Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.04.2017 06:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Tomáš Bezdeda o zásnubách Banášovej: Na svadbe bude mať nečakanú úlohu!

Speváka Tomáša Bezdedu (31) si mnohí pamätajú ako milého benjamínka z prvej série SuperStar,v ktorej si získal srdcia mnohých žien.

Na obrazovkách sa pravidelne objavuje znovu.V šou Tvoja tvár znie povedome sa postupne premení na mnohé svetoznáme hviezdy. Zaujímalo nás preto, čo mu pri nacvičovaní robí najväčší problém, ale aj to, čo hovorí na zásnuby svojej bývalej prominentnej priateľky Adely Banášovej (36).

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Prečo ste prijali ponuku do šou Tvoja tvár znie povedome?

Chcel som predovšetkým spoznať nových ľudí. O niektorých som vedel, že do tejto šou idú a mám ich rád, tak som si povedal, že by to mohla byť skvelá partia a že by sa to mohlo na našich výkonoch odzrkadliť. A je to, samozrejme, pre mňa výzva, ako to celé zvládnem. Je iné tancovať na pódiu, keď máte svoju pohodu s kapelou a s gitarou, ale mať vopred pripravenú choreo­grafiu a spievať cudzie pesničky, to už je iná káva. Ide o šou, treba sa predať, je tam zveličenie, vážnosť, závisí od toho, aká to je pesnička a aký charakter si vyžaduje daná postava. Je úžasné na pár minút prevteliť sa do niekoho iného, vyskúšať si rôzne masky. To je naozaj zázrak, čo dokážu urobiť naši maskéri aj kostyméri.

 

Každý týždeň sa prevtelíte do niekoho iného. Ak by ste si mali vybrať vy, ktorú hviezdu by ste najradšej parodovali?

Určite by som si vybral Bona Voxa z U2, Freddieho, lebo milujem Queen, alebo Jona Bon Joviho. To by sa mi páčilo. Možno mi budú hviezdy naklonené. V každom prípade však mám pred šou veľký rešpekt, lebo často presne to, na čo sa najviac teším, aj najviac pokazím, lebo sa priveľmi sústredím. Budem sa to snažiť prebiť z kola na kolo a nechcem mať veľké oči. Zaspievam vždy naplno, ako to je v mojich silách, budem sa snažiť čo najviac hlas prispôsobiť danej postave aj s mimikou a gestikuláciou, lebo o tom to je. Nesmiem tam byť ja, ale niekto iný. Budem sa snažiť nebyť trápny, ale aj keby som bol, tak si poviem, že to tak malo byť.

Na čo sa diváci môžu tešiť v prvej časti?

Môžu sa tešiť už len na to, keď vystúpim z výťahu. (smiech) Bude to veľká zábava. Každý z nás podáva stopercentný výkon, na každom čísle som sa veľmi pobavil. Musím povedať, že sme skvelá partia a dovolím si tvrdiť, že som takú ešte nezažil, a to som už bol v SuperStar, v Let´s Dance aj Wipeout. Trávime spolu čas aj po nakrúcaní, stále sa smejeme.

Otvoriť galériu

Čo vám robí v šou najväčší problém?

Nie je to sranda, keď sa z týždňa na týždeň musíte naučiť nový text aj choreografiu. Najhoršie je, keď si myslíte, že text dokonale viete, choreograf vám ukáže nejaké kroky a zrazu zistíte, že ste všetko zabudli. Stres, panika...

Ako ste spomínali, boli ste vo viacerých súťažiach a vždy ste sa umiestnili veľmi dobre. Čím to podľa vás bolo?

Asi netlačím až tak na pílu. Je lepšie makať a robiť pre to všetko, ale netlačiť na pílu.

Myslíte si, že nastane rovnako ako po SuperStar „Bezdedománia“?

Budem vďačný, keď sa to bude ľuďom páčiť a keď im budem robiť radosť. Viem, že nevyhoviem každému, ale keď niečo také nastane, budem sa len tešiť.

Ľudia si vás pamätajú ako nie príliš zdatného tanečníka. V novej šou sa však musíte hýbať aj ako žena...

