Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.04.2017 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

René Štúr: Malachovského vymenil za Bezdedu! Prečo sa dvojica rozišla?

V markizáckej šou si našiel nového parťáka! Herec a zabávač René Štúr, ktorý ešte donedávna tvoril tandem so Sväťom Malachovským, trávi momentálne čoraz viac času so spevákom Tomášom Bezdedom. Čo je za tým a prečo sa cesty kedysi zohranej dvojice rozišli?

Po dlhšom čase katapultovala herca a zabávača Reného Štúra na výslnie markizácka šou Tvoja tvár znie povedome. „Síce som predtým hral v seriáli Atletiko Cvernofka a účinkujem v Radošinskom naivnom divadle, vždy je to tak, že keď nie ste na obrazovke, akoby ste nežili,“ povzdychne si René, ktorého ponuka účinkovať v šou plnej premien veľmi potešila.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Som rád, že prišla táto príležitosť, lebo aj keď spievam rád, mám sa ešte stále čo učiť,“ vysvetľuje Štúr, ktorý je rodený komik. Svoj bezprostredný zmysel pre humor zúročil aj pri imitovaní speváčky Christiny Aguilery, keď ho kostymérky navliekli do napasovaného outfitu a on sa musel producírovať a tancovať v obrovitánskych podpätkoch. „Balansoval som, aj som skoro spadol. Dámy, skláňam sa pred vami, kráčať po schodíkoch na javisko v desaťcentimetrových štekloch nie je vôbec sranda! Našťastie som si neublížil ani nikomu inému, takže misia bola splnená.“

A keďže k sexi speváčke okrem podpätkov patrí aj výrazný mejkap, Reného pokožka nezvyknutá na líčenie sa začala maskérskym zásahom brániť. „Okolo očí sa mi vyhodili vyrážky a trápia ma doteraz,“ ukazuje herec a pokračuje: „Pre chlapov v tejto súťaži je asi najhoršie dávať si dole očné linky. Tie farby mi na očiach zostávajú ešte ďalšie tri dni a nijako to nejde dole. Raz mi maskérky nalepili aj umelé mihalnice, ktoré som si potom zle odlíčil a po mesiaci, keď som sa raz ráno zobudil, nedokázal som otvoriť jedno oko.“

 

Keďže v Reného žilách koluje aj horúca macedónska krv, premenu na španielsky idol Antonia Banderasa si zase, naopak, veľmi užíval. „Milujem život a mám rád akčné veci, myslím si, že Banderas mi sadol ako riť na šerbeľ,“ pochvaľuje si herec, ktorého otec bol Balkánec a René sa dodnes stretáva so svojimi nevlastnými súrodencami, žijúcimi v Macedónsku.

Otvoriť galériu

Nový kamoš

V minulosti tvoril Štúr nerozlučný tandem s hercom a spevákom Sväťom Malachovským (44), s ktorým mali vlastnú divadelnú aj televíznu šou, hrajú v Radošincoch a preslávili sa najmä ako robotníci Gejza a Imre v Paneláku. Keď sa z Malachovského stala hviezda v Kredenci a začal nový život, ich cesty sa rozišli. „Všetko to vyplynulo samo a som toho názoru, že netreba tlačiť na pílu... So Sväťom sme v kontakte, naďalej sme kamaráti, akurát naše pracovné cesty sa akosi prirodzene rozdelili. No nie je vylúčené, že sa zase raz nespoja pri spolupráci. Nehľadajte za tým žiadny konflikt,“ uisťuje nás Štúr.

Dnes však vďaka Tvári našiel nového parťáka - speváka Tomáša Bezdedu (31). „Poznáme sa už dlhé roky a navzájom si pomáhame. Tomáš mi teraz veľmi dobre radí v technike spevu. Našiel som v ňom nielen dobrého kamoša, ale i oporu,“ hovorí na Bezdedovu adresu Štúr. Preto ak momentálne nezarezávajú na skúškach k markizáckej šou, trávia spolu celé hodiny v posilňovni a dávajú si poriadne do tela.

