dlho nefunkčný. Láska to nebola, bol to zvyk. V každom prípade, nešla som si na Farmu hľadať frajera, ale nejako to prišlo...

Na televíznych obrazovkách ste predvádzali poriadnu telenovelu - krásna žena medzi dvomi chlapmi, nevie sa rozhodnúť...

Isto sa to vo mne bilo, ale vedela som, že už nemá zmysel dávať x-tú šancu jednému, a druhému, ktorý sa ku mne správa úplne perfektne, nedať ani prvú.

A ako to celé zobral váš expriateľ?

Stretli sme sa hneď, ako som prišla domov, usmieval sa, ja som sa usmievala tiež. Objali sme sa, povedala som mu: „Prepáč, ale musel si rátať s tým, že to raz príde.“ Stokrát som mu vravela, že keď sa bude správať tak, ako sa správa, tak príde niekto iný. Zobral to v pohode, povedal, že nám drží palce. Vraj si uvedomuje, že nič neurobí s mojimi citmi. Bola som prekvapená, ako v pohode to vzal, hoci ho to iste bolelo.

Otvoriť galériu

Hovorili ste, že vie byť riadne výbušný...

Bála som sa, ako bude reagovať. Ani som sa mu hneď neozvala, ale nejako prišiel na to, že som už doma. A kontaktoval ma. Ale ja som sa najskôr musela na ten rozhovor pripraviť.

Takže Dávid je definitívne váš vyvolený?

Určite to spolu chceme skúsiť, aj keď som sa tomu najskôr bránila. Nemala som nejako veľa vzťahov, skôr som mala jedného priateľa strašne dlho. Dávid sa ku mne veľmi pekne správa a všetko mu to verím. Momentálne som fakt šťastná, po veľmi dlhom čase.

Ale zatiaľ ste si vyskúšali spoločný život len v televíznej bubline.

Vonku to určite bude iné, sú tu sociálne siete, budeme mať fanúšikov, nápadníkov, nápadníčky... Ale my sme si už počas Farmy vzťah tak upevnili, že by nás to nemalo nejako rozhádzať. Potvrdilo sa mi, že ho mám ešte viac rada, keď som vonku.

Nakoľko je to, čo ukazuje televízia, iné, než bol váš skutočný život na Farme?

Keď som si pozerala nejaké časti, tak sa mi zdalo, že sa len taktizuje, pričom Farma bola aj o niečom inom. Veľa sme sa smiali, bavili sa, nebolo to také ostré, ako to vidieť v telke, boli sme k sebe vľúdnejší.

Prečo ste sa vlastne prihlásili na Farmu?

Úprimne poviem, že nikdy v živote mi nenapadla ani jediná myšlienka, že sa prihlásim do nejakej reality show. Bolo to totálne spontánne rozhodnutie. Jeden deň som sa zobudila, pozrela sa na sociálnu sieť a videla som tam, že prostredníctvom nej hľadajú pomocníkov Farmárov. Išla som na kasting, vybrali ma a bola som z toho šťastná, pretože inak neviem, čo by som so svojím životom robila. S bývalým priateľom to nefungovalo, bola som stratená. Chcela som skúsiť niečo nové a toto bola taká posledná záchrana, dať sa nejako do poriadku, vyčistiť si hlavu. Neviem, prečo práve prostredníctvom Farmy, ale stalo sa a som za to vďačná. Je to najlepšia skúsenosť v mojom živote.

Pekné dievčatá sa na Farmu chodia zviditeľniť, aby vzápätí skúsili nejako preraziť v šoubiznise.

Ja predávam vlastnú značku mihalníc, ktoré som sama vyrobila, a určite je dobré, keď som sa zviditeľnila, ľudia môžu skôr spoznať môj produkt. To určite zavážilo, ale rozhodne nemám v pláne byť nejaká celebrita a zarábať po diskotékach. Chcem robiť svoj biznis, to, čo ma baví a robiť to kvalitne.

Otvoriť galériu

Ako sa to stane, že človek vyvinie vlastnú značku mihalníc?

Pracujem ako vizážistka a dlho som nevedela nájsť v našich predajniach mihalnice, ktoré by sa mi páčili. A keď áno, tak tá cena bola neskutočne vysoká. Tak mi napadlo, že by som mohla vyrobiť niečo vlastné. Bolo to spontánne rozhodnutie, pustili sme sa do toho s exfrajerom, ktorý mi okolo toho zo začiatku pomáhal všeličo vybavovať.

Keď sa povie Gachulincová, ľudia si predstavia skôr známu modelku Sašu. Ste rodina?

Áno, je to moja sesternica. Často sa stretávame, dokonca mi na Farmu písala list, len nejako neprešiel. Ale vďakabohu, lebo ona má dosť špecifický prejav. (smiech)

Ste nižšia, no nikdy ste sa nevenovali aspoň fotomodelingu?

Nie. Mňa to nebaví.

Ale inak ste vraj multitalent. Čo ešte robíte? Spievate, tancujete?

