Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.10.2016 06:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Adela Banášová chodila s rebelantom, svalovcom aj zajačikom: Podľa čoho si vyberá chlapa?

Našla konečne toho pravého? Moderátorka Adela Banášová vždy vedela výberom svojho frajera prekvapiť. Keď pred pár dňami vyšlo najavo, že už viac ako mesiac randí s markizákom Viktorom Vinczem (25), ktorý je o jedenásť rokov mladší, svojmu okoliu vyrazila dych.

Podľa akého kľúča si Adela vyberá svojich mužov a čím ju Vincze očaril?

Po necelom polroku po rozchode s tanečníkom Petrom Modrovským (32), s ktorým bola sedem rokov, zahorela Adela Banášová láskou k novému mužovi. Jej srdce si získala markizácka hviezdička Viktor Vincze. Po nečakanom kariérnom postupe v TV Markíza si tak tento moderátor pripísal na účet ďalší bonusový bod.

 

„Áno, sme spolu. Je to začiatok nášho vzťahu a je to veľmi pekné,“ potvrdila zamilovaná Adela, pričom vyznanie neskrýval ani Viktor. „Cítim sa pri nej úžasne a je to niečo vzácne, čo si treba vážiť,“ povedal moderátor, ktorý sa prednedávnom rozišiel s dlhoročnou priateľkou Evou (27).

Mnohých zaráža, že medzi Banášovou a jej novým frajerom je dosť veľký vekový rozdiel, ale iné to nebolo ani v minulosti, keď tvorila pár so spevákom Tomášom Bezdedom (30). Ani ďalší z jej ex neboli bezproblémoví - vzťah s trnavským podnikateľom Rasťom Brezovským (37) sa dal len ťažko pochopiť, a ľahké to asi nebolo ani s tanečníkom Modrovským. Zdá sa, že úspešná, finančne zabezpečená, známa a inteligentná žena to v láske nemôže mať ľahké...

A čo hovorí na Adelinu novú lásku jej otec, spisovateľ a bývalý diplomat Jozef Banáš (68)? „Poznal som Toša (Bezdedu) aj Peťa. Viktora zatiaľ osobne nepoznám. Všetko sú to muži, z ktorých vyžaruje niečo pozitívne. Adela je v podstate dušou veľmi mladá, má rada život a to ich spája,“ myslí si Banáš. Po­dľa neho si Adela vyberá mužov, s ktorými sa nebude nudiť, hoci je s tým spojené riziko, že nemusia byť zrelí na vážny vzťah.

„Aj Viktor je šoumen, ktorý si dokáže zaspievať aj zatancovať! Neviem to nijako psychologicky analyzovať... A pokiaľ ide o vekové rozdiely, tie si Adela neuvedomuje. Vyberá si priateľov, s ktorými je život radostnejší,“ dodáva Banáš, ktorý sa už v minulosti vyjadril, že by svojej dcére doprial, aby si založila rodinu a mala deti. Ktovie, či práve na toto bude Vincze ten pravý.

Prečo to Adela nemá ľahké

Dana Šedivá, sexulogička, Psychiatrické odd. v trnave

Osoby pôsobiace v mé­diách sú silné osobnosti s vyhranenými názormi. Intelekt, vzdelanie a práca na sebe postupne tvarujú ich osobnosť do formátu, ktorý je fascinujúci pre opačné pohlavie. Úspech je mocným afrodiziakom. Žena, ktorá búra zaužívané stereotypy a navyše sa o seba stará, priťahuje pozornosť. Naučila sa bojovať sama za seba, nepodlieha tlakom a názorom väčšiny. Ak sa k tomu pridá húževnatosť, bystrý úsudok a pohotovosť, je príťažlivou pre mnohých mužov. Výberom partnera často narúša zaužívané stereotypy. Tieto vzťahy sa nestrannému pozorovateľovi môžu javiť zvláštne, ale neznamená to, že sú menej naplnené láskou.“

Vzťahy Adely Banášovej

2016 - Viktor Vincze (25)

Ambiciózny zajačik

Otvoriť galériu

S novou hviezdičkou Markízy sa Adela často stretávala vo viacerých televíznych projektoch. Pravidelne o seba narážali aj pri nakrúcaní Banášovej hudobnej relácie Chart show či Tvoja tvár znie povedome. Šušká sa, že dokopy sa dali až na Sajfovej svadbe v septembri, kde boli obaja pozvaní ako hostia. Adela aj Viktor majú zmysel pre humor, rozhľad a sú miláčikmi divákov. Len čas ukáže, či to všetko bude osožné aj pre ich vzťah. Zatiaľ sa zdá, že napriek vekovému rozdielu si rozumejú.

