Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.05.2017 10:41 | Šport | Šport mix
Foto

Neuveriteľné priznanie: Sexi moderátorka prehovorila o veľmi citlivých veciach

Neuveriteľné priznanie! Americká moderátorka Sara Walshová (39) prezradila na sociálnej sieti niečo, čo sa bežne len tak nevidí.

Počas živého prenosu amerického futbalu potratila! "Nikto, okrem manžela, nevedel o tom, že som v požehnanom stave. Keď sa to stalo, tak ma videl iba v televízii. Bol tisíce kilometrov ďaleko," opisuje na sociálnej sieti nepríjemnú udalosť, ktorá sa stala pred niekoľkými rokmi.

Walshová sa k tomuto priznaniu odhodlala v Deň matiek, ktorý tento rok oslávila spolu s manželom, bejzbalistom Toronta Blue Jays Mattom Buschmannom a dojičkami Huttonom a Breesom. Po rokoch trápenia, keď Sara nemohla otehotnieť sa napokon manželia vo februári tohto roka dočkali a sympatická moderátorka priviedla na svet dvojičky.

"Nechcela som ani teraz, aby sa o tom niekto dozvedel. Nosila som voľné šaty a správala sa nenápadne. Dokonca sme ani nič dopredu nenakupovali, aby sme to nezakríkli," píše už dnes šťastná mamička.

My mother bought them these onesies because she thought they were funny. For us, they're especially poignant. Finding a good egg didn't come easy for me, and I suspect there are many people out there facing the same struggle. The road down a dark path began while hosting Sportscenter on the road from Alabama. I arrived in Tuscaloosa almost three months pregnant. I wouldn't return the same way. The juxtaposition of college kids going nuts behind our set, while I was losing a baby on it, was surreal. I was scared, nobody knew I was pregnant, so I did the show while having a miscarriage. On television. My husband had to watch this unfold from more than a thousand miles away, texting me hospital options during commercial breaks. It would get worse. Two more failed pregnancies. More than once, I'd have surgery one day and be on SportsCenter the next so as not to draw attention to my situation. We then went down the IVF road of endless shots and procedures. After several rounds, we could only salvage two eggs. I refused to even use them for a long time, because I couldn't bear the idea of all hope being gone. I blew off pregnancy tests, scared to know if it worked. It had. Times two. It was exciting news, but we knew better than to celebrate. So I spent a third straight football season pregnant, strategically picking out clothes and standing at certain angles, using scripts to hide my stomach. There would be no baby announcement, no shower, we didn't buy a single thing in preparation for the babies, because I wasn't sure they'd show up. We told very few people we were pregnant, and almost no one there were two. For those that thought I was weirdly quiet about my pregnancy, now you know why. For as long as I can remember I hosted Sportscenter on Mother's Day, and the last couple years doing that have been personally brutal. An hours-long reminder of everything that had gone wrong. I wasn't on tv today, and I'm not sure when I will be again, but instead I got to hang with these two good eggs. My ONLY good eggs. And I know how lucky I really am. #twins #ivf

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Walsh (@sarawalsh10),

He took me to homecoming, didn't even bother getting me a corsage.

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Walsh (@sarawalsh10),

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Americký prezident Joe Biden.
Joe Biden nemá ružové vyhliadky do budúcnosti: Zásadný krok Izraela neprispeje k vytúženému cieľu
(ilustračné foto).
Hrozivý incident: Zadržaný muž sa zmocnil zbrane! Postrelil dvoch policajtov, ich stav je vážny
Šimkovičová má ťažké srdce na herca Ľuboša Kostelného.
Útok Kostelného na Martinu Šimkovičovú?! Ako reaguje SND a TOTO tvrdia diváci po predstavení
František si pripísal unikátny rekord.
Parádny rekord najsilnejšieho Slováka: Neuveriteľné VIDEO, po ktorom vám František vyrazí dych!
(ilustračné foto)
Zdražovanie elektriny: Čaká naše peňaženky KATASTROFA? Na čo upozorňuje expert na energie
Prečovčatá vystupovali s najväčšími esami vtedajšej populárnej hudby u nás ako Hana Zagorová.
Foto
Spevácky súbor oslavuje 50 rokov: Vystupoval aj s legendárnou Zagorovou! Vznikol naozaj nečakane
Ivanovu lekári varovali, že veľké množstvo výplne v tvári môže byť život ohrozujúce.
Foto
Andrea sa chváli najväčšími perami na svete: Lekár pred ňou zavrel dvere! Prečo iný spravil výnimku?
Alpacas looking at camera. They are very curious!
Foto
Rozkošná alpaka sa narodila inak, ako ostatné: Aj vám pripomína malého čertíka? To musíte vidieť!
Bionická včela je takmer ako živá.
Foto
Žiadne sci-fi, ale skutočnosť: Bionická včela sa možno raz ocitne aj v armáde
(ilustračné foto)
Unikol spravodlivosti? Zomrel prominentný právnik († 71): Figuroval v škandále svetových rozmerov
Hailey a Justin sa stanú rodičmi.
Veľká novinka v živote Justina Biebera: Po tomto sa jeho život radikálne zmení!
Ulice švédskeho mesta Malmö zaplavili stovky demonštrantov. Dôvodom bola súťaž Eurovízia.
Tisíce ľudí vyšli do ulíc v Malmö: Všetko kvôli jednej speváčke v Eurovízii