Tancovala som asi pätnásť rokov, disko, hip hop, džez, klasiku, ľudovky. A keď som bola malá, aj som spievala a dosť mi to išlo. Mala som tiež veľmi veľa rôznych robôt, aj tri súčasne. Natáčala som videá na youtube ohľadom mejkapu...

Okrem toho na vysokej škole študujete ekonómiu a manažment verejnej správy, Farma vám v tom nenarobila škodu?

Študujem externe, takže nie je žiaden problém. Práve dnes som do školy telefonovala, zaj­tra tam pôjdem a dajú mi všetko, čo si mám naštudovať. Budem toho mať viac, ale ja to zvládnem, som na to celkom hlavička.

Vráťme sa ešte na Farmu. Vôbec to nevyzeralo, že by vám robila problémy. Žiadne veľké slzy, kríza, skratové odchody domov...

(smiech) Zo začiatku to bolo dosť ťažké. Prvý týždeň mi išiel asi tak pomaly, ako zvyšné dva mesiace. Ale postupom času sa to zlepšilo, určite aj kvôli Dávidovi. Mala som tam človeka, ktorý mi bol blízky a vždy, keď mi bolo horšie, prišiel za mnou a rozprávali sme sa. Bez neho by som nebola taká silná.

Otvoriť galériu

Postupne sa z vás stala veľká hráčka, prefíkaná, bez štipky naivity. Zjavne sa v živote nestratíte.

Ja si to ani nejako neuvedomujem, nemala som žiadnu taktiku, riadila som sa citmi. Ak ma niekto nahnevá, hneď mu to poviem, a to je môj veľký problém. Koledovala som si o to, aby ma niekto označil do duelu, dal za slúžku...

Čo spravila múková strava s vašou postavou?

Bielu múku som predtým nejedla niekoľko rokov a teraz som na nej žila dva mesiace. Bol to pre môj organizmus totálny šok, lebo inak sa stravujem veľmi zdravo. Napuchla som, nakysla ako koláč, je to hnusné pozerať sa teraz na svoje brucho. Pribrala som asi šesť kíl. A super nebolo ani umývanie vo vode z potoka, takže z vlasov som mala drôty, pleť vyschnutú.

Zdá sa vám, že sa Milan naozaj zmenil k lepšiemu, ako to neustále zdôrazňoval dojatý sám sebou?

Mala som s ním zo začiatku konflikty, lebo som si všimla, že je trošku antifeminista. Ale podľa mňa si prešiel určitou zmenou, začal sa inak správať, bol milší a hlavne menej vybuchoval pre hlúposti. Dúfam, že mu to vydrží aj doma.

Farma sa vyrába s niekoľkotýždňovým predstihom a vy ste preto už nejaký čas doma. Nepripadá vám tento normálny život nejaký zvláštny?

Určite. Tento život je dosť divný. Tam bolo podstatné postarať sa o zvieratá a tu riešim peniaze, že musím zarábať. Znovu sú tu povinnosti, o ktoré som sa nestarala dva mesiace. A je to stres.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Peter Derňár, Nový Čas víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Jeden z vodičov, ktorý mal z nezistených príčin prejsť do protismeru, mal pozitívnu dychovú skúšku na alkohol.
Hrôzostrašná nehoda pri Piešťanoch! Opitý vodič prešiel do protismeru, nasledovalo peklo
Ruský letecký útok v Kyjeve 25.3.2024
Aktualizované
Poplach v Kyjeve, začínajú evakuovať nemocnice! Strach vyvolalo mrazivé video
(ilustračné foto).
Ženu odsúdili na 7 doživotných trestov a 1794 rokov väzenia: Čo spravila?
(ilustračné foto)
Plánovanie útoku na ciele spojené s Ukrajinou: Sila, kto mal Rusku pomáhať v Londýne!
(ilustračná foto)
Pozor, TU sa pohybuje medvedica s mladými! Buďte veľmi opatrní
Footballer takes the corner. Detail of player's legs and the ball during soccer match.
Veľké priznanie profesionálnych futbalistov: V TENTO deň svetu povieme, že sme GAYOVIA!
(ilustračné foto)
Večerný beh prinesie dopravné obmedzenia! V tomto meste sa pripravte
Ilustračné foto
Biznis s falošnými potvrdeniami? Ukrajinci sa chceli vyhnúť vojne, takto to dopadlo
Police officer with a German shepherd police dog
Obrovský úlovok policajného psa: Otvorili drevené debny z Maroka a nestačili sa diviť
predseda českého Senátu Miloš Vystrčil
Predseda českého Senátu Vystrčil: Štáty V4 kedysi v EÚ trucovali, Česko sa zmenilo
Na snímke minister spravodlivosti SR Boris Susko (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Zasahovanie do nezávislej súdnej moci? Opozícia žiada zasadnutie výboru: Ide o vážnu vec
Ruský prezident Vladimir Putin
Rusko malo zasiahnuť vlak so zbraňami zo Západu! Nová taktika Putina?