Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.03.2017 13:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Nečakaná hviezda novej Perinbaby Verešová: Postava, o ktorej netušia ani jej deti

Slávna Perinbaba sa vracia! Kultovú rozprávku poznajú malí aj veľkí, pretože už roky býva súčasťou tých najkrajších sviatkov v roku.

Režisér Juraj Jakubisko (78)dal možnosť zahrať si v jej pokračovaní aj novým tváram. Ukázať svoje herecké schopnosti bude mať možnosť aj modelka Andrea Verešová (36). 

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Slovenská modelka žijúca v Česku má zopár hereckých úloh už za sebou. Nedávno si zahrala jednu z hlavných postáv v kriminálnom seriáli slávneho režiséra Jana Hřebejka, Místo zločinu Plzeň a v minulosti sa objavila aj v rozprávke Princ a ja, či v seriáli Svadby v Benátkach. Ponuku do Perinbaby 2 prijala s nadšením. „Samozrejme, že takáto ponuka sa neodmieta. Je to pre mňa veľká pocta a úžasná skúsenosť,“ vysvetľuje bývalá Miss Slovensko a jedna z našich najkrajších modeliek.

Perinbabu miluje od detstva. „Je to jedna z mojich najobľúbenejších rozprávok, preto sa veľmi teším, že môžem byť súčasťou jej pokračovania.“

Otvoriť galériu

Deti o tom netušia

 

Verešová má so svojím partnerom Danielom Volopichom dve deti, dcérku Vanessku (9) a syna Daniela (7). Aj deti rovnako ako ich mama rozprávku o Perinbabe zbožňujú. Možno aj preto, že obaja súťažne lyžujú a táto rozprávka je o zázračnej bytosti, ktorá rozhoduje o tom, kedy bude snežiť. „Občas si spievajú ústrednú pesničku a vedia ju zahrať na flaute a na klavíri. Aj mne prirástla táto krásna melódia k srdcu a sem-tam sa pristihnem, že si ju pospevujem aj ja,“ hovorí Andrea.

Vanesska a Daniel však zatiaľ netušia, že ich mama bude v novej rozprávke hrať. „Detičky to ešte nevedia, bude to pre nich veľké prekvapenie,“ teší sa modelka, a zároveň dúfa, že kým pokračovanie rozprávky uzrie svetlo sveta, nikto im to neprezradí. Perinbaba je pre Andreu prvá väčšia skúsenosť s filmom. Na istý čas teda bude musieť zladiť herecké povinnosti so starostlivosťou o rodinu a prácou modelky, ktorej má stále dosť.

Otvoriť galériu

Bála sa psa

Režisér Juraj Jakubisko slávnu rozprávku oživil po 20 rokoch. Prvá klapka padla minulý mesiac v Kežmarku. Jakubisko na plátne trikovou digitálnou technikou oživí taliansku herečku Giuliettu Masinovú, ktorá hrala hlavnú úlohu Perinbaby, ale aj smrť, Valériu Kaplanovú. Novou postavou a hlavným hrdinom celého príbehu bude syn Jakubka Lukáš. Režisér dal dôveru mladému slovenskému hercovi Lukášovi Frlajsovi známemu z viacerých seriálov. „Teším sa zo spolupráce so skvelými hercami a s úžasným Jurajom Jakubiskom, ktorého si vážim nielen ako umelca, ale aj ako človeka. Pod jeho vedením išlo všetko ako po masle a s veľkou ľahkosťou. Je to pre mňa naozaj veľká česť,“ vyznáva sa Andrea obdivom k Jakubiskovi.

Partnerom Verešovej, ktorá si zahrá zámockú kňažnú, bude Ľubomír Paulovič. „Aj vďaka môjmu rozprávkovému partnerovi som sa na pľaci aj pred kamerou cítila pohodlne a prirodzene, teda až na ťažký dobový kostým s konštrukciou a s obrovským klobúkom na hlave,“ hovorí o nakrúcaní modelka. A čoho sa najviac bála? „Asi scény so psom, ktorý mal roztrhať moju veľkú sukňu. Ako to dopadlo, uvidíte až v rozprávke. Viac zatiaľ prezradiť nesmiem. Som však veľmi rada, že som si v Perinbabe mohla zahrať a dúfam, že divákov nesklamem,“ dodáva nadšene Andrea.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas víkend, Karin Brodňanová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Čokoládová nafukovačka  v tvare plameniaka
Foto
Nenechajte sa oklamať: Prídu vám tieto výtvory reálne? Neuhádnete, aké tajomstvo skrývajú!
Fotografia z miesta nehody v Malackách.
Dráma na stanici v Malackách: Dieťa zasiahol elektrický prúd, ratoval ho vrtuľník
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruským hackerom sa podaril výnimočný kúsok: Z tohto vláda nebude nadšená
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie