Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.04.2017 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Exmanželka Sklára Anna: Falošná doktorka! Od ľudí ťahá peniaze

Jej podvody nemajú konca-kraja! Bývalá manželka známeho herca Petra Sklára (49) Anna (50) je poriadny kvietok.

Po tom, ako sa minulý rok objavila v hľadáčiku polície za prečin podvodu, si opäť poriadne zavarila. Podnikavá podvodníčka, ktorá už v minulosti strávila dva roky v chládku, sa najnovšie podľa informácií Nového Času vydáva za vyštudovanú lekárku a za svoje služby si dáva od ľudí aj slušne zaplatiť. Výnimkou nie sú ani profesionálne vizitky s lekárskymi titulmi. Slovenská lekárska komora jej už ide po krku! Koho už Anna Sklárová obalamutila?

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Bývalá manželka Petra Sklára Anna je až po krk v problémoch, Nový Čas o tom informoval ešte v máji. Podvodom lákala od ľudí peniaze, ktoré potom nevrátila a jej meno je hojne pretriasané aj na internete. Tu si nikto neberie servítku pred ústa a pred jej nekalými praktikami varujú aj ostatných. Jedna okradnutá osoba na ňu preto podala trestné oznámenie. Nedávno prišlo v tomto prípade k zmene, keď muži zákona posunuli celú vec súdu a Sklárova ex sa „pýši“ statusom obžalovanej osoby. „Polícia podala začiatkom apríla obžalobu na Okresný súd Bratislava II pre pokračujúci úmyselný prečin podvodu,“ potvrdil nám hovorca KR PZ v Bratislave Michal Szeiff. „V prípade preukázania viny jej za uvedený trestný čin hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov,“ dodal. Tu sa Sklárovej špinavá hra nekončí!

Otvoriť galériu

Pripísala si tituly

 

Prešibaná podvodníčka by si momentálne mala privyrábať v lekárskej praxi ako internistka. „Anča sa všade prezentuje ako lekárka. Asi jej už nikto nechce len tak požičať, a tak sa dala na nové remeslo. Ťahá z ľudí peniaze ako doktorka,“ povedala Novému Času Eva Boďová, ktorú Sklárová obrala o tisícky eur. „Normálne bez akejkoľvek hanby rozdáva svoju vizitku, kde si pripísala hneď dva tituly,“ tvrdí nahnevaná žena. Nový Čas však zistil, že meno Anna Sklárová alebo Anna Fazekášová, ako sa volala za slobodna, sa v zozname lekárov neobjavuje. „Každý, kto chce pracovať na Slovensku ako doktor, musí byť zapísaný v registri Slovenskej lekárskej komory,“ vysvetlila Novému Času pracovníčka komory. Lož má však krátke nohy a Anna tak má v zozname svojich zločinov ďalší vrúbok. Podľa informácií Nového Času sa už totiž o falošnú lekárku začala Slovenská lekárska komora zaujímať a požiadala o súčinnosť aj políciu. Nový Čas sa s otázkami obrátil aj na Sklárovú, no tá do uzávierky neodpovedala.

 

Otvoriť galériu

Bývalá žena mu špiní meno

Anna, niekdajšia láska herca Petra Sklára a matka jeho dvoch synov Michala (19) a Mateja (20), je na Slovensku známa firma. Svoje by o tom vedel povedať aj seriálový starosta Hornej Dolnej, ktorý sa s ňou rozviedol pred viac ako jedenástimi rokmi, keď idylické manželstvo rozbili jej finančné problémy. Nešlo pritom o žiadne drobné, ale o desaťtisícové podvody, pre ktoré skončila Sklárová na dva roky vo väzení. Herec síce urobil za nevydareným manželstvom hrubú čiaru, no jeho bývalka stále vystupuje pod jeho priezviskom a dobré meno mu nerobí. „S mojou exmanželkou pätnásť rokov nežijem,“ povedal stroho Novému Času Sklár, ktorý je spokojný vo vzťahu s Monikou Wagnerovou (53) a nad bývalou ženou si nadobro umyl ruky.

 

Registrácia lekárov 

Slovenská lekárska komora

- Na území Slovenskej republiky je to tak, že ak sa po doštudovaní medicíny človek rozhodne, že nechce vykonávať túto prácu, tak sa nemusí v Slovenskej lekárskej komore registrovať. No hneď, ako chce remeslo praktikovať, či už ako zamestnanec, alebo chce vlastnú prax, musí sa ihneď zapísať do lekárskej komory.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Michaela Rovenská

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Bujaré oslavy v šatni! Obrovská radosť hráčov Látok: Malá dedinka vyhrala Prezidentský pohár
Neobyčajná záchrana: Muži si v priehrade všimli uviaznuté zviera. S týmto však nerátali
Muži si v priehrade všimli uviaznutého psíka: Keď podišli bližšie, nastalo prekvapenie! Ako mu pomohli?
Dnešní zlodeji sú veľmi kreatívni.
Zlodej našiel vynaliezavý spôsob, ako kradnúť: Bizarnosť zachytila kamera!
 Americký minister obrany Lloyd Austin
Amerika pozastavila dodávku bômb: Vážne obavy! Čo sa deje?
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Juraj Blanár.
Blanár odišiel na pracovnú cestu na Cyprus: S kým sa tam stretne?
(ilustračné foto).
Počasie sa bude opäť blázniť: Čakajú Slovensko znova mrazy?!
Close-up Focus on Person's Hands Typing on the Desktop Computer Keyboard. Screens Show Coding Language User Interface. Software Engineer Create Innovative e-Commerce App. Program Development
Poľsko oznámilo nové hekerské útoky skupiny spojenej s Ruskom
Britský minister zahraničných vecí James Cleverly.
Británia vyhostí ruského úradníka: Tvrdí, že je nedeklarovaným dôstojníkom vojenskej rozviedky
Kto mu dal vodičák? Šofér chcel obehnúť auto sprava, no doplatil na to. Mal šťastie, že prežil
Vodič sa chcel vyhnúť kolóne nevyberaným spôsobom: Uvidíte, ako skončil, nebudete ho ľutovať!
Milan Majerský - predseda KDH
Majerský ku Dňu víťazstva nad fašizmom: Násilie a nenávisť mať v našej spoločnosti miesto
Ray Houghton
Foto
65-ročný kulturista si nechal potetovať celé svoje telo: Nechal si začierniť aj ... Penis?!
Európsky parlament v Štrasburgu
Vzdala to! Jedna kandidátka odstúpila z boja o europarlament