No veď toto. (smiech) Hlavne podpätky mi robia problém, čo vám budem hovoriť. Obujete si vysoké topánky a máte pocit, že hore je chladnejšie a že máte hlavu v oblakoch. Sem-tam ma aj zahojdalo, ale keďže som hokejista a mám taký medvedí zadok, tak som to vybalansoval. Klobúk dolu pred ženami. Už viem, čo to je nosiť podpätky a už sa nečudujem, že keď je nejaká svadba, tak po polnoci zahodia topánky a tancujú bosé. Uznávam každú ženu, lebo naozaj to nemáte ľahké.

Aký je to pocit, keď vás prezlečú za ženu a dokonale nalíčia?

Tak som sa do toho vžil, až som sa bál, aby ma to neprevalcovalo. (smiech) Ale nepodarilo sa to a som rád. Pristihol som sa pri tom, že som išiel po nákupnom centre a skúšal som si, aké je to ísť ako žena. Hovorím si: ,Preboha, stop!᾽ Keď ma púdrovali napríklad v SuperStar, tak ma to otravovalo. Teraz si to užívam, zavriem oči a pospím si. Potom je to vážny moment prekvapenia aj pre mňa aj pre členov štábu. Pozeráte do zrkadla a neviete, kto ste. Vznikajú aj veľmi vtipné momenty, keď musíte režisérovi vysvetľovať, kto vlastne v skutočnosti ste. (smiech)

Viacerým účinkujúcim z predchádzajúcich častí šou po skončení pribudlo veľa práce a bol o nich omnoho väčší záujem. Máte tiež takéto očakávania?

Určite to človeka zviditeľní, ale vôbec sa na to nespolieham. Úplný základ je pre mňa robiť svoje vlastné pesničky, lebo som si už prešiel mnohými súťažami. Ten efekt potom nie je dlhodobý. Musíte mať vlastné skladby, ktoré robia ľuďom radosť, viažu sa im na ne rôzne spomienky, a to je tá najdlhšia sláva. To je to, prečo robím to, čo robím. Nikto nepovedal, že to bude ľahké. Beriem to veľmi triezvo a s veľkou pokorou.

Živíte sa iba hudbou? Dá sa to?

Dá, ale musím sa obracať. Robím súkromné akcie, hrávam na svadbách, na festivaloch, mestských slávnostiach. Mám pomerne dosť ponúk. Tento rok bol veľmi dobrý, to som nečakal.

Otvoriť galériu

Kedysi ste tvorili pár s Adelou Banášovou. O ďalších ženách vo vašom živote sa však nevie. Ste zadaný?

Nie som. Bol som zaľúbený celkom vážne pred rokom a pol, ale nevyšlo to. Preto som o tom ani nikde nerozprával. Keby som mal vzťah, nemám problém o tom rozprávať. Dvakrát po sebe som sa zoznámil so ženami, ktoré ma zaujali, ale s ktorými to nevyšlo. Asi to tak malo byť. Som slobodný bezdetný Bezdeda.

Ale do budúcnosti uvažujete nad tým, že by ste sa stali otcom a mali kompletnú rodinu?

Samozrejme. Verím, že to do 35 stihnem. Chcel by som mať rodinu. Myslím si, že môžeme mať pesničky, ktoré tu po nás zostanú, umelecké diela, knihy... Najväčším poslaním v živote sú však deti, to je to, pre čo žijeme. Je to ten najväčší dar a viac ako umenie. Rodina je základ a žena má obrovskú psychickú silu podržať chlapa v ťažkej chvíli, stačí pohladenie. Ženy sú často silnejšie ako chlapi a deti ich spájajú. Štve ma, že malichernosti rozvádzajú ľudí. Možno je to aj tým, že sme sa stali podnájomníkmi v našom štáte. Nemáme byty, splácame ich 30 rokov a sme v strese, nemáme istotu, keď sa niečo stane, že vám nezoberú byt. Myslím si, že aj preto je veľa rozvodov, ľudia sú veľmi nervózni.

