Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.09.2016 10:18 | Prominenti | Domáci Prominenti

Mladučká súťažiaca rozpútala v Návštevníkoch škandál: Jeden z mužov ju mal sexuálne obťažovať!

Začína to vrieť. V jojkárskej šou Návštevníci mali doposiaľ súťažiaci medzi sebou viac-menej kamarátske vzťahy, no kauza, ktorá vznikla, ich okamžite rozdelila na dva tábory.

Mladučká Pavlína (22) totiž obvinila o dvadsať rokov staršieho súpera Lučiana (42) zo sexuálneho obťažovania. Celý škandál vznikol tesne po tom, čo ju označil ako prvú hráčku do tohto týždňového Súboja. Tmavovláska v altánku otca dvoch dospelých synov obvinila, že dievčatám na panstve pomáha za vidinou istej protihodnoty, čím myslela zbližovanie a intímnejšie dotyky. Argumentovala tým, že ona sama si z jeho strany „užila“ istý druh sexuálneho obťažovania.

Otvoriť galériu
Reakcia od zrelého muža na seba nenechala dlho čakať. „Pavlínka, ty čo si mi urobila včera, že si zneužila nekalé praktiky na túto súťaž, že si vypustila von vec, ktorá ma poškodila. Ja som pomáhal Lívii preto, lebo som jej chcel pomôcť. Nepomáhal som jej preto, lebo od nej niečo budem chcieť. Ty si to zneužila. Urazila si ma a poškodila si mi,“ povedal pri raňajkách so slzami v očiach a odišiel si poplakať do záhrady.

Otvoriť galériu
Tam za ním prišla urazená Pavlína a konflikt sa ešte viac vyostril, pričom padali aj drsné slová. „Toto je úplne vymetený mozog. Nehnevaj sa, ale tak si mi poškodila, že... Toto si nemala spraviť a vôbec si to nemala použiť. Väčšiu chu*ovinu si už nemohla povedať,“ bránil sa Lučiano. Pavlína sa však nedala zahnať do kúta, no svoje predošlé slová vzápätí akoby brala späť. „Ty máš vonku ženu, ja mám vonku priateľa. Nehovorím, že si ma chcel pretiahnuť alebo čo...“ povedala.

 

Otvoriť galériu
Hádka ako z mexickej telenovely však nastala, keď na panstvo zavítala Vera a pálčivá téma sa opäť otvorila. „Ja a Lučiano sme mali dobrý kamarátsky vzťah, odkedy sme sem prišli. Začali sme spolu srandovať. Srandičky boli srandičky, lenže potom už tam sa stalo, že som šla do izby a on ma capol do zadku. Ja som mu chcela hneď z fleku facku vlepiť, pozerala som, že to čo má byť. Lenže som nevedela, či mu môžem dať facku, tak som mu nedala,“ vysvetlila moderátorke.

Otvoriť galériu
Lučiano si však naďalej hovoril svoje a mladučkú súperku slovami úplne sfúkol. „Je to klamstvo a vymýšľa si preto, lebo som ju označil do Súboja. Ja neviem, čo ti do tej hlavy vstúpilo, ale ty mi momentálne ničíš všetko, čo mám vybudované. Tým, že klameš! Keď som si vedľa teba ľahol, bolo to preto, lebo sa vedľa teba uvoľnila posteľ, keď Dominika šla preč. Ty nielenže ma ničíš tu vo vnútri, ale snažíš sa ma zničiť aj mimo. Prepáč, toto ti neodpustím, ani keby neviem čo bolo,“ dodal. Ako sa tento konflikt vyrieši uvidíte už vo štvrtkovej epizóde Návštevníkov!

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Čas.sk

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Autobus sa v Petrohrade zrútil z mosta do rieky, zahynuli traja ľudia.
Foto
Obrovské nešťastie: Autobus sa zrútil z mosta do rieky! Hlásia mŕtvych
Ganymedova fontána-Hviezdoslavovo námestie
Foto
Bratislava sa pýši desiatkami výnimočných fontán: Poznáte príbehy tých naj?
Ukrajinský vojak v Mariupole
Ukrajinská armáda hlási zlé správy: Ruské sily podnikli niečo veľké!
Na snímke minister obrany SR Robert Kaliňák.
Kaliňák odcestoval do zahraničia: Kam viedli jeho kroky? Stretnutie prinieslo zaujímavé novinky
Na snímke zľava minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) a ministerka kultúry SR Martina Šimkovičová (nominantka SNS).
Foto
Šimkovičová o návrhu na jej odvolanie: Z čoho viní opozíciu a tieto obvinenia odmietla
Kate pred doma mesiacmi oznámila, že jej diagnostikovali rakovinu.
Kate typ rakoviny tají, onkológovia však niečo tušia: TAKÉTO má princezná ŠANCE!
Dym stúpa po izraelskom leteckom útoku na budovy v blízkosti oddeľujúceho múru medzi Egyptom a Rafahom na juhu pásma Gazy.
To, čo sa deje v Rafahu, vám zlomí srdce: Hrozí niečo strašné!
Photo of a young girl looking up into the blue sky and puffy clouds.
Počasie nás cez víkend prekvapí: Tešiť sa môžeme na NÁDHERNÝ prírodný úkaz!
Slováci cez MS Valábika neuvidia: Hokejový expert sa upísal našim susedom!
Pensioner woman holding in hands wallet with money.
Pozor, pripravte sa na ZMENY v dôchodkoch: Nové podmienky začnú platiť v TENTO deň
Polícia počas akcie Hydra zaistila v Seredi dílera drog.
Foto
Dílerovi drog klepli po prstoch: Nezabral ani zúfalý čin! Aha, čo všetko muž skrýval
Hasiči v piatok predpoludním vytiahli z derivačného kanála rieky Váh medzi Bytčou a Kotešovou mŕtve telo.
Aktualizované
Hrôza v okrese Bytča: Na tomto mieste našli mŕtve telo! Strasie vás, v akom stave mal byť nebohý muž