Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.05.2017 08:15 | PR články

Dotkni sa Kriváňa a odfoť sa so Sajfom: jedinečnú selfie môžeš mať aj ty!

Túžiš po spoločnej fotke so známou osobnosťou? Vystihnúť vhodný okamih môže byť niekedy náročné. Obľúbený moderátor našiel spôsob, ako sa k svojim fanúšikom dostať skutočne blízko. Stačí nájsť to správne miesto a zvečniť sa so Sajfom, s ktorým budete stáť bok po boku pred jedným z najkrajších vrchov Slovenska! Pýtate sa, ako je to možné?

Práve v týchto dňoch si môžete splniť jeden zo svojich tajných snov. A to aj tí z vás, ktorí ešte nemali príležitosť (alebo nenašli odvahu) odfotiť sa so Sajfom. Presne na vás čaká moderátor v životnej veľkosti. Nájsť ho môžete na vybraných zastávkach MHD v Bratislave a Košiciach. Ak pôjdete okolo tej správnej interaktívnej zastávky, Sajfa vás vyzve, aby ste sa dotkli Kriváňa. Potom sa už len stačí postaviť na správne miesto a selfie so Sajfom, ktorý vás drží okolo ramien, je na svete! Túto fotku si potom môžete nechať poslať na mail a podeliť sa o ňu s priateľmi na sociálnych sieťach.

Vysoké Tatry na dlani

Kriváň nebol ako pozadie pre ideálnu selfie vybraný náhodou. Tí z vás, ktorí nemali možnosť vidieť ho naživo, si ho teraz môžu pozrieť vo svojej autentickej podobe na „nekonečnom“ displeji Samsung Galaxy S8, ktorý je ako stvorený na snímanie takých objektov, aké by sa na displej žiadneho iného smartfónu nezmestili. So svojou uhlopriečkou 5,8 palcov v prípade Galaxy S8 alebo dokonca 6,2 palcov pri Galaxy S8+ sme sa definitívne rozlúčili s hranicami, ktoré nám určovali orámovania displejov predošlých mobilných zariadení.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Extrémne dobrodružstvá? Žiadny problém!

Či už preferujte outdoorové turistické atrakcie, alebo ste skôr typ, ktorí sa zabaví v nočnom podniku, práve Galaxy S8 vám garantuje tie najlepšie selfie. Vďaka 8 Mpx prednému fotoaparátu a automatickému zaostrovaniu máte istotu, že viac nebudete musieť dodatočne vymazávať tmavé či rozmazané fotografie. Špičkový fotoaparát nielenže zaručuje kvalitné fotky aj za nepriaznivých podmienok, ale pokiaľ ste obklopený priateľmi, zaostrí pri vytváraní hromadnej selfie na všetky tváre na snímke.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Milujete prechádzky v daždi? Hoci dotyk padajúcich kvapiek môže byť v letných horúčavách príjemný, neutíchajúci lejak v horách môže spôsobiť aj ujmu na našich mobilných spoločníkoch. To sa však netýka smartfónu Samsung Galaxy S8, ktorý vďaka certifikácii IP68 odolá dažďu, prachu či plážovému piesku.

Nepremeškajte šancu urobiť si so Sajfom originálnu selfie!  A ktovie, možno sa vám raz pošťastí odfotiť sa s ním aj na Kriváni a naživo!

 

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Česká expertka si rýpla do Slafkovského: Riešite ho, akoby neexistovali iní hráči!
Medzi bratmi Harrym a Williamom vládnu napäté vzťahy.
Karol zasadil Harrymu ďalšiu ranu: To, čo William dostal od kráľa, brat ťažko predýcha
Prezidentka navštívila Ukrajinu: Vyzdvihla pomoc Slovákov a nezlomnosť Ukrajincov
Ruský prezident Vladimir Putin
Putinov prejav odhalil aj to, čo chcel ukryť: Stačil malý detail a ľudia spozorneli
Foto
Hnev slovenských hráčov po prehre s Nemeckom, Hudáček: Takýto zápas už nemôžeme odohrať!
cropped view of senior man playing with puzzles
13 zvykov, pri ktorých hrozí zvýšené riziko demencie: Sú celkom bežné! Tomuto sa určite vyhnite
Ilustračné foto
Afganistan zasiahli ničivé záplavy: Hlásia desiatky obetí, počet môže ešte narásť
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Ako dopadlo hlasovanie OSN o posilnení Palestíny? Za toto hlasovalo Slovensko!
Americký prezident Joe Biden
Správa, ktorú potrebujú ako soľ: Biden schválil novú vojenskú pomoc pre Ukrajinu
Na Harryho tvári bolo vidieť, že ho prítomnosť jeho rodiny veľmi teší.
Foto
Harry sa dočkal vrúcnych OBJATÍ od členov rodiny! Nedalo sa prehliadnuť, kto princa NEPODPORIL
Foto
Veľká dráma na úvod MS: Slováci siahali po obrate, no nevyšlo to!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje: Časť Slovenska bude kontrolovať teplomer! Prídeme o úrodu?