Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.12.2016 19:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Banášová a Vincze o svojom vzťahu: Viktor prezradil, aká je Adela v súkromí!

„Mali sme štedrý rok.“ To si môžu z úprimného srdca povedať niektoré známe tváre, ktorým rok 2016 priniesol novú lásku, úspech v práci, olympijské zlato alebo radosť z očakávania bábätka. Nám o svojom šťastí porozprávali trošku viac a dozvedeli sme sa aj, ako u nich vyzerajú Vianoce.

Lenka Vavrinčíková (29)

Otvoriť galériu

Tento rok bol pre vás veľmi štedrý...

Bola to hlavne zásluha šou Tvoja tvár znie povedome, kde som sa mohla ľuďom predstaviť v úplne inom svetle ako iba rosnička. Veľa ľudí som tým možno prekvapila, ale som veľmi rada, že som mohla ukázať aj túto svoju, doteraz skrytú stránku. Mala som okolo seba veľa pozitívnych reakcií a hlavne som si mohla na vlastnej koži vyskúšať, aké je to byť súčasťou takejto veľkej šou. A bolo to naozaj výnimočné a som za to vďačná.

Čo bolo pre vás v roku 2016 najkrajšie?

Ťažko vypichnúť len jeden moment z tohto roku. Bolo ich veľa, či už v práci, alebo v súkromí. Celkovo sa na rok 2016 nemôžem sťažovať, aj keď mal možno nejaké chybičky krásy. Takže ak bude rok 2017 aspoň taký dobrý ako tento, budem spokojná.

Ako budete tráviť tieto Vianoce?

Na Vianoce budeme s priateľom a potom, samozrejme, aj s našimi rodinami. Budú to aj pokojné aj bujaré Vianoce, keďže sa chystáme aj na obľúbené ničnerobenie a sledovanie rozprávok, ale už máme v pláne aj nejaké akcie s kamarátmi, takže budú aj veselé. Na stole sa spojili zvyky našich dvoch rodín - od priateľa máme bielu šošovicovú polievku, rozkrajovanie jabĺčka a cesnak, ktorému sa ja úspešne vyhýbam. A od nás máme oblátky s medom a lúskanie orechov, aby sme vedeli, či budeme zdraví. A potom klasika, ryba a dva šaláty. Jeden majonézový a druhý obyčajný zemiakový. Pod obrus si dáme nejaké peniažky a šupinky z kapra, aby sa nám v ďalšom roku darilo.

Keby ste si mohli vybrať materiálny darček, čo by vás potešilo?

Máme taký zvyk, že si s Ježiškom píšeme maily na inšpiráciu, čo by nás potešilo. Medzi želaniami sú nejaké babské čačky-mačky, kozmetika, voňavka a také tie klasické darčeky.

Adela Banášová (36) 

Tento rok bol pre vás veľmi štedrý...

Každý deň mám plný a pestrý, že by som niekedy nevedela zrekapitulovať ani minulý týždeň. Mojim zámerom je všetko robiť v nejakom pozitívnom prejave lásky. Či už voči ľuďom, práci, životu. Ale prirodzene, že občas energiu neustrážim a prepadnem horším náladám. Ten minulý rok bol láskavý vo všetkom. Aj to, čo možno nepôsobilo z nášho pohľadu príliš potešujúco, malo v konečnom dôsledku význam. 

Čo bolo pre vás v roku 2016 najkrajšie?

Určite Sajfova svadba. Krásna výzdoba, krásny pár, krásna udalosť, skvelí pozvaní hostia. Jeden špeciálne, zmenil môj život. (smiech) 

Ako budete tráviť tieto Vianoce?

Veľmi sa teším na oddych. Vianoce budem tráviť s rodičmi mimo domu. Je to pre nás taký spoločný darček, že si darujeme spoločný výlet a pokoj v horách. Neskôr dobehneme Vianoce s Viktorom a potom aj so sestrou a s jej rodinou. 

Keby ste si mohli vybrať materiálny darček, čo by vás potešilo?

Dovolenka, výlet, oddych, zážitok. Je to materiálne, stojí to peniaze, ale pre mňa sú to vždy dobre investované peniaze.

Otvoriť galériu
Adela Banášová a Viktor Vincze
Zdroj: Andrea Jacenková, Nový Čas víkend

Viktor Vincze (25) 

Tento rok bol pre vás veľmi štedrý...

Koncom minulého roka som si hovoril, že tento by mohol byť prelomový. Toto želanie sa splnilo na všetkých frontoch, čo som ani nečakal. V práci super, doma super a ešte som aj zdravý. Neviem, čo viac by som si mohol priať. Aj láska prišla ako blesk z jasného neba. Je nám spolu perfektne. Neexistuje zatiaľ žiadne ale. Všetko je stopercentné. 

Adelu ste vnímali už ako pubertiak v Superstar. Čím vás prekvapila?

Doma je celkom taká primitívka ako ja. (smiech) Prekvapilo ma to, ale zároveň sa mi to aj veľmi páči. Adela je veľmi prirodzená rovnako doma ako v telke, ale potom má aj takú stránku, kde je vyslovene chlapčensko-tínedžerská. Mám rád drsný humor a na tom sa vždy najviac nasmejeme. 

