Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
FotoVideo

Chceli sa podobať Parndorfu, no... Šokujúci pohľad na outlet vo Voderadoch!

Pri otvorení mali veľké plány a chceli sa podobať známemu rakúskemu Pandorfu. Značkové oblečenie v One Fashion Outlet 1 Voderady mali zákazníci kupovať za prijateľné ceny.

Dnes sú však sklamaní, pretože od veľkého outletového centra v Trnavskom okrese čakali podstatne viac. Jediný outlet na Slovensku sa má reštrukturalizovať. Čo to znamená pre spoločnosť a zákazníkov?

Otvoriť galériu

Outlet vo Voderadoch zíva prázdnotou. „Čakala som, že k nám bude chodiť viac ľudí, no nemôžem povedať, že by bolo úplne prázdne,“ vraví predavačka Lucia Holíková (30), podľa ktorej sa ich outlet vôbec nepodobá na Parndorf. O tom, že majitelia centra majú problémy, svedčí aj fakt, že idú do reštrukturalizácie a rokujú s novými investormi. „Reštrukturalizácia je pragmatické riešenie, ktoré umožní projekt stabilizovať, zvýšiť jeho potenciál, ochráni obchodných partnerov a v neposlednom rade vytvorí pevnú pôdu pre vstup možného strategického partnera,“ píše spoločnosť One Fashion Outlet 1 vo svojom stanovisku.

Otvoriť galériu

Ľudia vo Voderadoch kupujú skôr praktické veci. „Najviac idú výrobky do domácnosti, ktoré ľudia potrebujú,“ vravia predavačky z domácich potrieb. V rámci procesu reštrukturalizácie bude spoločnosť pokračovať vo svojej činnosti. Podľa mediálnej konzultantky Márie Adamovej reštrukturalizácia nemá na nájomcov ani návštevníkov centra žiadny dosah. Jednotliví nájomcovia pokračujú vo svojej obchodnej činnosti s plným zachovaním zamestnanosti.

Otvoriť galériu

 

One Fashion Outlet Voderady

Centrum svoje brány otvorilo v októbri 2013. V súčasnosti ponúka tovar v 70 obchodoch na predajnej ploche 15 000 štvorcových metrov. V uplynulých týždňoch otvorili v priestoroch centra tri nové obchody.

Ako sú na tom obchodné centrá?

Parndorf rozšíria

Otvoriť galériu
Parndorf rozšíria
Zdroj: šiš

Fashion Outlet v Parndorfe, ktorý je vzdialený iba 20-minút od Bratislavy, sa rozrastie o ďalších 25 predajní. Okrem nových módnych značiek v raji pre nákupné maniačky pribudnú aj gastroprevádzky a parkovacie miesta. McArthurGlen Development investuje do rozšírenia 50 miliónov eur.

Senecký outlet ovládnu Číňania

Otvoriť galériu

Plány o výstavbe outletového mestečka pri diaľnici D1 stroskotali. Zástupcovia spoločností IPEC Group a D1 Solution tu vybudovali administratívno-logistickú základňu pre mimoeurópskych výrobcov. Celkovo sa pripravilo 80 jednotiek, v ktorých budú mať zastúpenie najmä Číňania či Američania. Pôjde o výrobcov svetelnej techniky, sójových produktov, korčulí či leteckých systémov.

„V centre našli miesto aj naše firmy, ktoré už dnes pôsobia aj mimo Európy. Samotné centrum sa člení na sekcie Technologies, Food, Retail a Expo,“ informoval mediálny zástupca spoločnosti Ľudovít Tóth. Centrum podporil aj čínsky veľvyslanec Lin Lin. „Verím, že sa stane jedným z dôležitých bodov novej Hodvábnej cesty čínsko-európskej spolupráce,“ uzavrel.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: šiš, gal

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na poslednej rozlúčke s tragicky zosnulým iránskym prezidentom Ebráhímom Raísím vyšli do ulíc Teheránu desaťtisíce ľudí.
Foto
Aha, kto prišiel na rozlúčku s iránskym prezidentom († 63)! Zazneli mrazivé slová
Foto
Vážne komplikácie pre slovenský tím pred štvrťfinále: TOTO čaká naše dve opory z útoku
Známa moderátorská dvojica chce svoju rodinu rozšíriť.
Vinczeovci to nevzdávajú: Adela a Viktor podnikli veľký krok! Pribudne k Maxovi súrodenec?
V hre je možnosť, že atentátnik mal komplicov.
Špekulácia okolo zmiznutia profilu Cintulu z Facebooku: Už sa vie, kto mal vymazať jeho účet!
(ilustračné foto)
Prudké búrky skomplikovali prevádzku letiska! Meškania odletov, rušenie spojov...
Apelujú na lídrov strán, aby jednoznačne odmietli akékoľvek násilie.
Čaputová a Pellegrini spoločne v Prezidentskom paláci: Aha, s kým sa majú stretnúť
Patejdl a Ráž spolu v Eláne pôsobili desiatky rokov.
Šokujúce slová Joža Ráža takmer rok po Vašovej († 68) smrti: Nezabila ho rakovina?!
Flag of Israel on the tank
Nórsko oficiálne uzná Palestínu ako štát: Izrael posiela drsný odkaz! To neznie dobre
OČTK vykonajú všetky úkony, aby bol páchateľ spravodlivo potrestaný
Aktualizované
Únik zdravotnej dokumentácie Roberta Fica po atentáte: Žilinka hovorí o trestnom stíhaní
Premiér Robert Fico a kardiochirurg Viliam Fischer.
Režim Roberta Fica v nemocnici: Kardiochirurg Fischer o tom, na čo premiér nemôže ani pomyslieť
(ilustračné foto)
TU zistili prvý prípad prenosu vtáčej chrípky na človeka! Nakazilo sa dieťa
Iránsky prezident Ebráhím Raísí zahynul pri páde vrtuľníka.
Foto
Posledná rozlúčka iránskeho prezidenta Raísího († 63): Do ulíc vyšli desaťtisíce ľudí!