Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.04.2017 13:02 | Prominenti | Domáci Prominenti

Neočakávaný rozchod Rakovskej a Popoviča? Tú najzarážajúcejšiu informáciu sa verejnosť dozvie až teraz!

O turbulenciách vo vzťahu moderátorky Barbory Rakovskej (30) a speváka Tomiho Popoviča (39) sa hovorilo dlhé roky a najviac v roku 2013, keď sa mal spevák zapliesť s modelkou Darinou.

Odvtedy bolo ich spolužitie podľa informácií Nového Času ako na hojdačke. Obaja sa síce starali o svoju krásnu dcéru Amiu (6), ale na úrovni partnerov to bolo medzi nimi na bode mrazu. O vyznaniach na cédečku, ktoré Tomi Barbore kedysi napísal a láske, ktorú si prejavovali kdekoľvek, už nebolo ani chýru, ani slychu. Popovič sa čoraz častejšie „odpratával“ do USA a Rakovská začala vo veľkom rozbiehať svoju kariéru. Už vtedy zrejme dobre vedela, že ju ružová budúcnosť po boku otca jej dcéry nečaká. Pred verejnosťou však tajili, čo sa dalo. 

Láska Rakovskej a Popoviča prišla ako blesk z jasného neba. Spoznanie cez internet, vyznanie na albume Virtuálna láska venovanému Barbore, zásnuby či narodenie dcérky Amie, rozprávka, ktorá mala trvať večne. Ale osud to zariadil inak. Vzťah moderátorky a speváka je definitívne pochovaný, čo potvrdila aj samotná Rakovská. „Je pravda, že sme sa rozišli,“ potvrdila Novému Času a dodala: „Sme kamaráti a spája nás dcéra aj spoločné pracovné aktivity.“ Rovnakú rétoriku zvolil aj Popovič: „Po spoločnom zvážení sme sa obaja rozhodli ísť od seba, ale naďalej ostávame výborní kamaráti a milujúci rodičia našej dcérky.“ Podľa informácií Nového Času však boli obaja „kamarátmi“ už dlhé roky.

Otvoriť galériu

Na verejnosti sa spolu neukazovali a ich sociálne siete tiež zívali prázdnotou, čo sa ich spoločných fotiek týka. „Barbora už dávno rezignovala. Neklapalo im to celé roky,“ povedal Novému Času zdroj zo šoubiznisu, ktorý dvojicu veľmi dobre pozná. Zdá sa, že obaja tak hrali pred verejnosťou divadielko, len aby zahmlili problémy a krízy, ktorými celý ten čas prechádzali, alebo to robili len kvôli svojej dcére. Každý si to tak riešil po svojom. Popovič sa zavalil prácou a výnimkou neboli ani jeho časté „výjazdy“ do Ameriky, kde trávil dlhé týždne. Rakovská tak musela dlhodobo zaskakovať za oboch rodičov, čo bolo pre ňu, ako sama priznala, náročné. Najväčšou oporou boli pre ňu jej rodičia, bez ktorých by to podľa jej slov určite nezvládla. S dcérou Amiou tak mali svoj vlastný život na Slovensku bez Popoviča, ktorý bol dlhé obdobia len virtuálnym otcom.

 

Myslela na budúcnosť

Rakovská sa v minulosti objavila vo viacerých televíznych projektoch. Po narodení dcérky a menšej pauze sa však pomaličky opäť dostávala do pracovného kolotoča a ako sa zdá, po nejakom čase už Popovič do jej sveta veľmi nepatril. Ako totiž priznala, väčšinu času bol za veľkou mlákou a ona si tu žila svoj vlastný život. Jej vzťah s hudobníkom totiž fungoval predovšetkým na sociálnej sieti, kde spolu kvôli odlúčeniu komunikovali. Barbora sa v januári 2015 stala moderátorkou v rádiu, kde ťahá dodnes ranné šichty s budíčkom niečo pred štvrtou ráno, spolupracuje s viacerými značkami, pre ktoré je reklamnou tvárou, moderuje akcie, píše knihy a sem-tam sa postaví pred fotoobjektív ako modelka. A v neposlednom rade je mamou. Zdá sa, že pracovné vyťaženie bolo pre ňu nielen poistkou do budúcnosti, čo sa zárobkov týka, ale aj možnou náplasťou na nefunkčný vzťah, ktorý umelo ťahali dlhých osem rokov.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


A shot of a young woman standing outdoors with her arms outstretched
Po 10 dňoch prichádza ZMENA: Takéto počasie si pre nás prichystal víkend!
Na archívnej snímke z 8. júla 2018 osobný vlak, ktorý sa vykoľajil v provincii Tekirdag,
Hrozivá nehoda vlaku po sebe zanechala 25 mŕtvych: Dočkajú sa pozostalí spravodlivosti?!
Na archívnej snímke z 12. mája 1986 helikoptéra  rozprašuje chemikálie na elimináciu radiácie.
Výbuch v atómovej elektrárni v Černobyle navždy zmenil svet: Tieto chyby sa už nikdy nesmú opakovať
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
Zelenskyj mal na linke významných mužov USA: Okrem vďaky nezabudol ani na dôležitú výzvu
"Gera, Germany - September 29, 2012: empty banana cardboard boxes on a pile. Rest of a fleamarket. In this boxes were books for a fleamarket and now they are empty and on a pile for waste."
V prepravkách s banánmi objavili šokujúci náklad: Zamestnancom supermarketov takmer oči vypadli!
Ilustračné foto
Kyjev získa obrovskú podporu: Krajina sa rozhodla zvýšiť sumu na vojenskú pomoc
Polícia zadržala vnuka obete krátko po čine. Podľa susedov nejde o žiadne neviniatko.
Krvavý kúpeľ v Dlhej nad Váhom: Zabil Marek dedka Ernesta († 67) valčekom na cesto?!
Zviera skrýval pod sakom a počas prejavu ho pustil do rokovacej sály.
Najprv prevážal guľovnicu, teraz vypúšťa holubicu mieru v europarlamente: Odborníci reagujú na Radačovského
8:48 hod. Zakrátko vyšiel a veľmi mu nebolo do reči.
Foto
Na súd s Černákom prišla aj jeho krásna priateľka Monika: Mikuláš povedal len 2 strohé slová
V koncerne VW pracoval niekoľko rokov v rámci rôznych značiek.
Foto
Jozef Kubáň prerazil vo svete automobilového dizajnu: Čínske fára bude navrhovať Slovák!
Zamestnanci RTVS protestovali v čiernom oblečení.
Nový zákon Šimkovičovej vyvoláva vášne: Zamestnanci RTVS protestovali v čiernom
Gukeš D sa počas Turnaja kandidátov snažil zachovať si chladnú hlavu.
Mladý Ind môže prepísať históriu šachu: Prefíkaná taktika ho dostala až k vrcholu!