Minulý rok ste si naplánovali ako prelomový, tak aký bude ten budúci?

Povedal som si, že chcem byť úplne šťastný. To asi zahŕňa úplne všetko, čo sa môže stať doma aj v práci, skrátka, že všetko pôjde, ako má, aby som bol bez pochýb stopercentne rád z toho, čo mám. Kto vie, čo to bude? 

Ako budete tráviť tieto Vianoce?

Ako všetkých 25 rokov svojho života. Stretneme sa celá rodina u našich. Boli roky, keď nás bolo aj vyše dvadsať. Tým, že s Adelkou to bolo nečakané, nebudeme spolu, pretože cez sviatky bude so svojimi rodičmi v Nemecku.

Dominika Cibulková (27) 

Otvoriť galériu
Dominika Cibulková
Zdroj: Marián Peiger, Nový Čas

Tento rok bol pre vás veľmi štedrý...

Som veľmi spokojná s tým, čo som tento rok dosiahla po tenisovej stránke a som veľmi šťastná v súkromnom živote. S manželom sme spolu už 7 rokov a v lete sa nám splnil sen a mali sme nádhernú svadbu. Získala som štyri tituly, hrala som sedemkrát finále, vyhrala som turnaj majsteriek a dosiahla kariérne maximum. Za takými úspechmi je dlhoročná práca, tento rok je akýmsi zadosťučinením za to všetko, čo som tomu obetovala. Viac vecí do seba začalo postupne zapadať, zlepšila som sa po hernej stránke, lepšie zvládam stresové situácie počas zápasov. Takže je to sumár viacerých okolností a vecí, ktoré do seba zapadli, a veľmi sa z toho teším. 

Ľahko sa zvyká na to byť svetovou tenisovou päťkou?

Samozrejme, že je to krásny pocit, ale už sa pripravujem na novú sezónu na Miami. Trénujem trojfázovo každý deň, čakajú ma nové výzvy, na ktoré sa teším. Priznám sa, už som už myšlienkami v novej sezóne. 

Ako budete tráviť tieto Vianoce?

Na Vianoce letíme z Ameriky domov, nedokážem si predstaviť sviatky bez rodiny a domácej kapustnice od babiny. Milujem tú domácu pohodu, rozprávky v telke a pár dní ničnerobenia. Štedrú večeru budeme mať moja aj manželova rodina spolu už druhý alebo tretí rok. Keďže nie som na sladké, z koláčikov len ochutnám, ale kapustnica a zemiakový šalát, mňam, to už je niečo iné! (smiech)

Matej Tóth (33)

Otvoriť galériu
Matej Tóth
Zdroj: Andrea Jacenková, Nový Čas víkend

Tento rok bol pre vás veľmi štedrý...

Keď som hodnotil takto pred rokom rok 2015, povedal som, že mi vyšlo úplne všetko a je to najlepší rok v mojej kariére, ale ak mi v roku 2016 nevyjde nič, a olympiáda áno, bude rok 2016 ešte lepší. A niekto tam hore to zobral doslova a aj keď som sa počas celého roka boril so zranením píšťalovej šľachy, zlato z Ria všetko zvrátilo a zmenilo túto sezónu na najlepšiu v mojej kariére. Navyše aj v osobnom živote všetko klapalo výborne. 

Čo bolo pre vás v roku 2016 najkrajšie?

Zo športového hľadiska jednoznačne olympiáda, ale aj v osobnom živote bolo toho viac. Opäť sme prežívali prvý deň v škole, tentoraz u dcérky Ninky, manželka úspešne začala v novom zamestnaní, dcérke Emmke sa skvele darilo v škole a na tanečnej. A hlavné a najkrajšie pre mňa je, že sme tento rok prežili v zdraví a v láske. 

Ako budete tráviť tieto Vianoce?

Bude to pre nás už tradičné trojdnie. Na Štedrý deň sme doma v Banskej Bystrici, užijeme si deň bez mobilov, pripravíme všetko na večeru a keď sa zotmie, odoberieme sa do spálne pomodliť sa a keď sa vrátime do obývačky, pod stromčekom už, dúfame, budú darčeky. Dievčatá však ešte musia vydržať, lebo predtým sa navečeriame. Tradične oblátky s medom a s cesnakom, ovocie a orechy, kapustnicu, rybu so zemiakovým šalátom, pre mňa bude grilovaná ryba so zeleninovým šalátom a potom už hurá pod stromček. Na druhý deň si to zopakujeme u svokrovcov a na Druhý sviatok vianočný u mojich rodičov. 

Keby ste si mohli vybrať materiálny darček, čo by vás potešilo?

Mne k spokojnému životu absolútne nič nechýba, takže aj keď sa ma manželka pýta, čo by som si prial, tak jej neviem odpovedať. Pre mňa bude najkrajším darčekom radosť v očiach našich detí. Je dobrý pocit byť obdarovaný, ale oveľa krajšie je dávať.

