Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.04.2017 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Ako schudli celebrity: Puklušová aj Gregorová nedajú dopustiť na jednu vec!

Prebytočným kilám vyhlásili vojnu a tuky rázne poslali do spaľovne. Opýtali sme sa známych tvárí, aká bola ich cesta za štíhlou líniou.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Čo si museli odoprieť a naopak, ako zmenili svoj nezdravý životný štýl? O tom, že celebritné návody na chudnutie skutočne zaberajú, svedčia aj ich fotografie z tučnej minulosti.

Natália Puklušová (31): Ranné smoothie

Otvoriť galériu
Natália Puklušová
Zdroj: Majo Peiger, Nový Čas

Z bacuľky je atraktívna žena! Keď Puklušová v roku 2008 účinkovala v šou Elán je Elán, mala niekoľko kíl navyše. Keďže herečka cvičenie neznáša, musela upraviť stravu. Vyskúšala aj prísny makrobiotický spôsob stravovania, založený najmä na čerstvej domácej zelenine, ale zistila, že tadiaľ cesta nevedie. Nakoniec si zamilovala ovocné a zeleninové šejky. „Každý deň si poctivo robím ranné šejky a smoothie. Nabíjajú ma energiou, majú veľa vitamínov, vlákniny, minerálov a všetkého, čo telo potrebuje,“ hovorí nadšená vyznávačka zdravej stravy, ktorá zamotala hlavu ženatému scenáristovi Andymu Krausovi. A to, že v zdravom tele je zdravý duch, pocítila Natália na vlastnej koži. „Prestala som mávať migrény a zažívacie problémy, všetko v tele mi funguje, ako má. Odporúčam to naozaj všetkým. Ráno mi to zaberie desať minút, šejk ma dokonale zasýti a vyhladnem až poobede okolo druhej.“

Andy Hryc (67): Obmedziť alkohol!

Otvoriť galériu

Povesť vášnivého jedáka má aj herec Andy Hryc. No pravda je taká, že viac ako gastronomický zážitok ho láka vinárčenie. „Stravujem sa veľmi racionálne, ale vypijem dosť veľa vína, čo sú takzvané rýchle kalórie. Celý život som jeho neriadený konzument. Navyše, nerobí mi zle, akurát z neho priberám. Denne, ak sa nič nedeje, totiž vypijem aj liter vína a ak sa niečo deje, aj viac,“ smeje sa Hryc a priznáva, že plánuje chudnúť. Dokonca už vie ako na to. „Kebyže teraz prestanem piť víno, za mesiac mám dole desať kíl. Môj kardiológ, vždy keď sa pozerá na môj krvný obraz, nadáva. Mám totiž lepšie pečeňové testy ako on, ktorý nepije.“

Milan Junior Zimnýkoval (38): Vypustil colu

Otvoriť galériu

 

V roku 2010 bol Junior ešte o 30 kíl ťažší a vyzeral ako poriadny maco. Dnes s pokorou priznáva, že to bol následok divokého životného štýlu. „Už som mal len jedny rifle, ktoré mi boli dobré, lebo taká veľkosť sa tu ani nedala kúpiť a do Ameriky som nechodieval. Nosil som raperské mikiny po kolená, ktoré sa nehodili k človeku, ale skôr k bravčovému,“ kriticky priznáva moderátor a netají sa ani tým, že jedol nepravidelne a keď naňho prišiel nočný hlad, doprial si hotové hody. „Nemal som problém objednať si večer veľkú pizzu, zjesť ju sám a k tomu vypiť liter koly na posedenie. Bolo treba schudnúť - nevládal som, lebo som bol tučný a problémy mi robilo aj zaviazať si šnúrky,“ vysvetľuje Junior. A ako znie jeho recept na redukciu hmotnosti? „Vypustiť kolu a biele pečivo pre začiatok úplne stačí,“ hovorí muž, ktorý ani dnes nepatrí k ultrašíthlym chlapom, ale uvedomuje si to. „Žena mi často hovorí, že toto 130-kilové vrece malo sebavedomie ako Pavarotti. Myslím si, že doteraz rozlaďujem veľa ľudí tým, že mám bradu a nenosím veľkosť M,“ uzatvára moderátor.

Hana Gregorová (64): Zázračný sirup a žiadna múka!

Otvoriť galériu
Hana Gregorová
Zdroj: Andrea Jacenková, Nový Čas

Slovenská herečka bola vždy krv a mlieko, jednoducho žena, ako sa patrí. S pribúdajúcim vekom sa ale začali čoraz viac kilečká lepiť aj na Hanu Gregorovú. Vždy dokonale upravená diva sa najprv snažila nadváhu zamaskovať voľnejším oblečením, no nakoniec neotáľala a pred dvoma rokmi jej vyhlásila vojnu!

„V rámci detoxu tela som prvých desať dní začala užívať špeciál­ny sirup a postupne som vylúčila chlieb, ryžu, zemiaky a akúkoľvek múku,“ prezrádza Gregorová tajomstvo svojej línie. Nestarnúca Slovenka si štíhlu figúru udržala bez jojoefektu, dokonca učarovala aj mladému zajačikovi Ondřejovi Koptíkovi. Dnes je o poznanie chudšia ako kedysi. Aj preto nás zaujímalo, koľko kíl sa jej podarilo zhodiť. „Nikdy som sa nevážila, a to, či som pribrala alebo schudla, rozpoznám vždy iba podľa oblečenia.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NOVÝ ČAS Nedeľa, ako

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




early rush hour scene with lens flares
Opatrne na cestách: Rýchlostnú cestu úplne uzavrú! Polícia uviedla dôvod
Bývalý politik SNS sa rozčuľoval, že nič nespáchal a považuje to za politickú objednávku.
Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu: Exšéf SNS sa nedostavil! Čo sa dialo ďalej?
Dušan Gabáni má na konte niekoľko ocenení.
Foto
Strach o športového moderátora: Populárneho Dušana Gabániho museli oživovať
Muž parkoval na mieste vyhradenom pre ZŤP, odmietol dychovú skúšku
Muž zaparkoval tam, kde nemal: Polícii kládol odpor! Sila, čo o ňom neskôr zistili
Measuring radiation with a modern digital handheld device
Stav radiácie na Slovensku: Takto sme dopadli my, čo iné krajiny Európy?
(ilustračné foto)
Rozruch v Rusku: Plánované útoky? Zásah bezpečnostnej služby
Andrej Danko mal v bratislavskej Dúbravke nehodu.
Polícia zverejnila VIDEO dopravnej nehody Andreja Danka
Ilustračné foto
Zadržali dvoch mužov podozrivých zo špionáže: Sila, ako sa maskovali!
(ilustračné foto)
Mimoriadna dopravná kontrola: Odhalené priestupky a prekvapenie pri dychovej skúške!
Andrej Danko počas upratovania Dúbravky.
AktualizovanéFoto
Danko pri zametaní v Dúbravke ukázal zlomený zub: Polícia sa vyjadrila k zverejneniu kamerových záznamov
(ilustračné foto).
Vodiči, toto vás nepoteší: Uzáverou prejde až osem tunelov! Ide o frekventované úseky
Kráľ Karol bojuje s rakovinou.
ZLÉ správy o zdravotnom stave kráľa Karola: To, čo sa v Británii deje, naznačuje jediné