Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.05.2017 12:41 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Farmár Niko prichytený pri krádeži v známom obchodnom centre: Jeho vysvetlenie stojí za to!

Chcel si prilepšiť! Farmár Nikolas Nikolič (26), ktorý len nedávno zmizol z televíznych obrazoviek a nadobro opustil statok, sa ocitol v poriadnych problémoch.

Pár dní po tom, ako sa opäť vrátil do bežného života, skončil v rukách polície! Kaderníka prichytili v jednom z bratislavských nákupných centier, odkiaľ si chcel odniesť niekoľko kúskov oblečenia bez platenia! Ako celú vec vysvetlil farmár a čo s ním privolaní muži zákona urobili? 

Nikolič sa v reality show Farma ohrial len deväť týždňov a potom sa s dlhým nosom vrátil domov. Tu si stihol užiť len pár dní a už si na neho posvietili policajti. Mladíka totiž zadržali v jednom z bratislavských nákupných centier. Podľa našich informácií si chcel bez zaplatenia z obchodu s oblečením odniesť hneď niekoľko kúskov. „Chcel vyjsť z predajne, ale začal pípať. Podišla k nemu manažérka s predavačkou, a keď ho prehliadli, tak zistili, že pri sebe má tovar z predajne,“ povedal Novému Času jeden z nakupujúcich.

Otvoriť galériu

„Našli u neho šiltovku a kabát. Celé to dokopy mohlo stáť tak štyridsať eur,“ dodal zákazník. Predavačky si potom mladíka odviedli bokom a čakali na mužov zákona. „Prišli dvaja policajti. Chvíľu sa s ním bavili, myslím, že mu dali zaplatiť pokutu. Nakoniec musel zacvakať aj celý nákup,“ dodal svedok. Nový Čas kontaktoval políciu a tá potvrdila, že incident sa naozaj stal. „Vami uvedenú udalosť môžeme potvrdiť. Vec bola kvalifikovaná ako priestupok proti majetku. Páchateľovi bola následne uložená bloková pokuta vo výške dvadsať eur,“ uviedol bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

 

Svoj čin ľutuje

Samotný Niko najprv nechcel k nepríjemnej záležitosti nič povedať. „Nebudem to komentovať,“ opakoval donekonečna, no napokon sa priznal. „Išiel som si kúpiť nejaké veci, a keď som vošiel do kabínky, tak som tam zbadal tašku. Tak som si ju zobral, že si ju niekto zabudol,“ tvrdil Novému Času kaderník. „Potom ma predavačky pri odchode zastavili, že vraj som to zobral, no ja som si myslel, že ten nákup je už zaplatený,“ obhajoval sa Nikolas.

Otvoriť galériu

Na otázku, prečo tovar ihneď neodovzdal pri pokladnici, zaznela zvláštna odpoveď: „Aj mne nedávno ukradli telefón a tiež mi ho nikto nevrátil...“ Vyzerá to však tak, že Nikolas svoj čin už oľutoval. „Je mi to ľúto a už by som to nikdy neurobil, lebo sú z toho len zbytočné problémy,“ dodal. Od bývalého farmára dáva ruky preč aj televízia. „Rozhodne tento čin neschvaľujeme. Súťažiaci sú však plnoletí a za svoje činy sú teda plne zodpovední oni sami,“ povedala nám PR manažérka Markízy Michaela Šuľáková.

Otvoriť galériu

Chcú zažiť nebezpečenstvo

František Skokan, psychológ

- Pri krádeži často prevláda potreba niečo mať a osobnosť, ktorá kradne, nemá vybudovanú sociá­lnu normu. Neuvedomuje si, že nesmie siahnuť na majetok druhých. Samozrejme, že existuje aj kleptománia, keď si človek nevie pomôcť, ale to je veľmi ojedinelé. Vo väčšine prípadov však chcú zlodeji len zažiť nebezpečenstvo a zdvihnúť si adrenalín. Chcú si dokázať, že to zvládnu.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Čečenský vodca Ramzan Kadyrov
Vážne rozhodnutie čečenského vodcu: Padne vám sánka, čo má robiť Kadyrov neplnoletý syn!
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
Opozičné hnutia zbierajú podpisy na odvolanie Dolinkovej: Aké sú dôvody?
Opitý vodič si sadol za volant linkového autobusu.
Totálna nezodpovednosť! Nenormálne, koľko nafúkal vodič autobusu
vojak
Prekvapivé správy: PRÍMERIE medzi Izraelom a Gazou? Všetko smeruje k jednej veci!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Americký admirál vyslovil to, čoho sa všetci obávali: Zaútočí Putin na NATO? TOTO by mal byť jeho cieľ
(ilustračné foto)
Veľký projekt neďaleko Košíc! Aha, čo tam má vyrásť: Je sa na čo tešiť
Čínsky prezident Si Ťin-pching a premiér Maďarska Viktor Orbán.
Čínsky prezident mieri do Maďarska: Stretne sa aj s Orbánom! Chcú rozširovať spoluprácu?
Ilustračné foto.
Kontroly colníkov dospeli k prekvapivým odhaleniam: Neuveriteľná prísada v zaistenom tovare!
Priebeh dychovej skúšky (ilustračná foto)
Policajti dali fúkať vodičovi v Bratislave: Neuveriteľné, mohlo to skončiť katastrofou
Here Gérard Depardieu.
Foto
Gérard Depardieu v tom opäť lieta: Väzba za sexuálne obťažovanie! Z detailov vám príde zle
Na snímke Marián Viskupič.
SaS spúšťa petíciu na ochranu druhého piliera: Dôchodky chcú ochrániť tak, že budú neodňateľné
Pri nešťastí sa zranili dve ženy.
Foto
Zmýlil si plyn s brzdou? Vodič na motorke v Bratislave vpálil do reštaurácie a narazil do ľudí!