Zlatica Švajdová-Puškárová (39) a Patrik Švajda (43) 

Otvoriť galériu
Zlatica Švajdová-Puškárová a Patrik Švajda
Zdroj: Andrea Jacenková, Nový Čas víkend

Tento rok bol pre vás veľmi štedrý...

Zlatica: Bol to skvelý rok, korunovaný radosťou, že sa naša rodinka rozrastie. V práci som si vychutnala spravodajstvo a volebné nasadenie, ktoré milujem. Som vďačná za mnohé televízne, ale aj iné pracovné príležitosti, vďaka ktorým som spoznala množstvo skvelých, inšpirujúcich ľudí. Okrem toho sme veľa cestovali a užívali si rodinnú pohodu. Každý rok si prajem iba to, aby sa nič nezmenilo a našťastie sa mi to zatiaľ krásne plní.

Patrik: Radosť mi priniesli aj synovia. Sú to skvelí parťáci. Leo nám začal chodiť do školy, takže máme doma čaro prvých slov a písmen. 

Čo bolo pre vás v roku 2016 najkrajšie?

Zlatica: Určite zistenie, že čakám dieťatko. Pre mňa je to životný zázrak a som vďačná, že ho môžem opäť prežívať. Našťastie sa cítim perfektne, tak­že sa týmto obdobím nechávam príjemne unášať.

Patrik: Z toho sa teší celá naša rodina. Našťastie aj tento rok nás obchádzali choroby, takže ďalšieho vnúčika, alebo vnučku si užijú aj naši rodičia a Zlatkina stará mama. 

Ako budete tráviť tieto Vianoce?

Zlatica: Vianocujeme s mojimi rodičmi a so stále čipernou starou mamou. Súčasťou nášho života je aj Samko a Paťo, takže doobeda ide Paťo s Leom za nimi a svokrovcami. Vtedy máme čas všetko sviatočne pripraviť bez toho, aby nám chlapi vyjedali dobroty. (smiech) K vianočnému stolu sa slávnostne oblečieme a zachovávame tradičné zvyky. Každý si dá šupinu z kapra pod obrus, pomodlíme sa, krájame jabĺčko, aby ak sa niekto vo svete stratí, vždy našiel tú správnu cestu. Tradíciou sú aj oblátky s medom. A ak nezaspíme, ideme na polnočnú omšu.

Patrik: O vianočné kapry sa vždy postará môj otec a ja zase prispievam na sviatočný stôl sumcom z našich letných dobrodružstiev na Domaši.

 
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas víkend, Karin Brodňanová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


A shot of a young woman standing outdoors with her arms outstretched
Po 10 dňoch prichádza ZMENA: Takéto počasie si pre nás prichystal víkend!
Na archívnej snímke z 8. júla 2018 osobný vlak, ktorý sa vykoľajil v provincii Tekirdag,
Hrozivá nehoda vlaku po sebe zanechala 25 mŕtvych: Dočkajú sa pozostalí spravodlivosti?!
Na archívnej snímke z 12. mája 1986 helikoptéra  rozprašuje chemikálie na elimináciu radiácie.
Výbuch v atómovej elektrárni v Černobyle navždy zmenil svet: Tieto chyby sa už nikdy nesmú opakovať
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
Zelenskyj mal na linke významných mužov USA: Okrem vďaky nezabudol ani na dôležitú výzvu
"Gera, Germany - September 29, 2012: empty banana cardboard boxes on a pile. Rest of a fleamarket. In this boxes were books for a fleamarket and now they are empty and on a pile for waste."
V prepravkách s banánmi objavili šokujúci náklad: Zamestnancom supermarketov takmer oči vypadli!
Ilustračné foto
Kyjev získa obrovskú podporu: Krajina sa rozhodla zvýšiť sumu na vojenskú pomoc
Polícia zadržala vnuka obete krátko po čine. Podľa susedov nejde o žiadne neviniatko.
Krvavý kúpeľ v Dlhej nad Váhom: Zabil Marek dedka Ernesta († 67) valčekom na cesto?!
Zviera skrýval pod sakom a počas prejavu ho pustil do rokovacej sály.
Najprv prevážal guľovnicu, teraz vypúšťa holubicu mieru v europarlamente: Odborníci reagujú na Radačovského
8:48 hod. Zakrátko vyšiel a veľmi mu nebolo do reči.
Foto
Na súd s Černákom prišla aj jeho krásna priateľka Monika: Mikuláš povedal len 2 strohé slová
V koncerne VW pracoval niekoľko rokov v rámci rôznych značiek.
Foto
Jozef Kubáň prerazil vo svete automobilového dizajnu: Čínske fára bude navrhovať Slovák!
Zamestnanci RTVS protestovali v čiernom oblečení.
Nový zákon Šimkovičovej vyvoláva vášne: Zamestnanci RTVS protestovali v čiernom
Gukeš D sa počas Turnaja kandidátov snažil zachovať si chladnú hlavu.
Mladý Ind môže prepísať históriu šachu: Prefíkaná taktika ho dostala až k vrcholu!