Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.08.2016 00:03 | Oprášené drámy

Starenka nezamkla, prišlo prebudenie ako z hororu: Polonahá utekala k susedom!

Starenka (81) z dediny na Orave večer nezamkla bráničku. Keď zaspávala, objavil sa pri jej posteli tínedžer. A potom sa v dome pred osemnástimi rokmi začali diať nevídané veci, po ktorých polonahá starenka utekala k susedom.

Nasledujúce riadky nie sú vhodné pre maloletých čitateľov.

"Večer som nezamkla bránu. Ľahla som si do postele a už-už som zaspávala, keď do izby vošiel akýsi muž. Hneď som ho spoznala, veď bol z našej dediny," rozprávala pred osemnástimi rokmi vtedy 81-ročná starenka z dediny neďaleko Oravského hradu. "Stiahol zo mňa perinu a vytiahol ma z postele. Musela som stáť nahá pri posteli. Jednou rukou mi držal ústa a druhou ma škrtil pod krkom, aby som nekričala," rozprávala vdova, ktorú sa pokúsil znásilniť vtedy 16-ročný mládenec.

Mládenec nahú starenku zvalil na posteľ, priľahol ju a stiahol si nohavice. "Rukami som si zakrývala chúlostivé ženské miesto a silno som držala spolu nohy. Bola som mocná od strachu, takže si nevedel so mnou dať rady. Keď si nevedel dať so mnou rady, chcel sa ma dotýkať ústami. Prosila som v duchu Pána Boha o pomoc, lebo také čosi so mnou ani môj nebohý muž nestváral. Odrazu sa ten mladík postavil, pustil ma a kázal mi ostať doma. Vychytil sa a nebolo ho. Schmatla som do ruky sukňu a polonahá som utekala k susedom. veľmi som sa bála, že sa vráti. Vedel, že dostávam po nebohom mužovi peniaze zo zahraničia, k tým sa chcel dostať," dodala dôchodkyňa, ktorá sa niekoľko dní nevedela spamätať z pokusu o znásilnenie. Bála sa, že mládenec ju zabije kvôli tomu, že si jeho vyčíňanie nenechala pre seba. Chlapec, ktorý s ňou "stváral nepekné veci," chodieval dôchodkyni okopávať jahody. 

 

Pred večernými nechutnosťami bol mladík na diskotéke. Dostal chuť na pijatiku, ale nemal na ňu peniaze. Dve deci vína a dva poldecáky pálenky mu zaplatil bratranec. Podľa psychiatrov, ktorí konštatovali, že mladík netrpí sexuálnou úchylkou, dostal nápad pomilovať sa so starenkou, až keď ju vyzliekol kvôli peniazom.

Súd tínedžera poslal do väzenia pre mladistvých na dva roky. "Je to už dávno. Ten dnes už dávno dospelý muž mal na svedomí aj pár krádeží v dedine. Skryl sa na záchode krčmy a v noci si z nej odniesol cigarety, cukríky a pár fliaš piva. Vlámal sa aj do predajne textilu, odkiaľ si odniesol pár drobných... Rodičia jeho výchovu nezvládli..." dodal bývalý sused starenky, ktorý sa pamätá, ako dôchodkyňa s krikom utekala polonahá po ulici.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: vr, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Americký prezident Joe Biden a izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Telefonát medzi Bidenom a Netanjahuom: Pozrite sa, o čom hovorili
Foto
Buckinghamský palác prelomil mlčanie: Ako je na tom kráľ Karol III.?! Takáto má byť PRAVDA
Novým francúzskym ministrom zahraničných vecí sa stal 38-ročný Stéphane Séjourné.
Šéf francúzskej diplomacie prišiel s novým návrhom: Posilniť by sa mala spolupráca v oblasti európskej obrany
Martin Pospíšil je v kontakte so šéfom zväzu Šatanom.
Craig Ramsay: Pospíšil? Má sa na čo tešiť!
Tomi sa po skončení profesionálnej kariéry dal na trénerskú dráhu.
Tomi Kid rieši veľké nepríjemnosti: Zadĺžený do konca života a to nie je všetko!
ilustračné foto
Foto
Desivá predpoveď brazílskeho Nostradama na rok 2024: Svet sa má ponoriť do... To neznie dobre!
Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Paríž chce zriadiť špecializovanú prokuratúru: Slúžiť má na boj s organizovaným zločinom
Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Ilustračné foto
V rieke Tisa našli telá dvoch mužov: Polícia telá vylovila na hraniciach
Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia