Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.11.2016 06:45 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Eva Varholíková Rezešová po 5 rokoch v base: Pustili ju za dcérou? Fotka, ktorá hovorí za všetko!

Dočkala sa? Známa boháčka Eva Varholíková Rezešová (38), ktorá si odpykáva trest za tragickú nehodu v Budapešti, sa už spoza múrov väznice mohla dostať von.

Podľa informácií Nového Času by to v prípade prominentnej Košičanky nebol problém, o čom svedčí aj veľavravná fotografia, ktorú zverejnila Evina dcéra Alexandra (17). Rezešová je v budapeštianskej väznici už piaty rok. Dedička podnikateľského impéria, ktorá bola povestná nákladným spôsobom života, však za studenými múrmi v Maďarsku skrotla. To, že nevystrkuje rožky a bachari s ňou nemajú žiadne nepríjemnosti, môže byť súčasťou jej plánu, ako sa dostať o dva roky na slobodu. Je však veľmi pravdepodobné, že Eve sa to podarilo už teraz!

 

„V jej prípade je teoreticky možné, že mohla väznicu na istý čas opustiť na základe udelenej priepustky. Ak by sa tak stalo, musela by mať na sebe detekčný náramok a nesmela by opustiť Budapešť. Miesto a čas, kde by sa mohla zdržiavať, by bolo presne stanovené,“ prezradil dobre informovaný zdroj Nového Času s tým, že pridelené voľno má svoje opodstatnenie aj pre neskoršie uplatnenie odsúdeného v spoločnosti. „Väzenský systém dáva túto možnosť odsúdeným aj kvôli tomu, aby sa vedeli po prepustení na slobodu skôr adaptovať na normálny život ‚vonku‘, aký žili predtým,“ vysvetlil zdroj.

Otvoriť galériu
Alexandra Varholíková.
Zdroj: facebook/alexandra varholikova

Držali sa za ruky

O tom, že Eva už mohla okúsiť slobodu, svedčí aj fotografia, ktorú na sociálnej sieti zverejnila jej dcéra Alexandra (17). „Najlepší pocit v živote, ktorý sa ani slovami nedá opísať, keď z druhej strany sveta príde, keď najviac treba. Najlepší,“ rozplývala sa tínedžerka. Tento emotívny komentár napísala k fotografii, kde za ruku silno drží milovaného človeka. Hoci na nej nevidieť tvár dotyčnej osoby, všetko nasvedčuje tomu, že by to mohla byť Alexandrina mama.

Otvoriť galériu

Nie je žiadnym tajomstvom, že Varholíková Rezešová veľmi túži znovu byť s milovanými deťmi. „Verí, že o dva roky ju prepustia. Keď sa bude prihliadať na to, ako sa správala v cele, tak jej to prihrá dobré body,“ uviedol nedávno zdroj blízky Rezešovcom. Evu krátko po nehode v roku 2012 zadržala polícia a odvtedy sa už na Slovensko nedostala. Rodina ju ani po havárii, kde prišli o život štyria ľudia, nezavrhla a v Budapešti ju pravidelne navštevuje. Či sa s ňou stretla aj mimo väzenských múrov, zatiaľ ostáva ďalším rezešovským tajomstvom...

Otvoriť galériu

Odsúdená na 9 rokov

Eva Varholíková Rezešová narazila 21. augusta 2012 na diaľnici M3 vo vysokej rýchlosti do Fiata Punto, ktorý skončil v plameňoch. V aute zahynuli traja ľudia, ďalšia žena zomrela po prevoze do nemocnice. Varholíkovej Rezešovej po tragickej havárii namerali v krvi 1,5 promile alkoholu. Na jeseň roku 2014 druhostupňový súd so sudkyňou Saroltou Stubeczky odsúdil Varholíkovú na deväť rokov basy.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Emmanuel Macron
Macron má vlastnú vidinu pre európsku obranu: Jadrové zbrane môžeme použiť, keď…
Tornáda v USA za sebou zanechali spúšť.
Foto
Americká Nebraska má za sebou ťažkú noc: Tornádo napáchalo veľké škody! To však nie je všetko…
Cropped detail shot of seismometer printing line
Najviac zaľudnený ostrov na svete zasiahlo silné zemetrasenie: Hrozí príchod smrteľného tsunami?
Ilustračné foto
Neviete sa zbaviť chrápania? 4 jednoduché triky, ktoré vám pomôžu! JEDEN by ste nikdy nečakali
Military combat drone UAV
Jemenským povstalcom sa malo podariť zostreliť americký dron: Aha, čo ponúkli ako dôkaz
Attila Végh a jeho tréner Ilja Škondrič.
Tréner Végha Ilja Škondrič: TAKTO naložil jeho hejterom!
(ilustračné foto)
V Žiline sa strieľalo! Policajti nemali na výber: Dôvodom má byť správanie tínedžera
Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli
(ilustračné foto)
Ako v skutočnosti funguje režim inkognito? Nie ste až tak v bezpečí, ako si myslíte!