Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.11.2016 18:00 | Správy | Zahraničné správy

Zadaný mladík si privyrába sexom so staršími bohatými ženami: Môj život zlatokopa!

Ženy po ňom šalejú a strieda ich ako ponožky. Aby toho nebolo málo, za spoločnosť mu ešte platia.

Takto si nažíva 26-ročný Talian Ant, ktorý si privyrába ako luxusný spoločník. Mladík má plný telefón kontaktov na majetné ženy, ktoré majú veľmi vysoké požiadavky. Ant ich sprevádza na večere do luxusných reštaurácií, barov či na dovolenky, aby im robil spoločnosť. Samozrejme, vrátane sexu. 

Ant pracuje aj ako osobný tréner, no užíva si luxusný život a to najmä vďaka jeho bočnej práci. S pomocou zoznamovacej internetovej stránky SeekingArrangement si má bohatú klientelu a o "zákazky" nemá núdzu. 

Otvoriť galériu

Pre prácu luxusného spoločníka sa rozhodol pred rokom, keď sa z rodného Talianska presťahoval do britského Birminghamu. "Môj kamarát mi odporučil stránku SeekingArrangement a zdalo sa mi to zaujímavé," cituje ho britský The Sun. "Pocchopiteľne, nie je to úplne normálne, pretože sprevádzam staršie ženy, no je to príjemné, pretože majú veľa skúseností," pokračuje Ant, ktorý sa väčšinou stretáva so ženami, ktoré majú okolo 40 rokov. "Vytvoril som si profil, tam som napísal, že hľadám zábavu, priateľstvá, chcem prežiť pekné okamihy a dobrodružstvo, " popísal svoje začiatky. "Najstaršiu ženu, akú som mal, mala 47 rokov, no zmýšľaním bola stále mladá, bavil som sa s ňou," dodal. Mladík tvrdí, že vek je len číslo a to, koľko má rokov jeho klientka, vôbec nerieši. 

 

Väčšina z nich je rozvedených a majú deti. Niekedy sú ich deti rovnako staré ako samotný Ant, no jemu to neprekáža, pretože ho vôbec nezaujíma verejná mienka. "Množstvo ľudí si možno aj myslí, že ženy, ktoré doprevádzam sú moje matky," vtipkuje mladík. Jeho bežná klientka, ktorá si ho vydržiava, má ročný príjem v priemere 116 000 eur a sú to podnikateľky či lekárky. Tieto ženy sa však cítia osamelé a hľadajú mužskú spoločnosť, za ktorú sú ochotné dobre zaplatiť. Ant sa s nimi smeje zabáva a veľakrát dochádza aj k pohlavnému styku. Má však svoje zábrany. Nikdy sa s klientkou nezblíži viac ako je potrebné. So žiadnou sa nestretne viac ako trikrát. "Jedna vec je zábava a druhá vzťah. Som priateľský a chcem, aby sa pri mne cítili dobre," vysvetľuje. Najväčší pozor si dáva na ženy, ktoré sú rozvedené a osamelé. Keď už začínajú veľmi otravovať, jednoducho im nedvíha telefón. 

Bohaté paničky mu doprajú luxus a okrem drahých dovoleniek a vyberaných večerí si od nich odnáša aj materiálne darčeky za tisíce eur. O Antovom džobe vedia všetci jeho kamaráti a ako tvrdí, obdivujú ho za to. Asi jediným človekom, ktorý o jeho platenej bokovke ani len netuší, je jeho 25-ročná priateľka. "Musím jej to oznámiťmedzi štyrmi očami" uzavrel mladík, s tým, že dúfa, že ho jeho láska to pochopí. Nuž, držíme palce. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: vem

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Foto
Slováci po zápase s USA: Nemcovi sa dva body nemália, Kelemen sa teší na pivo
Foto
Napätie sa dalo krájať: Slováci v závere stratili vedenie, USA však napokon zdolali!
Viete, kto je na fotografii?
Foto
FOTOhádanka: Poznáte malé dievčatko na obrázku? Je z neho slávna herečka, za muža má Japonca
Bratia sú rozhádaní a Harry (vľavo) navštevuje domovinu len vtedy, keď musí.
Foto
Kráľ Karol III. spravil to, na čo jeho synovia čakali: Harry pukne od závisti!
Ilustračné foto
S odbitím polnoci rátajte s VÝSTRAHOU: Meteorológovia upozorňujú hneď niekoľko krajov a okresov!
Švédsky premiér Ulf Kristersson.
Toto Putin určite dosiahnuť nechcel: Švédsky premiér to povedal na plné ústa
Módna návrhárka za svojím najlepším priateľom smúti.
FotoVáš Tip
Módna návrhárka Rebecca Justh predvádza na pláži v bikinách postavu bohyne: Neuveríte, že už má 67 rokov!
Na hrobe politika Wolfganga Schäubleho niekto vykopal jamu.
Desivý nález pri hrobe exministra Schäubleho: Ľudia sú zhrození, rieši to polícia
Pri nehode vlaku a auta prišli o život dvaja ľudia
Aktualizované
Vážna nehoda: Vo Veľkom Mederi sa zrazil kamión s vlakom, hlásia ranených!
Na snímke maďarský minister zahraničných vecí a obchodu Péter Szijjártó.
Maďarský minister Szijjártó: Európa má v tejto oblasti vážny problém!
Banskobystrickí policajti odhalili počas dopravno-preventívnej kontroly kamiónov z nedele (12. 5.) na pondelok 20 správnych deliktov.
Kamionisti pod drobnohľadom: Muži zákona si posvietili na priestupky! Toto vodiči zanedbali najčastejšie
Mount Everest
Foto
Obrovský úspech pre našu krajinu: Prvá SLOVENKA vystúpila na najvyšší vrch!