Čo hovoríte na zasnúbenie vašej bývalej priateľky Adely Banášovej?

Včera sme sa stretli ako veľmi dobrí kamaráti, kecali sme spolu. Hocikedy si zavoláme, stretneme sa. Mal som z nej veľmi dobrý pocit, dobre mi to padlo a myslím, že aj Adele. Povedal som jej, že jej to veľmi prajem, je to rozumná baba, vie, čo robí a už si robím z toho srandu, že budem asi aj svedok na svadbe. Už sme sa dohodli. (smiech)

Máte v šoubiznise aj nejakých priateľov?

René Štúr je môj veľmi dobrý kamarát, aj Rišo Lintner, Ďurko Topor z Tublatanky. S Reném chodíme do posilňovne, hráme hokej. Ale som veľmi rád, že v šou Tvoja tvár znie povedome sa tvorí vynikajúca partia.

Otvoriť galériu
René Štúr patrí k jeho najlepším kamarátom.
Zdroj: Andrea Jacenková, Nový Čas víkend

Žijete stále v Žiline?

Bývam v Bratislave v podnájme. Ale keď som v Žiline, samozrejme, som u rodičov. Majú dvojgeneračný dom, tak by bolo čudné, keď som sám, žeby som býval niekde inde. Chcem však riešiť už aj vlastné bývanie, keď budem mať frajerku. (smiech)

Ak by ste si podali zoznamovací inzerát, čo by v ňom bolo?

Som veľmi tvrdohlavý a aj veľmi spravodlivý a často dávam viac, ako prijímam. Každého beriem, aký je, a nikoho sa nesnažím pretvárať. Na ženách mi neimponuje asi len fajčenie. Ale aj to sa dá odpustiť, keď je človek zamilovaný. To robíte veci, ktoré nevysvetlíte. (smiech)

Čo vás čaká v najbližšej budúcnosti?

Mám naplánované nejaké koncerty, vystúpenia a chcem sa sústrediť hlavne na vlastné pesničky. Pre speváka je to to najpodstatnejšie, aby svojou hudbou ľuďom robil radosť.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas víkend, Karin Brodňanová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Študenta brutálne umučili na smrť: Popáleniny, rozdrvené kosti a rezné rany! Všetko bol nakoniec OMYL?
(ilustračné foto).
Letisko Košice odštartovalo tohtoročnú sezónu: Čakajú vás NOVINKY! Aha, kam sa bude dať letieť
Jeden z vodičov, ktorý mal z nezistených príčin prejsť do protismeru, mal pozitívnu dychovú skúšku na alkohol.
Hrôzostrašná nehoda pri Piešťanoch! Opitý vodič prešiel do protismeru, nasledovalo peklo
Ruský letecký útok v Kyjeve 25.3.2024
Aktualizované
Poplach v Kyjeve, začínajú evakuovať nemocnice! Strach vyvolalo mrazivé video
(ilustračné foto).
Ženu odsúdili na 7 doživotných trestov a 1794 rokov väzenia: Čo spravila?
(ilustračné foto)
Plánovanie útoku na ciele spojené s Ukrajinou: Sila, kto mal Rusku pomáhať v Londýne!
(ilustračná foto)
Pozor, TU sa pohybuje medvedica s mladými! Buďte veľmi opatrní
Footballer takes the corner. Detail of player's legs and the ball during soccer match.
Veľké priznanie profesionálnych futbalistov: V TENTO deň svetu povieme, že sme GAYOVIA!
(ilustračné foto)
Večerný beh prinesie dopravné obmedzenia! V tomto meste sa pripravte
Ilustračné foto
Biznis s falošnými potvrdeniami? Ukrajinci sa chceli vyhnúť vojne, takto to dopadlo
Police officer with a German shepherd police dog
Obrovský úlovok policajného psa: Otvorili drevené debny z Maroka a nestačili sa diviť
predseda českého Senátu Miloš Vystrčil
Predseda českého Senátu Vystrčil: Štáty V4 kedysi v EÚ trucovali, Česko sa zmenilo