Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.07.2017 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Bolestné rozchody slovenských celebrít: Chvíle, keď láska ich životmi poriadne zamávala

Nikto nechce byť sám. Dokonca ani tí, ktorí sa niekoľkokrát v živote sklamali.

Dôkazom toho sú aj zrelé dámy z televíznej obrazovky, ktoré napriek bolesti z minulých vzťahov našli alebo stále hľadajú muža svojho života.

Aneta Parišková (43): Na osud nenadávam

Otvoriť galériu
Mohlo by sa zdať, že moderátorka televízie JOJ má po nevydarených vzťahov a dvoch manželstvách mužov navždy dosť. Opak je však pravdou. Parišková dnes žiari šťastím, pretože po svojom boku má už niekoľko mesiacov nového priateľa Miroslava (45), v ktorom našla oporu nielen pre seba, ale aj pre svojich troch synov.

„Mám priateľku, ktorá stret­la svojho osudového muža v šestnástich rokoch a navzájom sa úprimne ľúbia aj po štyridsiatke. Je to krásne. Mne to však takto nevyšlo. Ale na osud nenadávam. Jednoducho sa to pre niečo stalo. V každom prípade som dnes silnejšia, trápenie ma mnohému naučilo. Naučila som sa mať sa viac rada, viac sa tešiť zo života a vážiť si aj maličkosti. Na lásku a mužov som však nikdy nezanevrela. A teraz sa veľmi teším, že mi osud konečne priniesol do života muža, o akom som vždy snívala,“ potvrdila Aneta svoju zamilovanosť.

 

Podľa medializovaných informácií sa s Miroslavom stretávala už v marci tohto roku, teda v čase, keď sa rozvádzala so svojím druhým manželom, Kanaďanom Markom Sedlmairom (37), s ktorým boli manželia štyri roky a narodili sa im synovia Gabriel (5) a Nathan (4). Ich vzťah však už dlhší čas nefungoval a Mark pred viac ako dvoma rokmi zdupkal do Kanady. Napokon 19. mája 2015 podal žiadosť o rozvod. Všetka starostlivosť o rodinu tak zostala na Pariškovej pleciach. Starala sa o tri deti, behala z práce do práce, aby zabezpečila pre rodinu všetko, čo treba.

Podobnou životnou skúš­kou si prešla aj v prvom manželstve s českým podnikateľom Davidom Dočekalom (48). Zosobášili sa po trojročnej známosti v roku 2006. Po dvoch rokoch sa im narodil syn Danielko (9). Po pôrode Dočekal moderátorku opustil a ich manželstvo súd rozviedol v máji 2011.

Andrea Pálffy Belányi (41): Teším sa, že to funguje

Otvoriť galériu
Moderátorka jojkárskych Novín o 12. Andrea Pálffy Belányi už viac ako tri roky žije v spokojnom vzťahu s rozvedeným advokátom Miroslavom. „Podľa mňa platí, že láska kvitne v každom veku. Ak žena, ale aj muž nezatrpknú po sklamaniach v predchádzajúcom partnerskom živote a sú otvorení možnosti nájsť novú lásku, tak skôr či neskôr im do života niekto príde. Samozrejme, keď sú tam už aj deti, nie je to také jednoduché ako za slobodna, pretože človek už neberie ohľady len na seba, ale o to viac, sa potom môže tešiť, keď to pekne funguje,“ povedala nám moderátorka.

Andrea sa v spoločnosti s Miroslavom začala objavovať dva roky po tom, ako sa rozviedla so známym hokejistom Žigom Pálffym (45). S ním sa zosobášila ešte v roku 2005 v zahraničí. O dva roky neskôr sa im narodila Saskia (9) a o tri roky na to prasklo, že sa Žigo stretáva s inou ženou. Hokejista sa časom z ich rodinného hniezda v Bratislave odsťahoval a v roku 2012 nasledoval aj rozvod. Andrea tvrdila, že sa manželstvo snažila zachrániť, ale nešlo to. Rozchod síce nebol pre moderátorku príjemný, ale dlho nesmútila a život jej do cesty privial Miroslava, s ktorým sú dodnes spolu.

Elena Podzámska (45): Lásku stále mám

Otvoriť galériu
Herečka patrí k ženám, ktoré bez endorfínov zamilovanosti dlho nevydržia. Jednoducho lásku a partnera k životu potrebuje ako soľ. Pekná brunetka síce veľa šťastia vo vzťahoch nemala, no napriek tomu lásku k mužom nezavrhla. „Nevzdala som sa nádeje na lásku, lebo lásku stále mám. Len o tom už nerozprávam a verejne ani nebudem. Je to osobné a vzácne a som šťastná,“ potvrdila nám Eňa, ktorá sa po prvý raz vydala veľmi mladá za hudobníka Shawna z Kalifornie, s ktorým si plánovala založiť rodinu. Malo to však jeden háčik. Elena túžila po dieťati, no hudobník nie. Manželstvo dlho nevydržalo. „Dôvody boli presne také, ako pri väčšine dvojíc, odcudzenie a konflikty,“ prezradila dávnejšie Podzámska

Nakoniec sa dieťaťa - dcérky Radky (11) dočkala s iným mužom, no ani tento vzťah nedopadol dobre. Zlom v živote Podzámskej nastal v roku 2010, keď začala tancovať v Let´s Dance s Matejom Chrenom (35). Bola to láska ako hrom. „Matej bol ten najväčší dar. Človek, ktorý bol so mnou, ktorý ma naučil tancovať, ktorý ma miloval aj ja jeho, ktorý so mnou stál v tých najhorších chvíľach. Bola to láska na prvý pohľad...“ O to horšie Eňa prežívala po štyroch rokoch spolužitia ich rozchod koncom roka 2013.