2009 - 2016 - Peter Modrovský (32)

Rebelant a zlý chlapec

Otvoriť galériu

Tanečníka Petra Modrovského, svoju veľkú lásku, s ktorým strávila Adela s prestávkami sedem rokov, stretla opäť pri práci. Stalo sa tak počas nakrúcania tanečnej šou Let´s Dance. Podobne ako kedysi pri Bezdedovi Banášová túto šou moderovala a Modrovský exceloval na parkete. Až natoľko, že zaujal aj atraktívnu Adelu. Ako sa neskôr ukázalo, tanečník mal dušu rebelanta a zlého chlapca, čo Banášovú priťahovalo. Keď Modrovskému v roku 2010 zobrali vodičák, lebo šoféroval pod vplyvom alkoholu, moderátorka stála po celý čas pri ňom. Rovnako sa zachovala o dva roky neskôr, keď u neho polícia našla marihuanu. V júni 2011 prekonali krízu a načas sa ich cesty odlúčili. Ťažké to mali aj v septembri 2013, keď prišla Adela v siedmom týž­dni tehotenstva o vytúžené bábätko. Ďalšiu krízu, ktorá prišla na jar tohto roku, však dvojica neprekonala. „Náš vzťah dozrel do štádia maximálne možného naplnenia a kompatibility. Myslím si, že sa nám ľahšie budú ďalej žiť životy na oddelených cestách,“ komentovala Banášová ich definitívny rozchod a naznačila, že každý z nich je z odlišného cesta.

2008 - Rastislav Brezovský (37)

Svalovec z Trnavy

Otvoriť galériu

Adelin štvormesačný vzťah s trnavským podnikateľom bol poriadnym krokom vedľa. Stretli sa v ňom dvaja povahovo nezlučiteľní ľudia - intelektuálka na výslní šoubiznisu a „zlý chlapec“ z Trnavy. Navyše Adelin svalovec mal imidž sukničkára a človeka, ktorý prechováva kontakty s ľuďmi s pochybnou minulosťou. Niet preto divu, že mu prekážal aj mediálny tlak a zvýšená pozornosť po boku Banášovej. Nakoniec Brezovského nachytali v náručí inej ženy a Adela si povedala, že stačilo. Neskôr priznala, že rozchod s Rasťom neoplakávala a bol pre ňu viac-menej úľavou.

2004 - 2007 - Tomáš Bezdeda (30)

Prvý a nezrelý

Otvoriť galériu

Táto láska prišla veľmi skoro. Keby mala iné načasovanie, možno by z nej vzišiel plnohodnotný vzťah. Iskra medzi Banášovou a spevákom Tomášom Bezdedom, ktorý je o šesť rokov mladší, preskočila v roku 2004 počas nakrúcania Slovensko hľadá SuperStar. Kým Adela šou moderovala, 19-ročný Tošo ňou úspešne prechádzal a vo finále skončil na treťom mieste. Ruka v ruke s úspechom prišlo aj ich citové vzplanutie, po konci súťaže svoj vzťah odtajnili. Dvojica spolu zotrvala viac ako dva roky, no nakoniec sa v roku 2008 ich cesty rozišli. Ako neskôr obaja naznačili, problémom bol práve vek. „Ten vekový rozdiel niekedy cítim. S kamarátmi pokecáme pri pive, smejem sa na pubertálnych hlúpostiach, na ktorých by som sa s Adelou nezasmial,“ priznal v minulosti Bezdeda, pre ktorého Adela zostala osudovou láskou.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Alexandra Kováčová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Španielsky premiér Pedro Sánchez.
Škandál v rodine španielskeho premiéra: Jeho manželku vyšetrujú, čo má mať za ušami?
Poslanec PS Tomáš Hellebrandt.
Exposlanec PS Tomáš Hellebrandt priznal ďalšiu vážnu chorobu: Lekári v Žiline mu nevedeli pomôcť!
Nevideli ste Hanu?
Foto
Posun v prípade nezvestnej Hany: VIDELI ju! Na svedkyňu sa mala obrátiť s prosbou
Foto
Mladý otec Ali († 28) zomrel pri strašnej nehode: Jeho posledné slová lámu srdcia
Bulharská vlajka
Na Slovensko dorazil bulharský veľvyslanec: Obe krajiny sa vzájomne podporujú! TOTO bolo hlavnou témou
Potraviny (ilustračná fotografia).
Chcete ochrániť vaše deti pred alergiou? Vedci majú riešenie: TOTO musíte urobiť
(ilustračné foto).
Majú toho plné zuby: Klimatické seniorky sa vyhrážajú švajčiarskej vláde, toto sú schopné urobiť
Vojak nemeckých ozbrojených síl (Bundeswehr) stojí pred vakcinačným centrom.
Nemeckí vojaci sa museli povinne očkovať proti covidu: Príde zmena, aké sú nové pravidlá?
(ilustračné foto)
Nenechávate si kefku poriadne uschnúť? Toto na nej máte, keď... Nechutné!
Siren light on roof of police car at street. Themes crime, emergency and help.
Aktualizované
Vážna nehoda pri obci Brezolupy! Zrazil sa motorkár s autobusom
Smrteľná chyba otca vo Francúzsku! Synčeka († 1) zabudol vyložiť z rozpáleného auta: NIKTO si ho nevšimol
Leo svojej neteri dopraje.
Foto
Neter DiCapria si prešla v detstve peklom: Slávny strýko jej splnil to, po čom túži každá tínedžerka!