„Spoznali sme sa pri športe. A pri športe sa vždy vyfarbí aj charakter človeka, vtedy hneď vidíte, že je niekto zákerný alebo že nevie prehrávať. A Tomáš je taký vlčiak, ťahúň, takzvaný hryzavý typ a nielen dobrý kamoš, ale aj dobrý človek,“ nešetrí komplimenty Štúr. Cvičiť chodia tak trikrát do týždňa a rozhodne sa nešetria. „Navzájom sa hecujeme. Tomáš niekedy vyrobí taký tréning, že nemôžem chodiť ďalšie tri dni. Cvičíme v špeciálnej crossfitovej a vzpieračskej posilňovni, ktorej majiteľ je náš kamarát. Preto nám často ponechá kľúče a my si pri cvičení aj zaspievame,“ približuje nám zákulisie veselých tréningov René, ktorému partnerka Zuzka doma neraz s humorom vyčíta, že sa s Bezdedom vláčia ako dva prívesky. A čo si o tom myslí samotný Bezdeda? „V prvom rade je René veľmi dobrý človek. Je spravodlivý, nenávidí krivdu, je úprimný a priamy. Viem, že sa na neho môžem spoľahnúť a hocičo mu povedať. Každému by som doprial takého kamaráta.“

Otvoriť galériu

Hrdý otec

Po štyridsiatke sa stal René otcom malej Amelie a rodičovstvo si užíva. „Z maličkej sa veľmi teším, je to náš poklad. Trochu ma však mrzí, že mám tak málo času. Dcérka má už rok a ubehlo to ako jeden strih nožničkami,“ vyčíta si otec. „Myslím si, že ženám to tak ani nepríde, lebo sú s deťmi každý deň. Ale muž, keď sa má starať o rodinu a zarábať aj peniaze, ráno vyletí z hniezda a vráti sa až večer, keď je malá už okúpaná a leží v posteli,“ hovorí zabávač, ktorý verí, že všetko sa čoskoro na dobré obráti. „Všetci kamaráti mi hovoria, že môj čas príde neskôr, keď bude mať malá tri roky a bude si cupkať a uvažovať. Teraz potrebuje najmä materinskú lásku a starostlivosť. Našťastie nechodím na fušky do bane alebo do Nemecka,“ uzatvára svoje rozprávanie Štúr.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NOVÝ ČAS Nedeľa, Alexandra Kováčová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Slovensko - Nemecko ONLINE: Sledujte zápas MS v hokeji
Psíka Jeffa našli na ulici v dezolátnom stave
Foto
Keď ho našli na ulici, odpadávala z neho koža: Uvidíte ho teraz, roztopíte sa! Rozkošný chlpáč
Odborníčka na reč tela si všimla na Putinovom prejave zvláštnosť.
Foto
Odborníčka na reč tela o prejave Putina: TOTO bilo do očí, z významu vás strasie!
Aplikácia sleduje aj blížiace sa termíny očkovania.
Foto
Rodičia, vyskúšajte APKU, ktorá pomôže s mnohými problémami: Čo všetko v nej nájdete?
Pápež František
Pápež František vyzval politikov! Slová, ktoré niekto musel povedať
Poprad, Slovakia, October 15, 2014 - People are boarding a Regional Train of the Slovak Railway ZSSK at Poprad Station.
Hororová scéna na železničnej stanici v Pezinku: Rušňovodič bol bezmocný!
Poľskí farmári a ďalší demonštranti sa zhromaždili v centre Varšavy, aby protestovali proti klimatickej politike Európskej únie a proeurópskej vláde Poľska.
Foto
Čo sa to v Poľsku deje?! Ulice zaplnili protestujúci: Európska únia nebude mať radosť
Brad Pitt a Angelina Jolie
Špina sa už valí! Smutné, čo vyšlo na povrch o Angeline Jolie: TOTO že hovorila deťom?!
 Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Foto
Čaputová v Kyjeve: Obrovská pocta! Od Zelenského dostala...
Polícia pátra po 26-ročnom Danielovi Drienovi z Hôrky
Foto
Daniel po príchode do nemocnice spravil niečo čudné a ZMIZOL: Toto je jediná STOPA
F-15 Eagle fighter jets flying above clouds at sunset
Dobré správy pre Ukrajinu: Príde očakávaná zásielka už čoskoro?!
Mária Čunderlíková zomrela vo veku 73 rokov.
Zomrela uznávaná odborníčka Čunderlíková († 73): Za svoj život pomohla tisíckam pacientov