V apríli 2015 bola herečka opäť zamilovaná, tentoraz do publicistu Michala Havrana (43). No aj tento muž ju po pár mesiacoch opustil. Minulý rok v máji prehrmela médiami správa, že Eňa je opäť zamilovaná a za svojím objavom lieta až do Ameriky. „Je to muž so všetkým, čo má byť. Má asi všetko to, čo mi chýbalo,“ uviedla pre médiá Podzámska. Neskôr sa objavili informácie, že je to Slovák žijúci na Floride, ktorý však bol ženatý s Američankou. Či je on stále Eninou láskou, to sme sa od herečky už nedozvedeli.

Jana Hospodárová (41): Šancu ešte dostanem!

Otvoriť galériu
Jana Hospodárová
Zdroj: Andrea Jacenková, Nový Čas
Ani moderátorke markizáckych Športových novín vzťahy v živote akosi nevychádzali. Veci však berie tak, ako prichádzajú. „Na lásku sa zanevrieť nedá, pretože láska je to najdôležitejšie, čo v živote môžeme ctiť a praktizovať. Aspoň podľa mňa. Obavy z lásky nemám, a ak nejaké, tak len z toho, aby som sa vyvarovala chýb, ktoré som robila v predchádzajúcich vzťahoch. Ako stretne žena muža svojho života, neviem, ale ja som všetkých svojich mužov stretla pri práci. Ale stopercentne viem, že o vzťah sa treba starať,“ hovorí markizáčka a pokračuje: „Ak už konečne stretnem niekoho, koho ľúbim, musím si ho vážiť a správať sa k nemu s úctou a láskou. Priznávam, že som to vždy nerobila... Hovorila som si: určite ešte príde niekto vhodnejší... Ale to je hlúposť. Treba sa naučiť žiť s tým, kto vás miluje a koho milujete vy. Ľahko sa mi teraz teoretizuje, ťažšia býva prax. Nuž uvidíme, momentálne si moje nadobudnuté teórie nemám s kým overiť. Ale viem stopercentne, že tú šancu ešte dostanem!“ tvrdí odhodlane.

Hospodárová niekoľko rokov tvorila pár s Jurajom Černým (†54), bubeníkom skupiny Tublatanka, s ktorým sa nakoniec rozišli. Keď nedávno hudobník odišiel navždy z tohto sveta, zostala v šoku. „Ďurko bol moja najväčšia láska. Bol ako moja rodina. Komunikovali sme spolu prakticky stále. Som šokovaná,“ povedala. Bolo to len pár dní po tom, ako minulý rok vo februári priznala rozchod s priateľom, úspešným argentínskym režisérom Pablom Leonom. Pár tvorili viac ako rok. Podľa nej ju Argentínčan očaril svojou dobrotou, vrúcnosťou, inteligenciou, skromnosťou a milotou. Dokonca sa na desať mesiacov presťahoval kvôli nej aj na Slovensko. Ale keďže tu žiadnu pracovnú príležitosť nedostal, odišiel späť do svojej krajiny. „Náš vzťah bol posledný polrok, s výnimkou pár týždňov, vzťahom na diaľku. A to mi neprinášalo ani najmenšie uspokojenie a už vôbec nie radosť. Preto som sa rozhodla ho ukončiť,“ priznala moderátorka.

Sexulologička Danica Caisová: Pekné ženy to majú pri výbere partnerov ťažšie

Otvoriť galériu
„Najpevnejšie vzťahy sú tie, ktoré vzniknú ešte v strednej škole. Ak partneri spolu vydržia, tak sa uchránia mnohých sklamaní a pocitov neistoty, či si dokážu dobre vybrať partnera. Ženy v štyridsiatke mávajú za sebou vzťahy a keď väčšina z nich končí rozchodmi, sklamaním, či pocitom zrady, strácajú istotu, či si vôbec dokážu vybrať partnera, ktorý ich nesklame. Keďže ne­chcú zostať samy, po čase ich prirodzená túžba po blízkosti človeka aj sexu vedie k zlému výberu. Bohužiaľ, platí, že si opakovane vyberáme podobné typy. Ak sa niekto sklame dva, tri razy, mal by vyhľadať niekoho, kto by mu vo výbere pomohol, lebo vlastný inštinkt, ktorým si vyberá partnerov, je z tohto pohľadu nespoľahlivý. Samozrejme, nádej zomiera posledná. Ten správny partner, či je to už žena, alebo muž, môže prísť aj po viacerých sklamaniach. Nikde nie je napísané, že keď aj tretí vzťah skrachuje, ten štvrtý musí zákonite skrachovať tiež. Predovšetkým by mali porozmýšľať či už samy, alebo za pomoci odborníka, čo musia vo svojom výbere zmeniť, aby si vybrali dobre. Spoznať svoje riziká vo výbere muža. Čím je žena atraktívnejšia či už spoločenským postavením, finančným zázemím a hlavne krásou, tým je viac ponúk a výber je zložitejší, ťažší.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NOVÝ ČAS Nedeľa, Marta Ostricová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?